تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: پایینتر بودن سرعت بوت ویندوز 8.1 نسبت به ویندوز 8 !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض پایینتر بودن سرعت بوت ویندوز 8.1 نسبت به ویندوز 8 !!

سلام.
    من وقتی ویندوز 8 رو نصب کردم از سرعت بالا اومدن ویندوز تعجب کردم واقعا، یعنی با ویندوز 7 قابل مقایسه نبود ! ولی وقتی نسخه ی آزمایشی ویندوز 8.1 اومد دیدم دفعه ی اول که لوگوی ویندوز میاد و اون علامت درحال چرخش شروع به چرخیدن میکنه بعد از یه دور گردش همینطوری ثابت میمونه و ویندوز بالا نمیاد ! حتما باید یه بار سیستم با کلید ری استارت خاموش روشن میشد تا واسه دفعه ی دوم ویندوز بالا بیاد !
    اولش گفتم خب نسخه ی آزمایشیه که اینطوریه ! بعد که نسخه ی نهایی اومد اونم نصب کردمم دیدم دقیقا همون طوره حتی وقتی آپدیتش کردم !
    بازم با اینحال گفتم شاید سیستمم قدیمیه با اینکه پردازنده ی 4هسته ای و گرافیک 4850 و رم دو گیگ داشت !
    الان که لپ تاپ گرفتم (y510p) ویندوز 8.1 روش نصب کردم دیگه مشکل گیر کردن رو نداره ولی سرعت بوت خیلی پایینه ! یعنی اون علامت باید دو یا سه دور دور خودش بچرخه تا ویندوز بالا بیاد ! درحالی که ویندوز 8 رو روی یه لپ تاپ دیگه نصب کردم اون علامت به یه دور گردش هم نمیرسه ! توی سیستم قدیمی خودمم همین حالت بود و گاهی به یه دور هم نمیرسید !
    کسی میدونه چرا اینطوریه ؟!! بعنی باید بگردم ویندوز 8 آپدیت جدید بگیرم برگردم به یه نسخه ی قبل ؟!

2. این کاربر از Mr.foad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

شاید مشکل از نسخه ای که استفاده میکردین !
    4 روز دیگه آپدیت رسمی 8.1 میاد !
    بهینه تر و بهتر شده !
    و با کلی امکانات جدید !

4. این کاربر از aez_venoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یعنی سرعتش واسه شما با 8 فرقی نمیکنه ؟! من دو تا نسخه گرفتم هردو از جاهای مختلف بودن !

داره خودمونی میشه onlinefarhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سلام.
    من وقتی ویندوز 8 رو نصب کردم از سرعت بالا اومدن ویندوز تعجب کردم واقعا، یعنی با ویندوز 7 قابل مقایسه نبود ! ولی وقتی نسخه ی آزمایشی ویندوز 8.1 اومد دیدم دفعه ی اول که لوگوی ویندوز میاد و اون علامت درحال چرخش شروع به چرخیدن میکنه بعد از یه دور گردش همینطوری ثابت میمونه و ویندوز بالا نمیاد ! حتما باید یه بار سیستم با کلید ری استارت خاموش روشن میشد تا واسه دفعه ی دوم ویندوز بالا بیاد !
    اولش گفتم خب نسخه ی آزمایشیه که اینطوریه ! بعد که نسخه ی نهایی اومد اونم نصب کردمم دیدم دقیقا همون طوره حتی وقتی آپدیتش کردم !
    بازم با اینحال گفتم شاید سیستمم قدیمیه با اینکه پردازنده ی 4هسته ای و گرافیک 4850 و رم دو گیگ داشت !
    الان که لپ تاپ گرفتم (y510p) ویندوز 8.1 روش نصب کردم دیگه مشکل گیر کردن رو نداره ولی سرعت بوت خیلی پایینه ! یعنی اون علامت باید دو یا سه دور دور خودش بچرخه تا ویندوز بالا بیاد ! درحالی که ویندوز 8 رو روی یه لپ تاپ دیگه نصب کردم اون علامت به یه دور گردش هم نمیرسه ! توی سیستم قدیمی خودمم همین حالت بود و گاهی به یه دور هم نمیرسید !
    کسی میدونه چرا اینطوریه ؟!! بعنی باید بگردم ویندوز 8 آپدیت جدید بگیرم برگردم به یه نسخه ی قبل ؟!
    من هم این مشکل و دارم لپ تاپم هم z510 isja !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •