تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: در سایت جوملایی ایمیل کاربران به آدرس Info@my_Site.com گم و گور میشه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه zeynal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    قــم

پيش فرض در سایت جوملایی ایمیل کاربران به آدرس Info@my_Site.com گم و گور میشه !

ــــــلام
    عرض شود حضور رفقا یه سوال درمورد یه سایت با قالب جوملای ورژن 2.5 دارم که البته سرچ زدم ولی مشکل گشا نشد اگر رفقا محبت کنند ممنون میشم

در هاست ایمیلی با نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ساختم و تنظیمات ایمیل رودر کنترل پنل جوملا/تنظیمات کلی/سرور باین شکل انجام دادم:

- سیستم ایمیل : SMTP
    ایمیل فرستنده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نام فرستنده: اسم شرکتم
    مسیر /usr/sbin/sendmail : sendmail
    تشخیص هویتSMTP بلی
    امنیتSMTP : هیچ
    پورت SMTP : 25
    نام کاربرSMT‍‍P: نوشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رمز SMTP: همون رمز اکانت هاست
    هاست SMTP هم لوکال هست تنظیم شده.

ضمنا در تنظیمات ایمیل خبر‏، ایمیل رو روی « ایمیل سایت » تنظیم کردم

با تنظیمات فوق حتی تابع ایمیل در زمان ثبت نام کاربر جدید در سایت فراخوانی میشه و مشکلی ازین بابت نیست... علی القاعده زمانیکه ایمیلی به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال میشه باید به نشانی ایمیلی فوروارد بشه که در هاست وارد کردیم... در حالی که این اتفاق نمیافته
    از دوستان تقاضای راهنمایی دارم متشکرم

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام عزیز. در صورتی که جواب سوال رو پیدا کردید اینجا ز اول کار رو بگید تا ما هم یاد بگیریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه zeynal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    قــم

پيش فرض

ــــــلام
    عرض شود حضور شما دوست عزیز و سایر دوستان گرامی
    اگه مشکل مطرح شده در مطلب بالا رو سرچ کنیم ( همونکاری که من بارها و بارها کردم !!) متوجه میشیم که تنظیمات انجام شده کاملا درست و صحیحه ولی باز هم خروجی کار مشکل به هم میزنه
    دوتا مسئله هست یکی ادعاهای شرکتهای فروشنده قالب و یکی دیگه هم اظهارات شرکتهای ارائه دهنده هاست
    باولی میگی تنظیمات مشکل داره؟ میگه نه مشکل از هاست شماست به دومی میگی اینجوری میگن خیر هاست مشکلی نداره هرکدوم تقصیرو میانداخت گردن اون یکی
    و در نهایت معلوم نمیشه که کی مقصره
    مشکل مطرح شده بالا رو با کمک پشتیبانی هاست برطرف کردم ولی با کلی وقت صرف کردن ... آخرین حرکتی که کردم این بود که به شرکت پشتیبان هاست کفتم میخوام سرویس هاستم رو به یه شرکت دیگه منتقل کنم که حداقل جوابگوی این مشکلات باشن و دقیقا کمتر از یکربع بعد اسمس اومد که آقا مشکل حله برو حالشو ببر ‌!

دوست عزیز باور بفرمایید مطلب بالا که عرض کردم عین واقعیته وقتی تنظیمات رو در کنترل پنل جوملاو هاست نیگا میکنم هیچ تغییری نسبت به زمانیکه مشکل وجودداشت دیده نمیشه ولی وقتی علت رو از پشتیبان هاست به اصرار جویا شدم گفت: ایمیل هاست رو حذف کردم و یکی دیگه با همون مشخصات از اول ساختم و مشکل حل شد !!

و هنوز در خماری معنای حرفشون موندم !!

زنده باشید و برقرار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •