تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: پریدن ویندوز سون بعد از نصب وینوز xp در دو درایو مجزا!!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه A_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    !this world

14 پریدن ویندوز سون بعد از نصب وینوز xp در دو درایو مجزا!!!!!!!!!!!!

سلام،رو سیستمم ویندوز xp و سون نصب بود،xp رو c و سون درایو d،ویندوز xp مشکل داشت که دوباره نصبش کردم ولی ویندوز سونم دیگه بالا نمیاد،خیلی احتیاج دارم ک دوباره سونو برگردونم ولی نمیدونم چطوری-کسی هست ک مرحله ب مرحله بهم آموزش بده و کاری کنم ویندوز سون و xp بالا بیاد و xp دوباره نپره و حذف نشه؟؟؟؟خواهشا راهنماییم کنید
    درایوی ک سون نصب بودو فرمت نکردم و بدون تغییر تو درایوش وجود داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام،رو سیستمم ویندوز xp و سون نصب بود،xp رو c و سون درایو d،ویندوز xp مشکل داشت که دوباره نصبش کردم ولی ویندوز سونم دیگه بالا نمیاد،خیلی احتیاج دارم ک دوباره سونو برگردونم ولی نمیدونم چطوری-کسی هست ک مرحله ب مرحله بهم آموزش بده و کاری کنم ویندوز سون و xp بالا بیاد و xp دوباره نپره و حذف نشه؟؟؟؟خواهشا راهنماییم کنید
    سلام نرم افزار easyBCD دانلود نصب و اجرا کن گزینه add new entry بزن جایی که نوشته typ نوع ویندوزتو انتخاب کن داخل name اسم دلخواهتو بنویس
    تو قسمت drive هم درایوی که ویندوز دوم توش نصبه رو بزن اخر سر هم add entry
    حالا اگه گزینه edit boot menu بزنی میبینی به منوی بوت اضافه شده اونجا هم میتونی بالا پایین کنی که کدوم ویندوز اول باشه

Last edited by mohsen...; 10-05-2014 at 07:52.

3. 3 کاربر از mohsen... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

در ادامه جواب قبلی
    ممکنه رو ویندوز اکس پی نصب نشه برنامه easybcd و یا اگه نصب بشه اجرا نشه ..
    در اون صورت بوت سون رو ریپیر کنید و داخل سون برنامه رو نصب و مراحل رو برا اکس پی انجام بدید.

Tapatalk

5. 4 کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

ایا روی لپ تاپی که ویندوز سون از ابتدا نصب بوده به هیچ وجه نمی توان ویندوز xp روی درایو دیگر نصب کرد
    که با یکدیگر سازگار باشن؟؟
    مرسی
    Last edited by sky1sky; 16-08-2014 at 09:37.

پروفشنال FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    shahsavar

پيش فرض

ایا روی لپ تاپی که ویندوز سون از ابتدا نصب بوده به هیچ وجه نمی توان ویندوز xp روی درایو دیگر نصب کرد
    که با یکدیگر سازگار باشن؟؟
    مرسی

میتونید بر روی هر لپ تاپی که بخواهین ویندوز XP نصب کنید، مشکلی که شما خوردین کاملا طبیعیه با CD ویندوزی که شما دارین نه تنها در مورد این مدل لپ تاپ بلکه در باقی لپ تاپها هم مشکل نصب خواهید داشت چرا که درایور SATA در ویندوز XP شما وجود ندارد.

در حالت عادی درایورهای SATA مخصوص چیپست جنوبی مادربردها در CD های ویندوز XP موجود نیست، و اگر بخواهید چنین ویندوزی را بر روی لپ تاپ نصب کنید با Blue Page مواجه میشوید، چرا که هارد را شناسایی نمیکند.

این مورد در کامپیوترهای Desktop که هاردهای آن به صورت Raid تنظیم شده نیز پیش می آید.

راه حل این است که درایو مخصوص لپ تاپ خود را در Source ویندوز XP خود به وسیله برنامه nLite اعمال کنید.
    و یا در کامپیوترهای Desktop میشود درایور را بر روی یک عدد فلاپی ریخت و در همان ابتدای نصب ویندوز کلید F6 را بزنید تا ویندوز درایور را از روی فلاپی بازخوانی کند.

(حتما تا به حال دقت کرده اید که موقع نصب ویندوز در همان ابتدا از کاربر میخواهد اگر هارد Raid دارد برای شناسایی کلید F6 را بزند)
    در فایل ضمیمه درایورهای SATA اکثر مدلهای چیپست جنوبی شرکت Intel مثل ICH7 و ICH8 و ICH9 و ICH10 و غیره موجود است، آنرا دانلود کنید و بوسیله برنامه nLite به محتویات ویندوز XP خود اعمال کنید و دوباره ویندوز XP را رایت کنید.

برای nLite نیز به همراه آموزش ضمیمه گردید

همچنین میتوانید همین درایور را از خود سایت لب تابتون دانلود کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد بوت ویندوز سون هم نرم افزار پست 2 توصیه میشه
    اگر نصب نشد میتونین سی دی ویندوز سون رو بذارین و بوت اون رو درست کنین خیلی راحت بعد برنامه پست 2 حتما رو سون اجرا میشه و اونوقت بوت اکس پی رو باهاش درست کنین .......

8. 2 کاربر از FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •