تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 37

نام تاپيک: مشکل با زیرنویس ال ائی دی 23 اینچ صنام

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض مشکل با زیرنویس ال ائی دی 23 اینچ صنام

با سلام خدمت دوستان آقا من دنبال یه ال ائ یدی 22 اینچ بودم که سامسونگ پیدا نکردم و صنام 23 خریدم مدل sel2320 حالا نوشته بود سه تا پورت اچ دی داره که یکی بیشتر نداره اما مشکل من اینه که وقتی تو فلش فیلم میزارم جهت پخش زیر نویس رو ساپورت نمیکنه یا اجق وجق نشون میده درحالیکه گزینه زیر نویس داره همه نو فرمتی رو به راحتی پخش میکنه اما زیرنویس اس ارتی رو مشکل داره میگین چیکار کنم خیلی تو ذوقم خورده

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

زیرنویس رو توی کامپیوتر با نوت پد باز کنید بعد Save as رو بزنید، توی پنجره ی باز شده کنار دکمه ی سیو نوشته Encoding
    روی گزینه های Unicode یا UTF-8 سیو کنید و تست کنید توی تلویزیون احتمالا مشکل حل میشه.

موفق باشید

3. این کاربر از Xx Hossein xX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

زیرنویس رو توی کامپیوتر با نوت پد باز کنید بعد Save as رو بزنید، توی پنجره ی باز شده کنار دکمه ی سیو نوشته Encoding
    روی گزینه های Unicode یا UTF-8 سیو کنید و تست کنید توی تلویزیون احتمالا مشکل حل میشه.

موفق باشید
    با تشکر از شما دوست عزیز اینکارو کردم الان نشون میده اما همه رو برعکس وبه صورت حروف یعنی نچسبیده به هم نشون می ده مثلا مسابقه رو اینجوری نشون می ده ( ه ق ب ا س م)

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با تشکر از شما دوست عزیز اینکارو کردم الان نشون میده اما همه رو برعکس وبه صورت حروف یعنی نچسبیده به هم نشون می ده مثلا مسابقه رو اینجوری نشون می ده ( ه ق ب ا س م)
    توی تنظیمات تلویزیون رو دقیق ببینید اگه برای زیرنویس زبان داره بزارید روی فارسی یا عربی.
    اگه چیزی نبود دیگه نمیشه کاریش کرد و شما باید زیرنویس رو هارد کود کنید روی فیلم تا بتونید ببینیدش.

Sent from my HTC One using Tapatalk
    Last edited by Xx Hossein xX; 15-04-2014 at 11:37.

6. این کاربر از Xx Hossein xX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

توی تنظیمات تلویزیون رو دقیق ببینید اگه برای زیرنویس زبان داره بزارید روی فارسی یا عربی.
    اگه چیزی نبود دیگه نمیشه کاریش کرد و شما باید زیرنویس رو هارد کود کنید روی فیلم تا بتونید ببینیدش.

Sent from my HTC One using Tapatalk
    بار ممنون از راهنمائیتون بله تو تنظیمات زبان زیر نویس فارسی داره و رو فارسی میزارم اما وقتی داره فیلم پخش میشه اون قسمتش غیر فعال میشه بعید می دونم نتونه فارسی رو ساپورت کنه احتمالا یه گیر وگوری داره که باید پیدا کنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

میشه لینک از مشخصاتش بدین

9. این کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

برنامه sh persian subtitle fixer را پیدا و نصب کنید.
    بعد زیرنویس های srt را این زیرنویس اصلاح کنید و امتحان کنید ببینید مشکلتان حل میشود یا نه.

11. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشکل همچنان پا برجاست
    مطمئن هستم یه جای کار رو دارم اشتباه می کنم تو تنظیمات زیر نویسش رفتم اغلب زبانها رو ساپورت می کنه اما چرا درست نمیشه نمی دونم

13. این کاربر از DIKT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

Digital LED TV 23"
    SLE23HD01 MD

جزئیات محصول

کیفیت تصویر با وضوح 1080*1920 پیکسلFULL HD
    دارای تیونر دیجیتال داخلی DV B-T
    با پشتیبانی از فرمت :MPEG_4 H.264
    ذخیره برنامه ها بر روی حافظه جانبی USB
    تلتکست با ذخیره سازی 1000 صفحه
    دارای 3 ورودی HDMI دارای ورودی کامپیوتر (PC)
    دارای پخش کننده مالتی مدیا با پشتیبانی از: USB2.0
    تلویزیون ال ای دی صنام sanam led tv
    مشخصاتش خوبه قیمت ؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان آقا من دنبال یه ال ائ یدی 22 اینچ بودم که سامسونگ پیدا نکردم و صنام 23 خریدم مدل sel2320 حالا نوشته بود سه تا پورت اچ دی داره که یکی بیشتر نداره اما مشکل من اینه که وقتی تو فلش فیلم میزارم جهت پخش زیر نویس رو ساپورت نمیکنه یا اجق وجق نشون میده درحالیکه گزینه زیر نویس داره همه نو فرمتی رو به راحتی پخش میکنه اما زیرنویس اس ارتی رو مشکل داره میگین چیکار کنم خیلی تو ذوقم خورده
    دوست عزیز
    اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
    تصور کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرده‌اید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت می‌کنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آن‌طور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایل‌های با فرمت SRT در سیستم‌تان همراه با مشکل بوده است.
    دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط می‌شود و اصولا یکی از راه‌حل‌ها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی م [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.

بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامه‌نویسی است که برای هر دو سیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، برنامه کم‌حجم و کاربردی‌ Sh Persian Subtitle Fixer را تهیه کرده‌است تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است

16. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •