تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل عدم سیگنال وقتی کامپیوتر را توسط کابل HDMI به تلویزیون وصل کنیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض مشکل عدم سیگنال وقتی کامپیوتر را توسط کابل HDMI به تلویزیون وصل کنیم

سلام دوستان:

دوستان من LCD 40 اینچ سونی مدل cx520 دارم همانطور که میدونید این LCD دارای دیجیتال داخلی هست که ازش به عنوان مانیتور استفاده کردم.منتهی وقتی کابل HDMI رو از pc بهش وصل میکنم برخی از شبکه های دیجیتالش مثل نسیم و.. رو میزنه سیگنال موجود نیست.وبرخی دیگررو شطرنجی نشون میده،، و وقتی سیستم خاموشه ویا کابل رو جدا میکنم همه چیز درسته.لطفا یه راه حل پیشنهاد بدید؟؟

البته کارت گرافیک من LCD سونی رو شناسای کرده وخودش اتومات تنظیماتش رو انجام داده ویندوزم هم 7 هست!!

نکته: من تا به حال 3 نوع کابل HDMI از یرندهای مختلف خریدم ولی بازم مشکل دارم.

ممنونم

.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان لطفا راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

salam . ye ehtemali ke man midam ine ke chon hamoontor ke midooni HDMI ye CABLE DATA kheyli ghavi va por sorate ke 100% Pulse Electrc tolid mikone . khoob deghat kon ke in kabl va sim Onten Door Az ham bashan yani age az nazare elme radio bekhaym begim bayad ba zaviye ye 90 Degree az ham gharareshoon bedi . 2 Halate dg vojood dare . 1: too TV kolan port HDMI va Onten nazdike ham vasl mishan . too in halat mitooni az HDMI Ahan roba Dar estefade koni ke Puls ha ro Daf kone va Age baz ham khoob nashod , be sime Onten 2 ta Ahan robaye mamooli 2 tarafesh beband .
    halate 2 : TV shoma Az dakhel Etesaale felezi beyne in dota dare ke ino dg nemishe karish kard ama ehtemalesh kame .

4. این کاربر از Arsalan_kahyesh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •