تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: تداخل دارویی الکل با فلوکستین یا تری فلوئوپرازین

داره خودمونی میشه amirhos72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض تداخل دارویی الکل با فلوکستین یا تری فلوئوپرازین

سلام
    آیا مصرف بسیار کم و روزانه ی الکل با فلوکستین و تری فلوئوپرازین(برای درمان وسواس و افسردگی میخورم) تداخل داره و مشکلی ایجاد میکنه؟
    بعد شنیدم که مصرف این دو دارو با دارو های مسدود کننده ی بتا تداخل ایجاد میکنه
    یعنی پروپرانولول که قبلا میخوردم رو نباید بخورم با اینا؟
    پیشاپیش ممنون

2. 2 کاربر از amirhos72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sozuki7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    از من بخوای اصلا مشروبات الکلی مصرف نکن
    من قبلا تو دبی کار میکردم و مشروبم مجانی بود و هر شب هر شب میخوردم حدود 10سال ادامه میدادم الکلی صفر شدم
    الان میخوام ترک کنم نمیشه/یعنی میشه ولی کرم از خود درخته/عدت کردم /لرزش دست و رعشه افتاد تو بدنم /رفتم دکتر قرص پروپرانول برام داد ولی اثری نکرد
    دمکترهای دیگه رفتم اثری نکرد مجبور شدم کلا الکل بزنم کنار الان هر یک ماه یک بار میخورم
    کسی میدونه برای درمان رعشه و لرزش دست بهترین درمانش چیه؟

4. این کاربر از sozuki7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amirhos72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

قرص پروپرانولول فک نکنم تو این لرزش موثر باشه چون تپش قلب رو کم میکنه و باعث کاهش اضطراب میشه
    اتفاقا فلوکستین رو برای رفع اعتیاد به الکل هم مصرف میکنن!
    اما خب من اعتیاد به الکل ندارم
    خیلی خیلی کم میخورم هفته ای سه چهار روز

6. این کاربر از amirhos72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DrH.motasami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام
    آیا مصرف بسیار کم و روزانه ی الکل با فلوکستین و تری فلوئوپرازین(برای درمان وسواس و افسردگی میخورم) تداخل داره و مشکلی ایجاد میکنه؟
    بعد شنیدم که مصرف این دو دارو با دارو های مسدود کننده ی بتا تداخل ایجاد میکنه
    یعنی پروپرانولول که قبلا میخوردم رو نباید بخورم با اینا؟
    پیشاپیش ممنون

سلام
    بله الکل با متابولیسم fluoxetine تداخل جدی داره و میتونه باعث آسیب کبدی بشه،ضمن اینکه باعث گیجی و منگی, ناتوانی در تمرکز میشه.
    Trifluoperazine و الکل نیز تداخل جدی دارن:حرکات غیر ارادی عصبانیت تشنج گیجی و احتمال سقوط جدی است.

فلوکستین اثر بلوک کننده های کانال بتا رو شدت میبخشه (متابولیسم رو کاهش میده)پس باید مقدار کمتری مصرف بشه-حدود نصف تا 1 سوم.
    مصرف همزمان اتانول و ضد افسردگی ها میتواند باعث بروز خطرات جدی شود.
    لطفا تجدید نظر فرمایید.

سلام
    از من بخوای اصلا مشروبات الکلی مصرف نکن
    من قبلا تو دبی کار میکردم و مشروبم مجانی بود و هر شب هر شب میخوردم حدود 10سال ادامه میدادم الکلی صفر شدم
    الان میخوام ترک کنم نمیشه/یعنی میشه ولی کرم از خود درخته/عدت کردم /لرزش دست و رعشه افتاد تو بدنم /رفتم دکتر قرص پروپرانول برام داد ولی اثری نکرد
    دمکترهای دیگه رفتم اثری نکرد مجبور شدم کلا الکل بزنم کنار الان هر یک ماه یک بار میخورم
    کسی میدونه برای درمان رعشه و لرزش دست بهترین درمانش چیه؟
    سلام
    با راهنمایی و مداخله روانپزشکی که در زمینه وابستگی تجربه داره خیلی راحت میتونید از آثار مخرب الکل راحت شوید،بنزودیازپینها و کلونیدین علایم ترک مصرف الکل رو بخوبی کنترل میکنن.

قرص پروپرانولول فک نکنم تو این لرزش موثر باشه چون تپش قلب رو کم میکنه و باعث کاهش اضطراب میشه
    اتفاقا فلوکستین رو برای رفع اعتیاد به الکل هم مصرف میکنن!
    اما خب من اعتیاد به الکل ندارم
    خیلی خیلی کم میخورم هفته ای سه چهار روز
    فلوکستین به تنهایی در درمان وابستگی به الکل کاربردی نداره اما در برخی بیماران میتونه اثرات مثبتی بر خلق خوی افسرده آنها داشته باشه.،پروپرانولول تحریک پذیری و اضطراب رو کاهش میده،برنامه درمان سوء مصرف به این سادگی نیست و باید حتما تحت نظر متخصص باشه.
    Last edited by raana; 22-04-2014 at 18:02.

8. 3 کاربر از DrH.motasami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

با اجازه از استارتر
    آخرین دوز فلوکستین در روز چقدره؟

10. این کاربر از روانپریش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sozuki7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    با راهنمایی و مداخله روانپزشکی که در زمینه وابستگی تجربه داره خیلی راحت میتونید از آثار مخرب الکل راحت شوید،بنزودیازپینها و کلونیدین علایم ترک مصرف الکل رو بخوبی کنترل میکنن.
    با سلام خدمت دکتر
    والا دکترهای زیادی رفتم و چاره ایی نشد داروهایی بهم میدادند و میگفتن بلوک کننده لرزش دست هست ولی نتیجه ایی نگرفتم
    با اینکه دانشجو هستم و بخوام امتحان بدم یا چیزی بنویسم نمیتونم و دست خط بدی دارم قبلا دست خطم خوب بود ولی الان چون لرزش دستم زیاد شده اصلا حالم از خودم بهم میخوره با چنین اوضاعی
    مدتیه ترک مشروبات هم کردم ولی نشده
    نظر شما چه دارویی میتونه کمکم بکنه؟

12. 2 کاربر از sozuki7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DrH.motasami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

با اجازه از استارتر
    آخرین دوز فلوکستین در روز چقدره؟
    معمولا60 میلیگرم اما بیمارانی بودن80 میلیگرم رو هم تحمل کردن-در درمان وسواس دوز بیشتری مصرف میشه اما در هر صورت60 تا80 حداکثر مجازه.

با سلام خدمت دکتر
    والا دکترهای زیادی رفتم و چاره ایی نشد داروهایی بهم میدادند و میگفتن بلوک کننده لرزش دست هست ولی نتیجه ایی نگرفتم
    با اینکه دانشجو هستم و بخوام امتحان بدم یا چیزی بنویسم نمیتونم و دست خط بدی دارم قبلا دست خطم خوب بود ولی الان چون لرزش دستم زیاد شده اصلا حالم از خودم بهم میخوره با چنین اوضاعی
    مدتیه ترک مشروبات هم کردم ولی نشده
    نظر شما چه دارویی میتونه کمکم بکنه؟
    سلام مجدد
    طبق قوانین انجمن تجویز دارو در پست ها ممنوعه اما صرفا جهت اطلاع:
    اگه لرزش دست از آثار الکل باشه کلونیدین در دوزهای خیلی کم مفیده،در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر پیغام خصوصی فرمایید.
    با بررسی علائم و سابقه پزشکی ممکنه اختلالات و یا مشکلاتی تشخیص داده بشه و با درمان آنها کیفیت زندگیتان حتما بهتر خواهد شد.
    Last edited by raana; 22-04-2014 at 18:02.

14. 3 کاربر از DrH.motasami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •