تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: چگونه غذای سالم‌تری مصرف کنیم

  1. #1
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض چگونه غذای سالم‌تری مصرف کنیم


    در گفت‌وگو با فارس اعلام شد
    چگونه غذای سالم‌تری مصرف کنیم
    یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: برای داشتن تغذیه‌ای سالم بهتر است از تمام گروه‌های غذایی استفاده شده و به این منظور در طول روز باید نکاتی را رعایت کرد که در سلامتی انسان نقش مؤثری دارد.




    علی حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، گفت: تغذیه سالم عامل اساسی در سلامت جسم و روح است به همین دلیل برای داشتن تغذیه‌ای سالم‌تر باید روزانه از تمام گروه‌های غذایی که شامل نان و غلات، گوشت‌ها، لبنیات، میوه‌ها، سبزی‌ها، گروه قندها و چربی‌ها به اندازه کافی مصرف کرد.
    این متخصص طب سنتی ادامه داد: نان مصرفی باید از آرد سبوس‌دار تهیه شود و در این میان نان سنگک این شرایط را دارد همچنین حبوبات دارای پروتئین، فیبرهای غذایی و بسیاری از املاح مورد نیاز مانند آهن و روی است که مصرف آن توصیه می‌شود.
    وی گفت: گوشتی که در طول هفته باید مصرف شود بهتر است چربی آن گرفته شده باشد و مرغ مصرفی نیز بدون پوست طبخ و مصرف شود.
    وی تصریح کرد: مصرف ماهی حداقل دو بار در هفته توصیه می‌شود و لبنیاتی مانند شیر، ماست و پنیر باید به صورت کم‌چرب مصرف شوند.
    حسینی گفت: برای تأمین نیاز بدن به بسیاری از مواد مغذی، مصرف روزانه 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست کم‌چرب در اغلب گروه‌های سنی ضروری است.
    وی گفت: حتی مصرف کشک نیز که در انواع غذاهای سنتی ایرانی مثل آش‌ها، کشک و بادمجان و ... استفاده می‌شود منبع غنی از پروتئین و کلسیم است.
    وی با تأکید بر اینکه مصرف میوه و سبزی به شکل تازه و خام باید باشد گفت: روغن مصرفی نیز در طبخ غذا باید از نوع گیاهی و مایع باشد و برای سرخ کردنی‌ها باید از روغن مخصوص آن استفاده کرد.
    این متخصص طب سنتی مصرف مغزها و دانه‌ها مانند بادام، فندق و ... را به دلیل داشتن پروتئین، املاح و ویتامین توصیه کرد و گفت: مصرف مرتب آنها البته از نوع کم نمک در سلامتی نقش مؤثری دارد.
    وی با اشاره به اینکه مصرف غذاهایی به شکل بخارپز و کبابی بهتر از سرخ کردنی است گفت: بهتر است غذاهای روزانه در حجم کم و در دفعات زیاد مصرف شود و توصیه می‌شود که ساعات مصرف غذا تا جایی که ممکن است ثابت باشد.
    حسینی بر کاهش مصرف قند، شکر و نمک تأکید کرد و گفت: مصرف انواع کمپوت، کنسرو، نوشابه، سس‌های آماده و شیرینی‌ها را باید به حداقل ممکن رساند.
    انتهای پیام/
    Last edited by Arash4484; 05-04-2014 at 11:48. دليل: حذف لینک فعال

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •