تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: لپ تاپ های گیمینگ asus

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض لپ تاپ های گیمینگ asus

سلام
    لپ تاپ های سری asus g750 رو از کجا میشه تهیه کرد؟ دوستانی که دارن نظرشون در مورد این لپ تاپ ها چی هست؟ و اینکه به نظر شما سری جدید این لپ تاپ ها که کارت گرافیک سری 800 انویدیا رو دارن فکر می کنید کی وارد ایران میشن؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام
    لپ تاپ های سری asus g750 رو از کجا میشه تهیه کرد؟ دوستانی که دارن نظرشون در مورد این لپ تاپ ها چی هست؟ و اینکه به نظر شما سری جدید این لپ تاپ ها که کارت گرافیک سری 800 انویدیا رو دارن فکر می کنید کی وارد ایران میشن؟
    ممنون
    سلام.من دارم حرف نداره.الان فک کنم فقط اوات وارد میکنه .پاساژ پایتخت دارن.اره سری جدید با 880 داره میاد اما فکر خریدشو از سرت بیرون کن چون اولا فک نکم به این زودیا وارد ایران بشه دوم اگرم بیاد قیمتشون زیر 15 16 میلیون نیست.g750 jz 4000 دلار قیمت گذاری شده.خود jh الان زیر 9 تومن به کسی نمیدن.ولی در کل من راضیم مثه یه گاو وحشی میمونه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.من دارم حرف نداره.الان فک کنم فقط اوات وارد میکنه .پاساژ پایتخت دارن.اره سری جدید با 880 داره میاد اما فکر خریدشو از سرت بیرون کن چون اولا فک نکم به این زودیا وارد ایران بشه دوم اگرم بیاد قیمتشون زیر 15 16 میلیون نیست.g750 jz 4000 دلار قیمت گذاری شده.خود jh الان زیر 9 تومن به کسی نمیدن.ولی در کل من راضیم مثه یه گاو وحشی میمونه
    ممنون از جوابت. آره jz که خیلی وحشتناکه. اما من دنبال js هستم که کارتش gtx870 هست. توی آمازون قیمتش 1700 دلاره. مشکل من با آوات این هست که اونا فقط با صفحه 3d دارن ولی من مات می خوام چون کار هم می کنم با لپ تاپ و صفحه براق بعد از مدت زیاد چشم رو اذیت می کنه. سایت hpn.ir هم هست که مدل های خوبی هم داره اما بعید می دونم سری جدید رو حالا حالا ها بیارن و مدل Jh هم که زیر 9 تومن اصلا نیست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

ممنون از جوابت. آره jz که خیلی وحشتناکه. اما من دنبال js هستم که کارتش gtx870 هست. توی آمازون قیمتش 1700 دلاره. مشکل من با آوات این هست که اونا فقط با صفحه 3d دارن ولی من مات می خوام چون کار هم می کنم با لپ تاپ و صفحه براق بعد از مدت زیاد چشم رو اذیت می کنه. سایت hpn.ir هم هست که مدل های خوبی هم داره اما بعید می دونم سری جدید رو حالا حالا ها بیارن و مدل Jh هم که زیر 9 تومن اصلا نیست.
    بستگی به بودجت داره.و اینکه یکسالی باید صبر کنی که بیاد.درمورد صفحه 3d من دارم الان اصلا هم اذیت نمیکنه ادمو.اخه کیفیت ساخت سری گیمینگ ایسوس وحشتناک بالاس.اگه داری jh بگیر من تضمین میکنم assassin creed blag flag در حالت ultra تو صحنه های شلوغو جنگ راحت 50 فریم بهم میده.در ضمن قدرت 780 خیلی بالاتر از 870 .حداقل 35 درصد قویتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بستگی به بودجت داره.و اینکه یکسالی باید صبر کنی که بیاد.درمورد صفحه 3d من دارم الان اصلا هم اذیت نمیکنه ادمو.اخه کیفیت ساخت سری گیمینگ ایسوس وحشتناک بالاس.اگه داری jh بگیر من تضمین میکنم assassin creed blag flag در حالت ultra تو صحنه های شلوغو جنگ راحت 50 فریم بهم میده.در ضمن قدرت 780 خیلی بالاتر از 870 .حداقل 35 درصد قویتره
    چرا باید انقد طول بکشه وارد ایران بشه؟! وضعیت ما داریم ؟؟؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

چرا باید انقد طول بکشه وارد ایران بشه؟! وضعیت ما داریم ؟؟؟!

اخه با توجه به قیمت دلار و وضعیت اقتصادی مردم واسشون بصرفه نیس همچین چیزاییو وارد کنن.اخه کسی نیمیخره رو دستشون باد میکنه.کلا اجناس لوکس اکترونیکی داخل ایران کمتر استقبال میکنن.همین 750 jh هم محدود وارد میکنن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

برو به وب سایت hpn.ir و با شماره هاشون تماس بگیر...
    در مورد سری گیم ایسوس راهنماییت میکنن برا خرید...خود من منتظرم تا یه ماه دگه سفارش میگیره برای سری جدید که پایین ترین کانفیگ g750jm به صورت استوک حدود 4500 درمیاد.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ امیر تتلو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوستم مدل 780 ش رو داره خیلی ازش راضیه ولی .............. هیچی بابا مگه میه از اینا ایراد گرفت خیلی توپن من که تو خواب باهاش بازی میکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کسی نمیدونه G56JR توی ایران هست یا نه ؟ و اگه هست قیمتش چقدره ؟؟؟

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

کلا این تیپ لب تاپ های خاص رو بهتره از طریق یه آشنا از اون ور آب مخصوصا آمریکا براتون بیارند . هم ارزونتر تموم میشه و هم سریعتره. وگرنه شاید یه سال دیگه هم تو ایران موجود نشه. یا اینکه بگی یکی از این شرکتها اختصاصی براتون وارد کنند که قیمتش رو خیلی بالاتر بهتون میفروشن.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •