تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: نورپردازی داخلی ساختمان

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid_306's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض نورپردازی داخلی ساختمان

با سلام
    میخواستم نورمخفی آپارتمان جدید رو راه بندازم. چند تاسئوال داشتم و از دوستان راهنمایی میخواستم:
    1- ledبهتره یا smd؟ ظاهرا نور smd بیشتره ولی دوامش کمتر. آیا حقیقت داره؟
    2- مارک، برند یا رنگ پیشنهادی شما چیه؟
    3- برقکار برای جلوی ورودی که به عنوان فیلتر هست، یا در حقیقت هال کوچک 1.3 در 1.3 متر، روشنایی نذاشته و فقط نورمخفی داره! برای نورمخفی اونجا چی پیشنهاد میدید که نور مطلوب و قابل توجهی برای روشن کردن هال درشب داشته باشه؟

ممنون

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

سلام
    فک نکنم دوام اس ام دی کمترباشه ها!
    یه مورد دیگه هم اینه که نور اس ام دی پخش میشه ولی ال ای دی نه! و اینکه اس ام دی گرونتره،خصوصا ار جی پی ها!
    من پیشنهادم اس ام دی هست،چون دیدم افرادی که توی نور مخفی ال ای دی کار کردن و یا از این شلنگهایی که توش ال ای دی داره! و نور پخش نمیشده و یه نور نقطه نقطه میداده که خیلی زشت بوده!
    برای روشنایی بیشتر هم میتونید دو نوار کنار هم بکشید.البته با اون ابعاد نور زیادی نمیخواد و میتونه نور مورد نیاز خودشو از بقیه قسمتها بگیره.

3. این کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid_306's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    فک نکنم دوام اس ام دی کمترباشه ها!
    یه مورد دیگه هم اینه که نور اس ام دی پخش میشه ولی ال ای دی نه! و اینکه اس ام دی گرونتره،خصوصا ار جی پی ها!
    من پیشنهادم اس ام دی هست،چون دیدم افرادی که توی نور مخفی ال ای دی کار کردن و یا از این شلنگهایی که توش ال ای دی داره! و نور پخش نمیشده و یه نور نقطه نقطه میداده که خیلی زشت بوده!
    برای روشنایی بیشتر هم میتونید دو نوار کنار هم بکشید.البته با اون ابعاد نور زیادی نمیخواد و میتونه نور مورد نیاز خودشو از بقیه قسمتها بگیره.
    ممنون از پاسخ شما
    دوامش رو فروشنده میگفت کمتره؟ من اطلاع تخصصی تو این زمینه ندارم
    منظورتون از ار جی پی چیه؟ نوع متفاوتی از لامپ هستند؟
    فروشنده میگفت جنس بانه ای و شرکتی توی بازار هست که قیمتشون خیلی با هم فرق میکنه. از کجا میشه بهش پی برد؟ کدوم شرکت بهتره؟ اینا ایرانین یا وارداتی؟

باز هم ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2017
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

با سلام
    من هم همین مشکل رو دارم پذیرایی رو با لامپ شلنگی سفید و زرد روشن کردم خیلی هم زیبا شده هم نور محیط رو تامین کرده هم نور مستقیم به چشم نمیزنه ورودی آپارتمان هم چند تا دایره و مربع درست کرده که با لامپ شلنگی و پلکسی گلاس میشه هم نور محیط رو تامین کرد هم زیبایی خاصی به منزل داد ضمنا اگه کسی می تونه راهنمایی کنه در خصوص نوع پلکسی که میشه استفاده کرد ضمنا من از تعداد زیادی سوال کردم همگی ال ای دی رو معرفی کردند هم از نظر نور هم از نظر دوام
    Last edited by bashie110; 24-02-2018 at 19:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2021

پيش فرض

سلام بهتون پیشنهاد میکنم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید میتونید از رنگ های متنوعی مثل ریسه شلنگی افتابی یا ریسه شلنگی ابی استفاده کنید تا دیزاین نورپردازی ساختمونتون رو بتونید متحول و شکیل تر کنید اگر که میخواید بترکونید میتونید از ریسه شلنگی RGB استفاده کنید. میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در بستر اینترنتی محصولات روشنایی و نورپردازی مدنظرتون رو خریداری کنید.اگه تمایل داشتید میتونید مقاله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو با این عنوان در نتایج گوگل مشاهده و مورد بررسی قرار دهید تا اطلاعات تکمیلی و مناسب خود را دریافت کنید ما مقایسه بین 14 فروشگاه الکتریکی برتر در بستر وب انداخته ایم.امیدواریم براتون کاربردی باشه
    Last edited by ساوه الکتریک; 07-06-2021 at 01:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •