از نظر امکانات ال جی داره حرف اول می زنه، تو همین 3d و تصویر و ... نه حالا بقیه چیزا که شاید یه دفعه ازشون استفاده نشه.
حالا یکی میاد میگه کنتراس سونی خوبه ، رنگ سامسونگ زنده تره و.... ولی با توجه به هزینه ای که ما می خوایم بکنیم و آیتم هایی که برای ما مهمه نظرمون رفته رو ال جی.
انقدر حساسیت نشون دادنم دیگه انصافا بی خوده، حالا شما می ری تو یه مغازه بعد از کلی دقت کردن بالا پایین کردن و اینور اونور متوجه می شی که مثلا فلان ال جی از فلان سامسونگ یه پرده شاید مشکیش، مشکی تر نیست و این چیزیه که عمرا تو کل مدت زمانی که تلویزیون داری و داری باهاش کانال های جمهوری اسلامی و میبینی بفهمه آدم. خونه پرش می خوای بری یه فیلم mkv با اینترنت های داغونمون ما دانلود کنی بشه 15 گیگ اصلا این فیلم با بیت ریت فلان تو این تلویزیون خدای امکانات ما فرقی ام داره نشون دادنش !
در مورد سرعتم که شما فرمودی همینه. شنیدی اینطوره، ولی اگه واقعا بری یه فروشگاهی که داره تصویر تبلیغی مثلا فوتبال نشون میده با یه تلویزیون دیگه مقایسه کنی یا اصلا متوجه نمیشی یا اگرم فرقی بکنه با چند دقیقه دقت یه تفاوت های توشون پیدا میکنی.
مثلا سوال خود من تو اینجا، من خودم تو فروشگاه تصویر la8600 رو کنار la6600 داشتم می دیدم، در نگاه گذرا امکان نداشت تفاوتی بینشون ببینی، بعد از اینکه وایسادم کلی دقت کردم تصاویر مختلف دیدم نقاط مختلف تصویر بررسی کردم دیدم یه هوا بگی نگی تصویر la8600 روشنتر که اونم در حدی بود که همونجا پیش خودم گفتم اصلا به اندازه این اختلاف قیمت زیاد ارزش نداره.
حتی اسمارت بودن تلویزیون، الحمداالله همه دیگه الان یه گوشی و یه لپ تاپ دیگه خونشون دارن که از 100 تا تلویزیون ها این کارا رو بهتر انجام میده.
نتیجه ای که من میگیرم اینه تلویزیون باید تصویر خوب حالا با سلیقه ما 3d خوب داشته باشه، این حافظه داره اون نداره، این دوربین داره اون نداره، این اسکایپ داره اون نداره، این .......... همش پول بی خود دادنه.