تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: یادگیری حرفه ای کدنویسی در "#C" و "ASP.NET" با یادگیری ++C

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_i3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

14 یادگیری حرفه ای کدنویسی در "#C" و "ASP.NET" با یادگیری ++C

به نا م خداوند خرد
    درود به همه

دوستان من میخوام زبان "#C" رو واسه اپلیکیشن سازی و زبان ASP.NET مبتنی بر سی شارپ رو به صورت حرفه ای یاد بگیرم(البته الان تا حدودی با این دو زبان آشنا هستم و به خصوص با asp.net تا حالا چندتا وب خبری رو ساختم و... ).

ولی هیچ کدوم از این دو زبان رو به صورت حرفه ای بلد نیستم و با توجه به همین موضوع چندتا کتاب واسه آموزش"#C" تهیه کردم , ولی همه آموزش بیشتر به توضیح محیط "Microsoft Visual Studio" پرداختند "و تو مقدمه هم نوشته این زبان واسه کسانیه که با برنامه نویسی اشنایی دارن" و به صورت کد و برنامه نمونه آموزش ندادن!

حالا با توجه به اینکه سینتکس و دستورات سی شارپ خیلی به "++ C" شباهت دارد دارم زبان سی پلاس رو از رو کتاب (دایتل)میخونم به نظرتون واسه آموزش و یادگیری کدنویسی ها این کار موثر و تاثیر گذار هست و این طوری میتونم کدنویسی به صورت حرفه ای رو با این زبان ها یاد بگیرم ؟

نظر شما چیه ؟

2. این کاربر از ali_i3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net Msba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ! My Mind

پيش فرض

همان انجام پروژه روند مناسب تری دارد. حین کار اطلاعات خود را ارتقا بدهید. این "حرفه ای" یعنی دقیقا بتوانید چه کنید؟ پروژه بسازید دیگر، درست است؟
    اگر درست است پس همان در پروژه ها یاد بگیرید.
    اگر منظورتان اصولی نوشتن است که خوب هرچه با منطق های کلاسیک آشنا باشید کدهایی با اصول بیشتری خواهید نوشت و وجود شی گرایی در C++ با توجه به مطالعات شما انتخاب مناسبی است. اما در حین مطالعه فراموش نکنید که .net کجا و Clib ها کجا..... پلت فرم کاریتان را واضح تر و با فکر انتخاب کنید. با شبیه بودن چند دستور نظیر if و for و.. نمی توانید بگویید شبیه هستند. در اینجا ابزارها را نیز باید بشناسید. که در دو زبان بسیار می توانند متفاوت ظاهر شوند.
    در ضمن عصمت لفظ تخصص را نیز فراموش نکنید. یعنی یا تحت وب یا ویندوز .هر دو با هم تخصص نخواهند شد. یکی اما تخصص. اقیانوسی به عمق 1 سانتی متر یا چاله ای آب تا اعماق زمین. شرایط را بسنجید. خود تصمیم بگیرید در روند زندگی شما کدام می تواند وضعیت بهتری داشته باشد.
    مثلا: برنامه نویس عمومی C# یا متخصص برنامه نویسی وب با C# یا متخصص برنامه نویسی ویندوز با C# .

موفق باشید.

4. 5 کاربر از Msba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •