ما ان مدل سامسونگ یه ناه خریدیم و خیلی راضی هستیم فقط الان بعد یه ما کنترلش بعضی وقنی کار نمیکنه بیشتر تو خاموش روشن شدن اینجوری مثلا میخوای تی وی خاموش کنی کار نمی مکنه ولی کانال عوض می کنی کار می کنه ممنون میشم راهنمایی کنید با سپاس
ما ان مدل سامسونگ یه ناه خریدیم و خیلی راضی هستیم فقط الان بعد یه ما کنترلش بعضی وقنی کار نمیکنه بیشتر تو خاموش روشن شدن اینجوری مثلا میخوای تی وی خاموش کنی کار نمی مکنه ولی کانال عوض می کنی کار می کنه ممنون میشم راهنمایی کنید با سپاس
سلام
باطری ها رو عوض کنید درست میشه
از باطری جنس خوب استفاده کنید
مرسی شایان من شنیدم فقط دکمه خاموش و روشن کردنش باطری مصرف میکه بقیه دکمه هاش از طریق bluetooth شنیدن باطری زود تموم میکنه !
بقیه دکمه ها بلوتوث هست اما دکمه خاموش روشن مادون قرمز هست
اگر این مشکل اذیتتون میکنه میتونید یک کنترل معمولی واسش بگیرید با اون خاموش روشن کنید
برا من اون باطری های توی کارتن که با خود دستگاه بودن تقریبا یک هفته کار کردن اما بعد خودم باطری شارژی گذاشتم الان 10 روز مشکلی نداشته دکمه خاموش روشن
سلام برادر ولی ما خیلی راضی هستیم جدا میگم این مدل سامسونگ قابل مقایسه با مدل های تی وی دیگه نیست فقط یه مدل سونی که کیفیت تصویرش از این مدل سامسونگ بهتره . از لحاظ سخت افزاری هم فک میکنم حرف اول میزنه دوربین بالا جهنده و cpu 4 هستهه ای و ..... به نظر من این مدل شاه کاری تو tv ها دیگه فک میکنم از قینتش مشخص باشه 8 تومان کجا اخرین مدل LG که 5 تومان کجا![]()
دوست من لطفا چرت و پرت صادر نکن
نمدونم چرا با شما برخورد نمیشه
مگه تخریب یک برند بدون دلیل و مدرک جزو موارد خلاف در تاپیک نیست
لطفا مدیران رسیدگی کنن
هر موقع هم از شما دلیل و مدرک خواستیم خیلی محترمانه فلنگ رو میبندی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)