باسلام
دوستان فعلا یه کارت گرافیک با حافظه 512 مگ دارم می خوام اونو با یه کارت گرافیک که حداقل یک گیگ رم داشته باشه عوض کتم پیشنهاد شما چیه ؟
باسلام
دوستان فعلا یه کارت گرافیک با حافظه 512 مگ دارم می خوام اونو با یه کارت گرافیک که حداقل یک گیگ رم داشته باشه عوض کتم پیشنهاد شما چیه ؟
سلام در تاپیک خرید گرافیک پست بدید
ببخشيد سوالم رو اينطوري مي پرسم ايا روي مادربور p31 es3g گیگابایت مي تونم كارت گرافیک ddr3 نصب ك ؟
Last edited by mefmef; 11-04-2014 at 13:07.
مینتون اگه اسلات pci express2.0 x16 رو داشته باشه هر گرافیکی رو میتونید بزارید روش و مستقل از پلتفرم است که مین شما این اسلات رو داره فقط باید پردازنده برای گرافیک محدودیت ایجاد نکنه و پاور و تهویه کیس هم مناسب باشه
ممنون از راهنمای شمامینتون اگه اسلات pci express2.0 x16 رو داشته باشه هر گرافیکی رو میتونید بزارید روش و مستقل از پلتفرم است که مین شما این اسلات رو داره فقط باید پردازنده برای گرافیک محدودیت ایجاد نکنه و پاور و تهویه کیس هم مناسب باشه
cpu : intel pentium e5200 2.5 ghz
power 300 wate micronet
با این سخت افزار امکانش هست ؟
بستگی داره چه مدلی بخواین تهیه کنید فقط حجم موری ملاک نیست
ببخشید یه کم توضیح می دید
منظورتون از چه مدلی چیه ؟
منظورم اینه چه مدلی مد نظرتون است ؟
راستش من یه کارت گرافیک لازم دارم که حداقل یک گیگ رم داشته باشه چون بازی های رو که می خوام اجراکنم این مقدار رم لازم داره و با این مین بورد بتونه کار کنه وتوبازارهم موجودباشه
گرافیک های جدید همه یک گیگ حجم دارد ولی قدرت گرافیک رو با حجم رمش نمیسنجن با قدرت gpu و معماری کارت و مشخصه های دیگر است به همین خاطر میگم تو بخش خرید گرافیک تاپیک بزنید بهتر نتیجه میگیرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)