تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: با 1،900 بهترین ارتقا کدوم میشه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض با 1،900 بهترین ارتقا کدوم میشه؟

سلام من 1700 داشتم خواستم قبل عیدی سیستم بگیرم، دوستان گفتن یکم پول بیشتر بزار بلکه یه چیز بهتر پیشنهاد بدن... الان با هر زوری بود 200 تومن دیگه جور کردم شد 1900... فقط برای چهار تا قطعه یعنی مادر برد ،cpu ،Gpu و رم...(کارم بیشتر با مایا هست بعلاوه برنامه هایی مثل زیبراش، مادباکس ، ماری و فوتوشاپ . افترافکت بعلاوه بازی های جدید که خیلی دیگه خوب باشن (نه هر بازیی...مثلا پرنس و آساسین و اینا)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام من 1700 داشتم خواستم قبل عیدی سیستم بگیرم، دوستان گفتن یکم پول بیشتر بزار بلکه یه چیز بهتر پیشنهاد بدن... الان با هر زوری بود 200 تومن دیگه جور کردم شد 1900... فقط برای چهار تا قطعه یعنی مادر برد ،cpu ،Gpu و رم...(کارم بیشتر با مایا هست بعلاوه برنامه هایی مثل زیبراش، مادباکس ، ماری و فوتوشاپ . افترافکت بعلاوه بازی های جدید که خیلی دیگه خوب باشن (نه هر بازیی...مثلا پرنس و آساسین و اینا)
    دوست من برای zbrush که سیستم انچنانی نیاز نیست همینطور مادباکس... اما مایا ، تخصصتون چیه؟ انمیت؟ رندرنیگ؟ مدلینگ؟
    ببینید من اول میگم یه سی پی یو خیلی خوب مثلا مثل i5 4670 با قیمتی حدود 600 ، و مثلارمی مثل این Gskill RipjawsX 8GB 4GBx2 حدودا 370
    مادربرد هم که اسنایپر بی فایو از گیگابایت چرا که هم به گیم شما کمک میکنه بخاطر نرم افزاری های که بصورت یوتولیتی نصب میشوند و به گیم و الگوریتم های مربوط به شبکه کمک میکنند. همینطور در بهتر نتیجه گرفتن در فریم گیری در بازی ها.به علاوه اینکه این محصول قیمت خوبی داره حدود 400 ، حدود 500 تومن هم میمونه که اگه بتونید افزایش بدید ، خدمت دوست عزیزم بگم که gtx 650 ti boost از گیگا ، اگه نتونید افزایش بدید کارت گرافیک 7770 از گیگا با قیمتی حدود 400 هزار تومن بهترین انتخاب میتونه باشه؟

3. این کاربر از cyrax782 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام ...خب من علاقه خاصی به مدلینگ و متریال دهی و تکسچر دادن به ابجکت ها دارم ...بیشتر علاقه ام تک فریم هست مثل معماری، یا حداکثر ساخت کارکتر های فانتزی که توی خونه های جنگلی باشن ،مثلا میگم. (خیلی هم کم انیمت می کنم)...یعنی دیگه سیستمی باشه که بشه اینو درست کرد!...من الان با e8400 و دو گیگ رم فوقش یه ماشین بتونم رندر کنم رمم خیلی کمه که هیچ پردازنده هم حریف نمیشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

فقط یکی دو تا سوال ... -این 4670 چقدر قویتر از e8400 من هست؟(جوندار هست یعنی؟!)...-سوال بعدی اینکه این رم و خیلی گرون حساب نکردی ؟(یعنی من تو ذهنم 4 گیگ رم 1333 در نظر داشتم 110 تومن...370 تومن خیلی نیست ؟؟! (مگه فرقی هم میکنه ؟ )...و اینکه مادربرد سری z بهتر هستن یا همون اسنایپر گیگا ؟(B85 آخه دو رده ضعیفتر از ارزونترین مدل Z که 460 تومن هست. ،چطوری این بهتر هست؟)

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فقط یکی دو تا سوال ... -این 4670 چقدر قویتر از e8400 من هست؟(جوندار هست یعنی؟!)...-سوال بعدی اینکه این رم و خیلی گرون حساب نکردی ؟(یعنی من تو ذهنم 4 گیگ رم 1333 در نظر داشتم 110 تومن...370 تومن خیلی نیست ؟؟! (مگه فرقی هم میکنه ؟ )...و اینکه مادربرد سری z بهتر هستن یا همون اسنایپر گیگا ؟(B85 آخه دو رده ضعیفتر از ارزونترین مدل Z که 460 تومن هست. ،چطوری این بهتر هست؟)
    در صورتیکه پردازنده رو میخواین ضریب باز انتخاب کنین و یا رم با فرکانس بالا مدنظرتون هست ( که احتمالا دوستمون هم رم با فرکانس 2400 مدنظرشون بوده ) ، انتخاب مادربورد با چیپست Z87 مناسبتر هست.
    پردازنده 4670 هم قابل قیاس با پردازنده فعلیتون نیست و به مراتب عملکرد بهتری داره.

7. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خب نه من اینقدر پول ندارم که ضریب باز انتخاب کنم اصلا بدرد من نمیخوره می ترسم اور کنم! ...فقط من یک سوال: این پردازنده 4600 اینتل توی cpu ، همرده کدوم کارت گرافیک Amd هست ؟از 4850 که قویتر نیست، هست؟یعنی بدرد برنامه هایی که Open GL خوب می خوان میخوره؟منظورم بازی نیست!(من فعلا کلارت گرافیک نخرم میگم)

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

گرافیک داخلی پردازنده پیشنهادی در حد کارت 4850 نیست و برای نرم افزارهایی که نیاز به پردازشهای گرافیکی دارن هم مناسب نیست ولی برای کار راه اندازی مناسبه.

10. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آقایون من دو سه تا ایده دارم بنظرتون کدوم بهتره؟(خودم میترسم انتخاب کنم ، ممکنه بعدا پشیمون بشم!)....سیستم اول(گیم 30%_ رندر 70%): اینکه من سی پی یو رو 4670 بگیرم 646 تومن،بعد مادربرد و Asus Z87_C بگیرم حدود 500 تومن ،کارت گرافیکی و boost ti 650 بگیرم 645 تومن... و فعلا 4 گیگ رم 1333 بگیرم برای شروع بگیرم 110 تومن...این میشه 1،900

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سیستم دوم (گیم 50%_رندر 50%):سی پی یو رو من 4440 بگیرم 545 تومن، بعد مادر برد و H87 ایسوس بگیرم 360 تومن ، بعد کارت گرافیک و 660 GTX TI بگیرم 880 تومن (بخاطر مصرف کمتر و کودای بیشتر نسبت به GTX 760) , و بازم 4 گیگ رم بگیرم 110 تومن....اینم باز میشه 1900

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سیستم سوم :من قید بازی فعلا رو بزنم یعنی کارت گرافیک الان نگیرم ! ( چون که DX 12 سال بعد میاد همه بازی های خوب رفتن واسه 2015 و 2016!) بنابراین فعلا من یک مادر برد خوب ایسوس بگیرم 600 تومن، بعلاوه سی پی یوی خوب 4770 بگیرم 920 تومن با 8 گیگ رم پرسرعت و مرغوب 380 تومنی که میشه دقیقا 1900
    Last edited by hes25; 03-04-2014 at 19:50.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •