تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: صدای نویز در تلویزیون پلاسما

اگه نباشه جاش خالی می مونه matador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تهران

1 صدای نویز در تلویزیون پلاسما

سلام دوستان

من اخیرا تلویزیون 43 اینچ پلاسما سامسونگ مدل F4850 یا همون (F4500) رو خریدم ؛ صدای ویز ویز نویز از پشت تلویزیون واقعا رو اعصابمه ، یه جا خوندم که TV ها پلاسما صدای نوز میدن .

حالا سوال من از شما دوستان اینه که :

آیا این صدا نویز طبیعیه ؟ واقعا TV ها پلاسما صدا نویز میدن ؟
    میشه کاری کرد که این صدا کم شه ؟

یا هر راهنمایی به ذهنتون میرسه بفرمایید ، کلی پول بابت TV دادم از بس صدا نویز میده اعصابم خورد میشه سریع خاموشش میکنم .

ممنون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان

من اخیرا تلویزیون 43 اینچ پلاسما سامسونگ مدل F4850 یا همون (F4500) رو خریدم ؛ صدای ویز ویز نویز از پشت تلویزیون واقعا رو اعصابمه ، یه جا خوندم که TV ها پلاسما صدای نوز میدن .

حالا سوال من از شما دوستان اینه که :

آیا این صدا نویز طبیعیه ؟ واقعا TV ها پلاسما صدا نویز میدن ؟
    میشه کاری کرد که این صدا کم شه ؟

یا هر راهنمایی به ذهنتون میرسه بفرمایید ، کلی پول بابت TV دادم از بس صدا نویز میده اعصابم خورد میشه سریع خاموشش میکنم .

ممنون
    دوست عزیز
    انبساط و انقباض از پوشش بيرونیTVممکن است باعث ايجاد سر و صدا شود .اين يک نقص محصول را نشان نمی دهد.تلويزيون امن برای
    استفاده است.
    تلويزيون سر و صدا وز وز دارد
    اگر تلويزيون تان از مدارهای با سرعت بالا و سطوح بالای برق بهره میبرد آن را تعويض کنید، و بسته به سطح روشنايی که استفاده می شود ممکن است کمی پر سر و صدا تر از يک تلويزيون معمولی به نظر برسد. برخی از سر و صدا در آينده از تلويزيون نرمال در نظر گرفته می شود

و نکته آخر اینکه تلویزیونتان را اگر روی دیوار نصب کرده اید سعی کنید روی یونولیتهای صدا گیر استفاده کنید و اگر روی میز و روی پایه نصب است سعی کنید فاصله آن با دیوار زیاد باشد و یا از انعکاس صدا با دیوار جلو گیری کنید یعنی از شانه تخم مرغ رنگی به عنوان دکور در پشت تلویزیون روی دیوار نصب کنید ولی سعی نکنید به خود قاب تلویزیون چیزی نصب کنید که باعث گرم شدن شدید آن و صدمه به تلویزیون خواهید شد.

3. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز
    انبساط و انقباض از پوشش بيرونیTVممکن است باعث ايجاد سر و صدا شود .اين يک نقص محصول را نشان نمی دهد.تلويزيون امن برای
    استفاده است.
    تلويزيون سر و صدا وز وز دارد
    اگر تلويزيون تان از مدارهای با سرعت بالا و سطوح بالای برق بهره میبرد آن را تعويض کنید، و بسته به سطح روشنايی که استفاده می شود ممکن است کمی پر سر و صدا تر از يک تلويزيون معمولی به نظر برسد. برخی از سر و صدا در آينده از تلويزيون نرمال در نظر گرفته می شود

و نکته آخر اینکه تلویزیونتان را اگر روی دیوار نصب کرده اید سعی کنید روی یونولیتهای صدا گیر استفاده کنید و اگر روی میز و روی پایه نصب است سعی کنید فاصله آن با دیوار زیاد باشد و یا از انعکاس صدا با دیوار جلو گیری کنید یعنی از شانه تخم مرغ رنگی به عنوان دکور در پشت تلویزیون روی دیوار نصب کنید ولی سعی نکنید به خود قاب تلویزیون چیزی نصب کنید که باعث گرم شدن شدید آن و صدمه به تلویزیون خواهید شد.
    ممنونم از جواب شما

جناب متین پور متوجه این قسمت از پاسخ شما نشدم " مدارهای با سرعت بالا و سطوح بالای برق " چی رو باید تعویض کنم ؟

البته این وز وز از انبساط و انقباض از پوشش بيرونیTV نیست ؛ صدا نویز دائمی از پشت تی وی است که حداقل برای من واقعا آزار دهندست و حتی به فکر تعویض پلاسما با ال ای دی افتادم

تی وی روی دیوار نصب نیست ، روی میز تلویزیون قرار داره و فاصله جانبی تا دیوارها رو هم رعایت کردم

در کاتالوگ نوشته صدا نویز به دلیل شارژرهای برقی است که جهت ایجاد تصویر کاربرد داره ولی این صدا وز وز کاری کرده که اصلا من تی وی نبینم !!

به نظر شما خدمات پس از فروش سامسونگ میتونه کمکی جهت کاهش صدا نویز بکنه ؟؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنونم از جواب شما

جناب متین پور متوجه این قسمت از پاسخ شما نشدم " مدارهای با سرعت بالا و سطوح بالای برق " چی رو باید تعویض کنم ؟

البته این وز وز از انبساط و انقباض از پوشش بيرونیTV نیست ؛ صدا نویز دائمی از پشت تی وی است که حداقل برای من واقعا آزار دهندست و حتی به فکر تعویض پلاسما با ال ای دی افتادم

تی وی روی دیوار نصب نیست ، روی میز تلویزیون قرار داره و فاصله جانبی تا دیوارها رو هم رعایت کردم

در کاتالوگ نوشته صدا نویز به دلیل شارژرهای برقی است که جهت ایجاد تصویر کاربرد داره ولی این صدا وز وز کاری کرده که اصلا من تی وی نبینم !!

به نظر شما خدمات پس از فروش سامسونگ میتونه کمکی جهت کاهش صدا نویز بکنه ؟؟
    دوست عزیز
    مدارهای با سرعت بالا و سطوح بالای برق یعنی اگر شما در محلی که تلویزیون را استفاده می کنید از سیستمهای برقی ولتاژ بالا و مدارهای مرتبط با آن را استفاده می کنید
    و در ضمن آن صدا همانطور که توضییح داده شده طبیعی است و
    خدمات پس از فروش سامسونگ هم فکر نکنم کاری در این زمینه انجام دهد.

6. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

matador گرامی صدای نویز از پشت تلویزیون پلاسماتون به خاطر فن های تعبیه شده برای انتقال گرما هست و بیشتر در سکوت کامل قابل درک هست و اگر فاصله ی تماشاتون مناسب باشه و صدای محتوا هم در حال پخش باشه عملا نباید صدای وز وز شنیده بشه مگر اینکه فن ها دچار مشکلی شده باشند.
    یک تستی انجام دهید:
    میزان کنتراست و روشنایی رو پایین بیارید و چند ساعتی تماشا کنید اگر این صدا وجود داشت مطمئنا مربوط به فن ها هست.

8. این کاربر از behzad habib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    منم میخاستم این مدل رو بخرم.
    به نظر شما ارزش خرید داره؟
    ایا بعد از چند ساعت مشاهده تصویر ارم کانال ها اون گوشه تلوزیون باقی نم یمونه؟
    اگه پلاسما فن داشته باشه فکر کنم باید در باره خریدش دوباره فکر کنم.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز
    در صورتی که پلاسما خریدید حتما این تایپیک را مطالعه کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیز
    در صورتی که پلاسما خریدید حتما این تایپیک را مطالعه کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنونم
    اخه منم میخاستم دقیقا همین مدلی رو بخرم که این دوستمون خریده.واسه همین میخاستم بیشتر باهاش اشنا بشم

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز تلویزیون خیلی خوبیه . کیفیت تصویرش عالیه و با توجه به پولی که میدین کیفیت تصویر خیلی خوبی رو از تی وی میگیرین که اگه بخواین همین کیفیت رو در ال ای دی داشته باشین باید 2 برابر پول بدین . فقط مسله صدا نویز هست که در سکوت قابل حس است . البته شاید من زیاد دقت میکنم

14. این کاربر از matador بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

matador گرامی صدای نویز از پشت تلویزیون پلاسماتون به خاطر فن های تعبیه شده برای انتقال گرما هست و بیشتر در سکوت کامل قابل درک هست و اگر فاصله ی تماشاتون مناسب باشه و صدای محتوا هم در حال پخش باشه عملا نباید صدای وز وز شنیده بشه مگر اینکه فن ها دچار مشکلی شده باشند.
    یک تستی انجام دهید:
    میزان کنتراست و روشنایی رو پایین بیارید و چند ساعتی تماشا کنید اگر این صدا وجود داشت مطمئنا مربوط به فن ها هست.
    ممنونم از جواب شما . وقتی که تصویر روشن هست صدا نویز بیشتره . فکر کنم باید با فاصله بیشتری از تی وی بنشینم که کمتر صدا نویز رو حس کنم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •