سلام کار جدیدی که حدود 1 سال پیش شروع کردم مربوط میشد به یه بازی که از همون اول هم قصد نداشتم خودم به تنهایی روش کار کنم و واسه همین هم به جای اینکه روی تکمیل
مراحل بازی کار کنم شروع کردم به کار روی تک تک قسمت های مهمی که بازی بهش وابسته بود. قبل از همه شروع کردم به کار رو سیستم انیمیشن بازی و بعد از شب و روز کار رو این
قسمت بالاخره به چیزی که میخواستم رسیدم و این بازی الان مشکل خاصی از نظر انیمیشن نداره و وقتی میگم مشکلی نداره یعنی میتونه در حد خیلی خوب و قابل توجهی باشه و
بتونه با بازیهای معروف رقابت کنه اگه اینترنت موبایلی ایرانسل اجازه بده قسمت هایی از متحرک سازی صورت و حرکات بدن کاراکتر اصلی بازیو میذارم ...
بازی با Unity3D ساخته میشه و از نظر گرافیکی و قسمت های دیگه هم الان هیچ کمبودی وجود نداره و کار آماده ساخته شدن مراحله یعنی زیر ساخت هاش تکمیل شده و فقط نیاز به شروع ساخت روند داستانی داره واسه تست گرافیک بازی صحنه های زیادی ساخته شد اما به خاطر تغییر حالت گرافیکی بازی این صحنه ها نیاز به تغییر توی تکسچرهاش داره که فعلا همین دو تصویر زیرو واسه نشون دادن حالت کلی گرافیکی بازی قرار میدم و تصاویر و صحنه های دیگه بازی رو بعد از وقف دادن با نورپردازی و گرافیک جدید بازی قرار میدم.
بازی با Unity3D ساخته میشه و تو سبک The Walking Dead هستش
کار 6-7 ماه دیگه تو شرکت شروع میشه چون فعلا سربازم.