تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: به من تازه کار کمک کنید!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض به من تازه کار کمک کنید!

سلام.
    من هنوز حتی لینوکس رو نصب هم نکردم.به فکرم زده که علاوه بر ویندوز لینوکس رو هم نصب کنم.و چند تا سوال داشتم :
    1-جدیدترین و بهترین ویرایش لینوکس چیه؟
    2-نصبش سرعت کامپیوتر رو پایین نمیاره؟
    3-درایورهای سخت افزار ویندوز روی لینوکس کار میکنه؟
    4-نرم افزارهایی مثل ورد، فتوشاپ ، dreamwaver و ... رو میشه روی لینوکس نصب کرد؟
    5-امنیت نسبت به ویندوز؟
    6-فایلهای ویندوز رو میشناسه؟

ممنون.

پروفشنال Bayazee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tmp/

پيش فرض

سلام دوست من
    خوش اومدی
    ۱. بهترین ویرایش و نسخه بستگی داره به علاقه شخصی و راحتی شما ! الان توزیع هایی چون فدورا ، سوسه ، ابونتو ، دبین ، مندریو و ... در ایران پرکاربردتر هستند ! من livecd رو پیشنهاد می کنم ! parsix و یا ابونتو انتخاب خوبی هست ! مخصوصا پارسیکس ! چون تو ایران تغییر داده شده و امکاناتی که یک کاربر مبتدی می خواد داره ! اما با یک توزیع زنده برای نصب برنامه های بیشتر به اینترنت با سرعت خوب نیاز خواهید داشت ..
    ۲. نصبش نه ! چون ربط به هم ندارن ! ویندوز واسه خودش کار می کنه و لینوکس واسه خودش ! و موقع راه اندازی یکی رو انتخاب می کنی ! فقط فضا می گیره ..
    ۳. درایور های ویندوز نه ! رو لینوکس کار نمی کنه ! بجز مودم برای بقیه سخت افزار ها داریور هست ! برای مودم هم هست ! همرا با مشکلاتی ... !!
    ۴ . نرم افزارهای ویندوز رو می شه نصب کرد . من خودم photoshop رو نصب کردم . ولی لینوکس خودش به اندازه کافی نرم افزار داره که نیازی به این نرم افزار ها نخواهی داشت
    ۵ . در مورد امنیت هم حرفی نمی زنم !! چون دیگه خیلی تابلو هستش !!! ویندوز پر از سوراخه و کلی ویروس و تروجان و ... لینوکس ویروس نداره ! من وقتی با ویندوز به اینترنت وصل می شدم همیشه یه ترس خاصی داشتم !! الان خیلی راحتم !
    ۶ . اگر منظورتون دسترسی هست بله ! فایل های متنی رو می شناسه ! حتی فایل های خاصی چون doc یا .. رو هم می شه باز کرد . برنامه های اجرایی رو هم تا حدی می شه اجرا کرد .
    اما در کل باید بگم لینوکس یک سیستم عامل بی نقص و بسیار کامل تر از ویندوز هست !! من الان یه مدتی نسبتا زیادی هست که از ویندوز استفاده نمی کنم ! کل هاردم هم برا لینوکس داده ! بجز یه جای کوچولو ! که اونم بعضی وقت ها بنا به دلایلی خاص مجبور به نصب ویندوز می شم ....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ممنون از توضیحاتتون.
    اگه ممکنه چند تا سواله دیگه .البته ببخشید که وقتتون رو میگیرم.
    1-redhat ویرایش معروفیه.چرا شما بهش اشاره نکردید؟
    2-من کلاٌ با این برنامه ها کار میکنم به نظر شما میشه توی لینوکس هم از اینا استفاده کرد:
    photoshop
    dreamweaver
    flash
    visual studio.net

3-من اینترنت پرسرعت استفاده میکنم و مودمم اکسترنال هستش.روی لینوکس کار میده؟

بازم ممنون.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tmp/

پيش فرض

خواهش می کنم !
    در مورد سوال پرسیدن کاملا راحت باشید ! تا جایی که از دستم بر بیاد کمک می کنم ! جایی هم که بلد نبودم از دوستان کمک می گیریم و هردو یاد می گیریم ...
    ۱. ردهت نسخه معروفی بود ! و الان ردهت اینترپرایس هم پولی هست و واسه کارای اینترپرایس و حرفه ای ! ردهت زیر ۹ هم خیلی قدیمی شده !‌ ادامه دهنده راهش پروژه باز متن فدورا بوده که اسپانسرش همین شرکت ردهت هست . و خود ردهت دیگه ادامه پیدا نکرد .
    الان فدروا دقیقا هر ۶ ماه یک نسخه جدید بیرون می ده ! فکر کنم تا ۱ ماه آینده نسخه فدورا ۶ هم بیاد .
    ۲ . خوب بهترین و اصولی ترین راه این هست که از معادل همین برنامه ها در لینوکس استفاده کنی !
    بجای فوتوشاپ از جیمپ (Gimp) ، بجای دریم ویور از quanta و ...
    اگر منظورت از فلش ، پلیر باشه لینوکس داره ولی نرم افزاری معادل ملیکرومدیا فلش رو نمی دونم . در مورد دات نت هم می تونی از نمونه شبیه سازی شدش یعنی مونو استفاده کنی !
    اما هر کدوم از اینها هم می شه توسط نرم افزاری چون wine اجرا بشه .

در مورد مودمت خیالت راحت باشه ! راستی سریال هست نه ؟ بدون هیچ مشکلی حتی نیاز به درایور می تونی به اینترنت وصل بشی
    اگر مودمت ADSL هست بهتره خروجی شبکه داشته باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ببخشید منظورتون از : "سریال هست یا نه؟" و "خروجی شبکه" چیه؟
    خروجی شبکه=کارت شبکه؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tmp/

پيش فرض

اگر مودمت واسه ديال آپ هست بايد از طريق پورت سريال و نه Usb وصل بشه . اگر از Adsl استفاده مي كنيد بايد مودم به كارت شبكه وصل بشه ... وگر نه به احتمال زياد به مشكل برخواهي خورد چون بايد درايور نصب كني .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •