سلام خدمت دوستان عزیز
بنده چندتا قطعه ی کامپیوتر(CPU,GPU,HDD,......) می خوام از دبی خرید کنم و همراه خودم بیارم با هواپیما. فقط نمی دونم اوردن این قطعات مجازه یا نه اگه دوستان اطلاع دارن لطفا راهنمایی کنن
وبه قصد تجارت هم نیست
سلام خدمت دوستان عزیز
بنده چندتا قطعه ی کامپیوتر(CPU,GPU,HDD,......) می خوام از دبی خرید کنم و همراه خودم بیارم با هواپیما. فقط نمی دونم اوردن این قطعات مجازه یا نه اگه دوستان اطلاع دارن لطفا راهنمایی کنن
وبه قصد تجارت هم نیست
سلام
ممنوع که نیست اما بنا به تشخیص ارزیاب احتمالا براتون گمرکی در نظر میگیرند و باید هزینه گمرک بپردازید
اونوقت کاغذ بازی زیاد داره یا نه منظورم روال پرداخت هزینه اش هست به محض پرداخت میتونم نحویلشون بگیرم یا
چند روز باید دور سرم بچرخم چون هیچ خاطره ی خوشی از کارای اداری ندارم![]()
نه همون لحظه یه باجه بانک تو خود فرودگاه هست میری پرداخت میکنی به حساب گمرک رسیدش رو میدی به مسئول
مربوطه اونم بهتون میده..نهایتا نیم ساعت طول بکشه
در ضمن توجه کنید اگر تعداد زیاد بخواید بیارید موضوع فرق میکنه و تا جایی که اطلاع دارم باید کارت بازرگانی داشته باشید
نه فقط (CPU,GPU,HDD,PSU,MOTHERBORD)البته شاید در مورد psu , hdd همینجا تهیشون کنم زیاد که نشد!!!!
تعرفه های گمرک به چه صورته الان؟
از هر کدوم یکی فقط برای نیاز شخصی
والا دقیق نمیدونم تعرفه های قطعات کامپیوتری الان چقدره ولی نباید زیاد باشه
تجهیزات شبکه مثل مودم و روتر و ... فقط 4 درصده
حتی اگر هم 100 درصد باشه بازهم دست ارزیاب هست که چقدر گمرکی ببره و حتی اصلا نبره
چون میتونه ارزش یک کالا رو 1 میلیون براورد کنه یا 100 هزارتومان ونسبت به اون گمرکی ببره
تجربه ثابت کرده پاره کردن کارتن قطعه و باز کردن پلمپ کالا و... خیلی تاثیر داره
سلام . اگر یکی دو قطعه باشه و حجمش کم باشه اصلاً کاری ندارند . بارها دیدم مردم هارد اکسترنال , رام و غیره میارند و اصلاً نپرسیدند چی داری ؟ حتی لپ تاپ هم اگه یکی باشه تو کیف دست بگیرین گمرکی نداره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)