دوستان به چه صورت میشه مودم وایرلس را به گیرنده تبدیل کرد.
تا بشه از طریق wifi وایمکس در pc استفاده کرد.
کلا نحوه ارتباط و تنظیمات.
مودم وایرلسم هواوی hg532e.
دوستان به چه صورت میشه مودم وایرلس را به گیرنده تبدیل کرد.
تا بشه از طریق wifi وایمکس در pc استفاده کرد.
کلا نحوه ارتباط و تنظیمات.
مودم وایرلسم هواوی hg532e.
نمیشه. از اساس با هم تفاوت دارند. هم از لحاظ فرکانس کاری هم از لحاظ پروتکل ارتباطی و ستگنالینگ.
از طریق wifi می خوام وصل بشم.
پس من بد متوجه شدم. ولی الان هم متوجه نشدم میخواهید از طریق وای فای به چی وصل بشید. لطفا توضیح کاملتری بدهید یعنی PC شما قرار است به وای فای مودم وصل شود. بعد مودم قرار است به کجا وصل شود؟ یا هر سناریویی که دارید را لطفا واضح و کامل بگید.
دوست عزیز به علت ضعیف بودن سیگنال مجبورم مودم وایمکس را با فاصله 15 متری از pc قرار بدم.
از قبل هم یک مودم وایرلس دارم و می خوام به وسیله این مودم خروجی وایمکس(wifi) که به صورت وایرلس هست را توسط این مودم دریافت کنم.
از قبل هم یک مودم وایرلس دارم و می خوام به وسیله این مودم خروجی وایمکس(wifi) که به صورت وایرلس هست را توسط این مودم دریافت کنم.
فکر کنم متوجه شدم چی می خواهید. در واقع مودم وایرلس دوم شما باید نقش یک Range Extender را بازی کنه. یعنی حالت زیر:
PC----------->Wireless HG532)))))))))))))))))Wimax Modem
یعنی از PC به مودم با کابل یا WiFi و از وایرلس مودم شما با Wifi به مودم Wimax وصل شه و PC از اینترنت استفاده کنه.
برای این حالت باید مودم وسطیAP Bridge Mode را ساپورت کنه. اگر چیزی در این مورد در تنظیمات وایرلستون دارید احتمال زیاد می توانید اینکار را انجام دهید. ولی اگر ندارید نمی توانید. من چیزی در این مورد در مودم شما نتونستم پیدا کنم.(در اینترنت)
Last edited by vtechnique; 20-04-2014 at 00:01.
تا الان ممنون از راهنماییت.
نه بر عکس wimax--->مودم هواوی (گیرنده) ---> pc
تو تنظیمات مودم کدوم قسمت میشه؟
بگو تا عکسشا بذارم.
Last edited by re0022; 20-04-2014 at 13:42.
قاعدتا در قسمت وایرلس
در این جا چیزی ندارید. اگر در Advance هم تنظیمات وایرلس دارید بفرستید. اگر ندارید که هیچ.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)