تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: ◀ ◀ نمایشگاه کتاب | بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض ◀ ◀ نمایشگاه کتاب | بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نمایشگاه کتابی است که در اردیبهشت هر سال در مصلّای تهران برگزار می‌شود. این نمایشگاه، یکی از بزرگترین رویدادهای فرهنگی در ایران است.
    نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با 26 دوره برگزاری یکی از معتبرترین نمایشگاه های بین المللی کتاب در آسیا و خاورمیانه است. حضور سالانه بیش از 2500 ناشر داخلی و 1700 ناشر خارجی و بازدید بیش از 5 میلیون نفر از این نمایشگاه، اعتبار فوق العاده ای به آن بخشیده است و به لحاظ بازدیدکننده آن را در صدر جهانی قرار داده است.

موسسه نمایشگاه های فرهنگی ایران به عنوان بازوی اجرایی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، نمایشگاه های کتاب استانی و نمایشگاه های کتاب خارج از کشور در تلاش است تا در بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ( 10 تا 21 اردیبهشت 1393) بیش از پیش در جهت اعتلای فرهنگ کتاب و کتابخوانی و رضایت مردم فرهنگ دوست کشورمان گام بردارد.

تلفن تماس با ستاد نمایشگاه: 88170250

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع: tibf.ir

دوباره نمایشگاهِ دیگری آغاز شد و همه در تکاپو برای هماهنگ کردن روزی مناسب جهت حضور و لیستی طویل برای خرید.

چه برنامه ای برای نمایشگاه امسال داریم؟ و چه پیشنهادی برای خریــد کتاب؟

بیاییم و بنویسیم در مورد لیست کتاب هایی که از قبل برای خرید آماده کردیم و همدیگه رو راهنمایی کنیم که کتاب هامون رو از کدوم غرفه / انتشارات بخریم
    و چه پیشنهادهایی برای خرید کتاب داریم و هر مطلبی در رابطه با نمایشگاه امسال و در آخر اگر سوالی داریم مطرح کنیم.

و در کل به هم کمک کنیم تا در نمایشگاه بتونیم سریع تر به کتاب های مدنظر خومون برسیم.

امیدوارم که همدیگر رو همراهی کنیم تا امسال مثل همیشه و حتی بیشتر، از نمایشگاه کتاب لذت ببریم.

با تشکر......

2. 17 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من پیشنهاد میکنم کاربران انجمن P30world در روزی خاص در نمایشگاه کتاب و در مکانی مشخص جمع شوند، حالا اینکه چقدر عملی هست و سال های گذشته هم مشابه آن بوده در جریان نیستم، صرفا پیشنهاد بود.

اما تجربه چند ساله خودم این هست که به جای اینکه یک روز از صبح تا شب به دنبال کتاب های مدنظرتون برین و خسته بشوید، در هفته اول یک روز 9 صبح برین تا 12 همه غرفه ها را رصد کنید و در هفته دوم با آگاهی بروید و کتاب ها را بخرید و حداقل مقدور بیشتر از 3 ساعت در آن فضای سرشار از معنویت و در بین ملت اهل مطالعه نباشین !!

4. 7 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من پیشنهاد میکنم کاربران انجمن P30world در روزی خاص در نمایشگاه کتاب و در مکانی مشخص جمع شوند، حالا اینکه چقدر عملی هست و سال های گذشته هم مشابه آن بوده در جریان نیستم، صرفا پیشنهاد بود.

اما تجربه چند ساله خودم این هست که به جای اینکه یک روز از صبح تا شب به دنبال کتاب های مدنظرتون برین و خسته بشوید، در هفته اول یک روز 9 صبح برین تا 12 همه غرفه ها را رصد کنید و در هفته دوم با آگاهی بروید و کتاب ها را بخرید و حداقل مقدور بیشتر از 3 ساعت در آن فضای سرشار از معنویت و در بین ملت اهل مطالعه نباشین !!
    پیشنهاد خوبیه و اگر قرار شد انجام بشه هماهنگ میکنیم. در رابطه با نمایشگاه فکر نمیکنم اما در مناسبت های دیگه چندباری این دیدار انجام شده.

تجربه منم () میگه که روزای اول به نمایشگاه سر نزنید یا حدالمقدور از مترو استفاده نکنید و اینکه بیشتر کتابهای مفید (البته از نظر من مفید و شاید شما نظر دیگری داشته باشید) در نمایشگاه پیدا نخواهید کرد و البته بعضی از کتابها رو هم میتونید ارزونتر از بیرون تهیه کنید. قسمت کتابهای انگلیسی هم بیشتر عناوین پیشین و تکراری هستن.

6. 4 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه poyyesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان وقت هس ت هنوز ثبت نام نم ود

داره خودمونی میشه Mohammad_Vazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

کاش تخفیف دانشجویی شامل حال ما میشد.
    دیگه ثبت نام نمیکنند...!

حدود 8 میلیون کتاب نیاز داریم
    اینقدر چتاب چند ده تومنی هست که...

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ساعت کار نمایشگا 10 صبح تا 8 شب ...

10. 3 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دیگه ثبت نام نمیکنند...!
    دیگه ثبت نام نمیکنند؟
    چرا ؟

حالا جریانش چطوری بود ؟

12. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

دیگه ثبت نام نمیکنند؟
    چرا ؟

حالا جریانش چطوری بود ؟
    طبقِ آمارِ سامانه نمایشگاه، ثبت نام از 1/27 شروع و تا قبل از برگزاریِ نمایشگاه ادامه داشته، که لینکش تو پست اول هست، میتونید ببینید.

+
    اعتبار موجود در کارت‌ها 600 هزار ریال است که 300 هزار ریال آن به عنوان یارانه کتاب توسط معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و
    معادل آن نیز توسط شخص دریافت کننده کارت به صورت اینترنتی پرداخت می‌شود.

14. 2 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من امروز پنجشنبه 93/02/12 رفتم نمایشگاه کتاب !!!
    و متاسفانه هیچ کدام از کتاب هایی که در نظر داشتم رو نداشت !!!

بیشتر به درد بچه های کنکور کارشناسی و ارشد میخورد و البته سیل عظیم متقاضیان کنکور دکترا هم که داره اضافه میشه.

حالا یک سئوال، من بن کتاب 30 هزار تومانی که اعتبار 60 هزار تومان داره به صورت صفر کیلومتر رو دستم باد کرد.
    کسی اطلاع داره دیگه کجا میشه خرجش کرد؟
    چون رمز دوم هم داره به صورت آنلاین هم احتمالا بشه.

اگرم کسی میخواد 50 تومان میفروشمش.

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من امروز پنجشنبه 93/02/12 رفتم نمایشگاه کتاب !!!
    و متاسفانه هیچ کدام از کتاب هایی که در نظر داشتم رو نداشت !!!
    امسال خبرهای خوبی از نمایشگاه نمیرسه، مثل اینکه بیشتر شبیه بازار عیده که جنسای مونده و بنجل رو ریختن و میفروشن و عناوین هم به همین خاطر تکراریه. صدا و سیما هم که پول میگیره تا تبلیغ کنه و کتابهای مونده، غیر مفید و کمک آموزشی رو بفروش برسونن و البته اگه بشه به کتابهای کمک اموزشی که عمومن برای پر کردن جیب بوجود میان اسم کتاب داد!

خوشحالم که اون بن به درد نخور رو هم نگرفتم.

شاید چهارشنبه 18 ام یه سری زدم، اگر کسی مایل بود اعلام کنه.
    Last edited by Saeed Dz; 01-05-2014 at 20:13.

17. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •