لطفا بهترین لپ تاپ رو به من معرفی کنید!!!سبک -صفحه نمایش خوب - گرافیک خوب ترجیحا 15 اینچ و خرکار تا روزی 15 ساعت!!!
لطفا بهترین لپ تاپ رو به من معرفی کنید!!!سبک -صفحه نمایش خوب - گرافیک خوب ترجیحا 15 اینچ و خرکار تا روزی 15 ساعت!!!
به نظرم باید چیزی که میخرین ازش نهایت استفاده رو ببرین
وایو 1.5 برابر گرونتره ونصف امکانات اون دوتارو نداره
اما xps و سری n قویترین و با کیفیت ترین سری dell و ایسوس هستن
خیلی خوبه و حتی از dell هم بهتره
اما xps که تو ایران نیومده
xps که در حد n550jv باشه بالای 5 تومنه
N550jv منطقی تره چون هم گارانتی داره هم فروشش زیاده
منم با 550 موافقم
دمتون گرم که حداقل جواب دادید!!!
xps که 2000 هزار دلار و گرون نسبت به بقیه!!!! ولی خوب سبکه و ....(خودم هم از این xps m1530 خودم راضی ام و 5 سال بیشتره که شبانه روز کار میکنه ولی دیگه...برای همین یه دل ام میگه همین رو بخرم)سبک و نمایشگر خوبی هم داره ولی گرونه و GTX هم نیست!!!
flip هم سبک و کاربرد تبلت هم داره و خیلی شیکه ولی به نظر نشه زیاد بهش فشار اورد تاره cd هم نداره!!!
اسوس n56jr هم خوبه البنه g56jr هم هست که البته فکر کنم هنوز نیومده !؟(من خودم به این نتیجه رسیدم اگه اسوس بخرم n56jr یا g56jr البته اگه این دومی تو بازار باشه از اولی بهتره)
من هم می خوام باهاش بازی کنم (GTX بودن گرافیک من وسوسه میکنه)و هم اینکه صفحه نمایش اش خوب باشه و سبک هم باشه کمرم رو درد نیاره!!!
Alienware 14 هم خوبه ولی ظاهراش زیاد جالب نیست!!!
msi بهترین گزینه کدوم!!!؟؟؟
به غیر این گزینه ها با این پول گزینه دیگه ای هم هست!!!
دوستان در مورد برند clevo نظر خاصی ندارید؟!
ببخشید من این امکان رو دارم که از کانادا برام لپ تاب رو بیارن.
Last edited by p990; 10-04-2014 at 17:59.
xps لپتاپ خیلی خوبیه ولی خوب وارد نشده، تو فروم های خارجی زیاد تعریفش رو شنیدم
g56 نه تنها وارد نشده، به احتمال زیاد اصلا هم نمیشهاما لپتاپ خوبی باید باشه
msi بستگی به بودجه تون داره، زیر 4 تومن ge60 هست (اگه میتونین از خارج وارد کنین سری جدیدش خیلی پیشرفت کرده)
حدود 6 تومن هم gs70 هست (اینم مدل جدیدش خوب در اومده و gs60 هم جدیدا عرضه شده)
clevo برند خوبیه، معمولا لپتاپ های گیمینگ رو تحت برند sager میزنه و معمولا با کانفیگ مشابه قیمت مناسبی دارن از 700 دلار هم لپتاپ داره تا 2500 دلار!
اما فکر نمی کنم چندان وارد ایران بشن و اگه خراب بشه احتمال پشتیبانی و تعمیرش خیلی کمه
گزینه هایی که دارین هم سطح نیستن، مثلا alienware 14 حداقل 1350 دلاری باید باشه اما n56 فقط 1000 دلاره
اول محدوده بودجه تون رو مشخص کنین
در کل هم شما اگه از خارج بگیری گزینه های زیادی داری اما داخل ایران و زیر 4 تومن باید بین
همون n56 و n550 و ge60 یکی رو انتخاب کنی
خیلی ممنون که جواب دادید.
من تا 5 میلیون تومن یکم بالا پایین ترجیحا پایین میتونم خرج کنم!
در مورد clevo به نکته خوبی اشاره کردی !! اصلا به فکر خرابی نبودم!!!
در مورد تنوع گزبنه حق با شما است !!! چون می خوام همه چی رو با هم داشته باشم این جوری شد!!
msi کانفیگور های خوبی داره ولی مثلا سایت notebookcheck اصلا از MSI تو تاپ10 اش اشاره نکرده!!
من به نتیجه رسیدم که asus از msi بهتره!!!البته نمی دونم چرا به asus هم زیاد نمی تونم اعتماد کنم!!این n56 اگه صفحه لمسی بود بهتر بود ولی!!!(حالا نمی دونم این g56jr که هنوز عرضه نشده لمسی هست یا نه)
1--xps dell تو این سایت هم اول هست ولی 2000 هزار تا زاده!!!(سبکه و نمایشگر خوب ولی گرافیک اش GTX نیست ولی 6 میلیون بزرگترین نقطه ضعف اش)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2--دوم alienware 14 خوبه ولی طاهر اش مدرن نیست و یکم گرونه و سنگین هم هست!!
3--اما sony flip سبک و لمسی و صفحه نمایش خوب(قابلیت تبلت شدن و استفاده بهینه تر از ویندوز 8) ولی گرافیک اش یکم به نسبت ضعیف!!! نمی دونم برای بازی مناسب یا نه و درایو cd نداره و آیا می تونه روزی 12 ساعت کار کنه یا نه!!(فکر کنم اون دو بتونن)قیمت اش کمتره به نسبت دو تای دیگه!!
4--ause که زیاد بهش خوشبین نیستم کلا!؟
با توجه به پولم 3و بعد 2 ولی نه به هر قیمتی !؟نمی دونم چی کار کنم!!!
داداشی کلا xps تو ایران گارانتی درست حسابی هم نداره و قدیمی هم شده و فناوری های جدید رو ساپورت نمیکنه و ایسوس هم عالیه همون لب تاب 550 jv رو پیشنهاد میکنم که هم وزنش کمه هم قیمتش کمه هم خیلی شکیله و هم خیل قویه ... خودم تستش کردم........ پیشنهاد من اینه حالا تصمیم با خودته
البته اگه xps رو بخوام باید برام از اون ور بیارن!!!این که لینک اش رو گذاشتم فکر نکنم قدیمی باشه!!!
نوتبوک چک هر چه قدر ریویو های خوبی داره top10 هاش به نظرم خوب نیست چون مثلا در مورد گیمینگ یا فقط به سخت افزار توجه میکنه و میشه alienware و یا فقط به قیمت که میشه لنوو و sager
البته من خودم با بند هایی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا one زیاد آشنا نیستم
اما msi بدون شک جز شرکت های برتر گیمینگ هست (به همراه alienware ، asus)
xps از یکی دوسال پیش دیگه واسه گیمینگ زد نمیشه و دل کلا فقط alienware رو گذاشته واسه گیمینگ، xps رو دیگه باید با mac pro و ایسوس زنبوک مقایسه کرد بیشتر، واسه کاربرد شما هم به نظرم گرون در میاد
2: وقتی از ظاهر لپتاپ خوشت نمیاد نگیر، بعدا دلت رو میزنه حتی اگه غولی مثل alienware باشه، اما از نظر کارکرد بیشتر شبیه pc میمونن تا لپتاپ!!
3: این بیشتر اولترا بوکه و کانورتیبل، خیلی روی پرفورمنس و اینا به نظرم حساب نکن (البته نمیگم صعیفه ها!)
4: اگه منظورتون سری g ایسوس هست که کلا تایید شده هست و در حد تراکتور کار میکنن، سری n هم بهترین سری بعد از سری g همین شرکت هست و معمولا کم نمیاره
در هر صورت شما اگه میتونی بدون هزینه حمل نقل وارد کنی از همین برند هایی که داخل ایران هست اما با کانفیگ بهتر وارد کن
اگه لپتاپ سبک میخوای به نظرم سری ge جدید و یا همین g56 رو وارد کن
اگه هم سبک بودن مهم نیست g750 و سری gt msi (البته اینا هم یک مقدار مثل alienware طراحی زمختی دارن که)
اگه با پول حمل و نقله از همین ایران بگیری به صرفه تره و میتونی یه لپتاپ 4 تومنی بگیر بعد یه ssd بزاری روش و هاردشو عوض کنی و خلاصه بهش برسی
گزینه هات هم همون n550، n56 و ge60 هست که اینجا دیگه انتخاب بیشتر سلیقه ای هست
(فقط من یکی دو هفته نیستم اگه جواب ندادم پیشاپیش عذر میخوام)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)