درود
تو محل کارم کسی بود که تمام کار شبکه و اینترنت رو انجام میداد که از اونجا رفته و پسوردها و تنظیمات شبکه و اینترنت و مودمها رو هم نداده و نمیده
حالا این کار گردن من افتاده ، بدون هیچ اطلاعاتی در این باره
لطفاً شرح حال رو بخونید و راهنماییم کنید
اول شرح کلی وضعیت شبکه:
شرح- اینترنت از طریق یک مودم tp link به صورت وایرلس به کاربران اینترنت میده (کامپیوتری بعنوان سرور نداریم)
1- پسورد اینترنت و پسورد ورود به تنظیمات مودم رو بدست اوردم اما یوزر و پسورد اینترنتی که از مخابرات گرفتن رو ندارم، آیا میشه به طریقی پیداش کرد یا باید زنگ بزنم مخابرات؟ چون شنیدم مخابرات پشتیبانی مزخرفی دارم گفتم شاید علاف کنن
شرح- اینطور که شنیدم برای تقویت آنتن دهی مودم در فواصل مختلف از روتر استفاده می کنن، اما اینجا از سه تا مودم دی لینک برای تقویت استفاده کردن
1- اگه بخوام شبکه رو از اول تنظیمات دلخواه خودم رو بدم چطوری باید این مودمها رو به هم بشناسونم (یعنی مودمهایی که به جای روتر استفاده میشه چطور به مودم اصلی متصل کنم)
2- اگه بخوام روتر بخرم تنظیمات اونها به چه شکلی هست
تو فروم طریقه تنظیمات مودم اصلی رو پیدا کردم اما روتر یا حتی به این شیوه ای که بالا گفتم رو ندیدم، اگه لینک آموزشی هست لطف کنید
3- اگه بخوام به یوزرها ip بدم، اختلالی ایجاد نمیشه؟ یعنی مثل شبکه کردن با کابل می مونه؟ باید تنظیمی روی مودم اصلی برای اینکار انجام بدم (با توجه به اینکه کامپیوتر سرور نداریم)
سپاس