تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 11 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 104

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی سونی BRAVIA مدل w904a

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض تاپیک اختصاصی سونی BRAVIA مدل w904a

یکی از بهترین LED های موجود در بازار ایران

امروز یکی گرفتم از کیفیتش واقعا راضیم

این تاپیک هم زدم که به بحث و تبادل نظر در باره این مدل بپردازیم و اگر دوستان سوال و یا مشکلی در رابطه این مدل داشتند درخدمتم

اینم چند عکس از W904 من ( قبلا پوزش میخوام چون با گوشی گرفتم و متاسفانه تو شب خوب جواب نمیده دوربینش )

اینم تست نشت نور در تاریکی

کلا مدل خوبیه از بیست به این 17 میدم . دلیل کم کردنم هم منو TV های سونی هست که هم کنده و هم هیچوقت یه اسمارت درست حسابی نشده از لحاظ منو حتی در این مدل !

کیفیت تصویر واقعا بی نقصه کیفیت رنگها خیره کننده هست و بسیار عالی . روشنایی صفحه خیلی عالی

امکانات خوبی داره . وای فای داخلی و بلوتوث و MHL و NFC و ... شبکه سرگرمی سونی و ...

در پخش اکثر فرمت های مختلف مشکلی نداره . خیلی تست کردم فقط عکس با فرمت PNG نمیاره

کیفیت 3D در این مدل خوبه ( عالی نیست ولی خوبه )

2. 6 کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوست عزيز من بين اين مدل وf8000سامسونگ موندم كدومش بهتره وبراي يه سالن 4*10آيا 46 مناسبه يا بالاتر وآيا اين 2تا كنترل داره يه كنترل عادي ويه كنترل هوشمند؟
    تشكر

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوست عزيز من بين اين مدل وf8000سامسونگ موندم كدومش بهتره وبراي يه سالن 4*10آيا 46 مناسبه يا بالاتر وآيا اين 2تا كنترل داره يه كنترل عادي ويه كنترل هوشمند؟
    تشكر
    سلام

یه کنترل عادی داره . و 4 تا عینک 3 بعدی اکتیو

البته یه کنترل دیگه با تکنولوژی NFC هم برای این مدل موجوده و بصورت اپشن هست و باید جدا تهیه بشه

شما برسی سایت های فروش داخلی مثل دیجی کالا را هم نگاه کنی اعلام میکنه از لحاظ کیفیت تصویر سامسونگ سری 8 در رده دوم و بعد از سونی w904 هست

از لحاظ امکانات منو و به اصطلاح اسمارت بودن سامسونگ آپشن های بیشتری داره

نظر شخصی من اینه برای یک TV اول کیفیت تصویرش باید در نظر گرفته شود و سپس بقیه ابزارها مقایسه شوند و تصویر در اولویت هست

اما در مورد این W904 باید بهت بگم تو کیفیتش شک نکن . این بهترین کیفیت رنگ و تصویری هست که تا به امروز از یک TV دیدم . کیفیت ساختش هم خیلی عالیه

در ضمن کیفیت و جزییات صداش هم OK هست و یک BASS متوسطی هم به گوش میرسه از صداش که در TV های هم رده اینو یه سرو گردن بالاتر برده .

حرکت فریم سریع به لطف 800 هرتز بودن این TV بسیار روان هست .
    Last edited by DJMOKHTAR; 06-04-2014 at 10:13.

5. این کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

این ویدئو هم از مقایسه تصویر سامونگ F8000 با سونی W904 هست

سرعت فریم تصویر بالاتر در سونی سری W900 و شفافیت و روشنایی بیشتر سونی بخوبی مشهوده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by DJMOKHTAR; 06-04-2014 at 10:35.

7. این کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جنوب غرب

پيش فرض

مبارک باشه
    چند گرفتی؟

9. این کاربر از m365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با گارانتی 2 ساله گرفتم 5/200 . 6 ماه اول گارانتی شامل تعویض دستگاه میشه

بدون گارانتی هم بود 4/800

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

این ویدئو هم از مقایسه تصویر سامونگ F8000 با سونی W904 هست

سرعت فریم تصویر بالاتر در سونی سری W900 و شفافیت و روشنایی بیشتر سونی بخوبی مشهوده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته انطباق تصویر در 8880
    1000 هرتز هست و اسکن 240 هرتز داره در سونی 800 هرتز هست
    زمان پاسخ دهی پیکسل ها در 8000 سریع تر از 904 هست
    تو این تصاویر به نظم من رنگ پوست در 8000 طبیعی تر هست و در 904 کمی نارنجی هست
    در کل به نظر من تصویر در 8000 نزدیک به سورس هست
    البته در تولید رنگ 8880 و 904 بهترین ها هست در بین محصولات 2013-2014 FHD( با DELTAE 1.9 و1.7 )
    به این کلیپ ها نمیشه اعتماد کرد چون معلوم نیست TV با چه تنظیماتی داره تست میشه و اصلا شاید شخص طراف داری از یک برند خاص رو بکنه
    Last edited by magiteq1; 06-04-2014 at 11:14.

12. 2 کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با اینکه سامسونگ سری 8 با هرتز 1000 معرفی میشه و سونی با هرتز 800

دقیقا حالت وات خروجی در ضبط صوت های قدیمی رو داره سامسونگ میزد 3000 وات سونی میز 150 وات RMS

از چند نمایندگی سوال کردم گفتند تنها شرکتی که مقدار هرتز رو واقعی درج میکنه فقط سونی هست
    Last edited by DJMOKHTAR; 06-04-2014 at 11:18.

14. این کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با اینکه سامسونگ سری 8 با هرتز 1000 معرفی میشه و سونی با هرتز 800

دقیقا حالت وات خروجی در ضبط صوت های قدیمی رو داره سامسونگ میزد 3000 وات سونی میز 150 وات RMS

از چند نمایندگی سوال کردم گفتند تنها شرکتی که مقدار هرتز رو واقعی درج میکنه فقط سونی هست
    عزیز تمام سایت ها معتبر مقدار انطباق رو 1000 ثبت کردن و تنها سامسونگ نیست هر چند اسکن تصویر خیلی مهمه که این مقدار در سامسوگ 240 هست
    کلا این صحبت که هرتز واقعی رو فلان برند اعلام نمکینه کاملا تاریخ مصرف گذشته اس
    شاید در ایران بتونه چنین کاری بکنه ولی در بازار اروپا و امریکا اگر هر برندی حالا چه سام و چه سونی چنین حرکات فریبنده ای بزنه چوب میکنن لای.....................................
    یادمه در انگلستان سامسونگ به جای اینکه از وازه lLCD/LED استفاده کنه تنها از کلمه LED در محصولات TV استفاده میکرد واسه همین کلا فروش محصولات سامسونگ تو انگلستان ممنوع شد تا زمانی شیوه نام گذاری رو اصلاح نکنه
    در کل منظورم این هست این حرکات در برند های های جهانی منتفی هست
    نمایندگی ها فروش هم هیچ چیزی بارشون نیست یعنی فقط کافی یک سوال ساده ازشون بپرسی تا سطح فنی ایشون رو متوجه بشی همین الان هم میتونی امتحان کنی با یک تماس تلفنی مثلا ازشون بپرس رفرش چیه
    شما از نمایدنگی سونی در مورد رفرش سامسونگ پرسیدی؟

16. 2 کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

عزیز تمام سایت ها معتبر مقدار انطباق رو 1000 ثبت کردن و تنها سامسونگ نیست هر چند اسکن تصویر خیلی مهمه که این مقدار در سامسوگ 240 هست
    کلا این صحبت که هرتز واقعی رو فلان برند اعلام نمکینه کاملا تاریخ مصرف گذشته اس
    شاید در ایران بتونه چنین کاری بکنه ولی در بازار اروپا و امریکا اگر هر برندی حالا چه سام و چه سونی چنین حرکات فریبنده ای بزنه چوب میکنن لای.....................................
    یادمه در انگلستان سامسونگ به جای اینکه از وازه lLCD/LED استفاده کنه تنها از کلمه LED در محصولات TV استفاده میکرد واسه همین کلا فروش محصولات سامسونگ تو انگلستان ممنوع شد تا زمانی شیوه نام گذاری رو اصلاح نکنه
    در کل منظورم این هست این حرکات در برند های های جهانی منتفی هست
    نمایندگی ها فروش هم هیچ چیزی بارشون نیست یعنی فقط کافی یک سوال ساده ازشون بپرسی تا سطح فنی ایشون رو متوجه بشی همین الان هم میتونی امتحان کنی با یک تماس تلفنی مثلا ازشون بپرس رفرش چیه
    شما از نمایدنگی سونی در مورد رفرش سامسونگ پرسیدی؟
    بله از نمایندگی های سونی سوال کردم . اینم قبول دارم که برای تبلیغات خودشون مقداری بزرگ نمایی میکنن

من روی تصویر اهسته فوتبال در صحنه یک گل که تو یکی از فروشگاها در دمو تبلیغاتی در حال پخش بود نگاه کردم اینو سرعت در سه برند ال جی - سامسونگ - سونی

الجی که کلا حرفی برای گفتن نداشت و تصویر سونی 904 از سامسونگ 8880 روان تر و نرم تر بود. این اختلاف ناچیزه شاید به دلیل یک سری تکنولوژی های سونی در تصویر باشه

من قبل خرید این سامسونگ رو با سونی 904 مقایسه کردم . طیف گسترده تر رنگ و شفافیت و نور زمینه تصویر 904 بیشتر هست به دلیل صفحه triluminos و این تفاوت بخوبی محسوسه و رنگ های سامسونگ مرده تر به نظر میرسید

سامسونگ 8000 مقداری حالت تصویرش به HX سونی نزدیکه فقط با روشنایی بیشتر از HX

سامسونگ روی اسمارت خیلی بهتر هست ولی خب من اسمارت و ... برام اهمینی نداشت و فقط کیفیت تصویر برام مهمه . جز تصویر استفاده دیگه ای از امکانات TV ندارم

من نمیگم سامسونگ TV خوبی نیست سامسونگ در سری 8 خودشو خیلی ارتقا داده و بالا کشید . ولی بخوام از 20 نمره بدم طبق اون چیزایی که خودم از نردیک دیدم به 904 نمره 17 و به 8880 نمره 16 میدم . رسیدن به این حد برای یه شرکت کره ای موفقیت بالاییه . شاید در سری 9 سامسونگ از سونی هم زد جلو
    Last edited by DJMOKHTAR; 06-04-2014 at 12:29.

18. 2 کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 11 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •