تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: نصب دو ورژن از برنامه ها بر روی ویندوز 7

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض نصب دو ورژن از برنامه ها بر روی ویندوز 7

سلام دوستای گل

بر فرض من برنامه ای دارم که نسخه 2 هست و نسخه 3 این برنامه هم رسیده باشه . آیا شما راه حلی دارید که من نسخه 3 این برنامه رو طوری نصب کنم که نسخه 2 هم برام بمونه

به عبارتی می خوام هر دو ورژن برنامه رو داشته باشم ممنون میشم کمکم کنید هموطن

داره خودمونی میشه saeidperak1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

شما میتونید از ماشین مجازی (ویندوز مجازی بزنید ) و اونجا نسخه دیگش رو نصب کنید فکر نمیکنم بشه تو ویندوز این کارو کرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

میشه بیشتر توضیح بدید ؟ ماشین مجازی یا ویندوز مجازی چیه ؟ منظورتون vps هست ؟

اگه بشه رو ویندوز سون جفتش نصب باشه عالی میشه.

منتظر نظرات دوستان هستم

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

نه منطورم vps نیست منظورم نصب ویندوز مجازی یه برنامه مثلا ویرچوال ماچین میتونید یه سیستم عامل دیگه در کنار سیستم عامل خودتون داشته باشید و خیلی پرکاربرده کلی کار میشه روش کرد مثلا روش ویروس تست کنی و هرکاری میخوای بکنی مجازی ...
    فکر کنم تنها در این صورت بشه اون نسخه دیگه رو نصب کنید رو یه ویندوز معمولی نشه !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

نه منطورم vps نیست منظورم نصب ویندوز مجازی یه برنامه مثلا ویرچوال ماچین میتونید یه سیستم عامل دیگه در کنار سیستم عامل خودتون داشته باشید و خیلی پرکاربرده کلی کار میشه روش کرد مثلا روش ویروس تست کنی و هرکاری میخوای بکنی مجازی ...
    فکر کنم تنها در این صورت بشه اون نسخه دیگه رو نصب کنید رو یه ویندوز معمولی نشه !
    نه ، میخوام همزمان هر دوشون رو باز کنم بقیه دوستان راه حلی به ذهنشون نمیرسه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام بعضی برنامه ها هستن مشکلی با ورژن قبلی ندارن معمولا ورژن جدید بهتر از قبلی هاست چون اصلاحش میکنن حالا اگه فکر میکنین قبلی بهتره میتونین دوتا ویندوز داشته باشید ویندوز جدید واسه ورژن جدید قبلی واسه قدیم هم زمانی باز شدن برنامه ها هم بستگی داره بعد نصب جدید ایراد نگیره اگه نگرفت میتونی هم زمان ولی گرفت هیچ راهی نیست موفق باشی

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام بعضی برنامه ها هستن مشکلی با ورژن قبلی ندارن معمولا ورژن جدید بهتر از قبلی هاست چون اصلاحش میکنن حالا اگه فکر میکنین قبلی بهتره میتونین دوتا ویندوز داشته باشید ویندوز جدید واسه ورژن جدید قبلی واسه قدیم هم زمانی باز شدن برنامه ها هم بستگی داره بعد نصب جدید ایراد نگیره اگه نگرفت میتونی هم زمان ولی گرفت هیچ راهی نیست موفق باشی
    دوست عزیز ااگر یک بار تایپیک رو میخوندی متوجه میشدی ایشون دو ویندوز نمیخوان من پیشنهاد ویندزو مجازی کردم
    در ضمن شما یه برنامه نام ببر وقتی نصبش میکنی با نسخه قبلیش حذف نشه یا مشکلی بوجود نیاد نمیشه که برادر من!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوست عزیز ااگر یک بار تایپیک رو میخوندی متوجه میشدی ایشون دو ویندوز نمیخوان من پیشنهاد ویندزو مجازی کردم
    در ضمن شما یه برنامه نام ببر وقتی نصبش میکنی با نسخه قبلیش حذف نشه یا مشکلی بوجود نیاد نمیشه که برادر من!
    شما ندیدی دلیل نمیشه نباشه من خودم مرورگر اپرا داشتم هم ورژن قبلی هم جدیدهردوشون باهم داشتن تو یه ویندوز کار میکردن برنامه های دیگه هم بود که فک میکنم مال برنامه نویسی بود دو ورژن متفاوت داشتن کار میکردن اگه دوتا ورِژن باهم نمی تونن نصب شن تنها راهش دوتا ویندوز حالا دوتا ویندوز بخواد یا نخواد اینا نظرات من بود شما نظر خودتو بده به کار دیگران هم کار نداشته باش

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

شما ندیدی دلیل نمیشه نباشه من خودم مرورگر اپرا داشتم هم ورژن قبلی هم جدیدهردوشون باهم داشتن تو یه ویندوز کار میکردن برنامه های دیگه هم بود که فک میکنم مال برنامه نویسی بود دو ورژن متفاوت داشتن کار میکردن
    اگه میشه بدید ببینم یا شات بگیرید برای ما و دوستان تا ببینیم !
    اگه دوتا ورِژن باهم نمی تونن نصب شن تنها راهش دوتا ویندوز حالا دوتا ویندوز بخواد یا نخواد اینا نظرات من بود شما نظر خودتو بده به کار دیگران هم کار نداشته باش
    من نمیخوام تذکر بدم ولی اسپم !

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

دو ویندوزنمیخاد دوتا یوزر بساز ید و سوویچ کنید دوست عزیز.و موقع نصب all user. یا this user. رو هردو this user انتخاب کنید

Tapatalk

11. این کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •