سلامــ به همگیــ
من به یکسری تکسچر دریت نیاز دارم ، لطفا دریتتون کار خودتون باشه ، وگرنه دریت های کالکشن های تکسچر و آموزش ها رو بیشترشون رو دارم .
---
همینطور به چندتا رفرنس از مبل کثیف نیاز دارم ، حالا چه 3d باشه چه واقعی ، مهم زیبا بودنش هست .
![]()
سلامــ به همگیــ
من به یکسری تکسچر دریت نیاز دارم ، لطفا دریتتون کار خودتون باشه ، وگرنه دریت های کالکشن های تکسچر و آموزش ها رو بیشترشون رو دارم .
---
همینطور به چندتا رفرنس از مبل کثیف نیاز دارم ، حالا چه 3d باشه چه واقعی ، مهم زیبا بودنش هست .
![]()
لرد جان مپ درت کاری نداره درست کردنش که
شما اول مپت رو سیاه سفید کن بعد هم یک level بهش بده و درت آمدس![]()
دراووف چه عجب یه نفر یه چیزی گفت و چه چیزی گفت
اينو که ميدونم.، مهم کمباین تکسچرهای مختلفه وگرنه اونش که کاری نداره
یادم نمیاد اون لحظه ای کهاین تاپیک رو زدم چه نیازی بهش داشتم یا برای چی ميخواستمش؟!
پ ن:فکر کنم برای مبل![]()
خوب کمباینشم یک مدی بزن مثلا multiply
به هر حال ما هدفممون کمکه.
من چاکرتم کامرون جان(چرا هیچ وقت اسمت رو نگفتیما بدونیم
) ، میدونم که می خوای کمک کنی
و قصد توهین ندارم
ولی منظور من اینکه آیا کسی dirt برای مبل داره ؟
تکسچرهای dirt برای هر کاری مثل دیوار ، زمین ، ماشین ، و... فرق داره . من به درت برای مبل نیازمندم![]()
خو بشین بساز دیگه شما ها چرا همه چیو آماده می خواین ؟
یه عکس از مبلت بده تا برات بسازم
بعد مبل مگه درت میگیره ؟ مبل یه bump داره و تمام شاید یکم decal هم لازم داشته باشه
گفتم شاید دوستان داشته باشن من که از فکر ساخت اون چرم در اومدم و با فابریک درستش کردم ، من کی همه چیز رو آماده خواستم
بعد مبل مگه درت میگیره ؟
ببین احسان جان ، یه چرم مشکی متریال base هست بعد یه چرم زرد مانند (که با color correction از همون چرم مشکی میسازیم ) میاد روش ، خب حالا تکسچر درت این وسط چیکار می کنه ، طریقه نشستن چرم زرد رو مشکی رو مشخص می کنه برای اینکه نشون بدیم زمان زیادی از اون چرم گذشته و کهنه شده .
اقا من اصلا از این درت گذشتم![]()
عه به تکسچری که شدت و مختصات کامباین رو مشخص میکنه میگن درت فکر میکردم درت به کسفیو decal میگن
من کوچیک شما اسمم علی هستش
تو اون آموزش گفتم. اگر دیده بودیش
طعنه بود ؟
نمیدونم میگن یا نه ولی از تکسچر درت میشه برای این کار استفاده کرد .
چاکریم علیجانمن کوچیک شما اسمم علی هستش
تو اون آموزش گفتم. اگر دیده بودیش
اتفاقا همون لحظه اول گرفتم ودیدمش ولی من خیلی دقت نمی کنم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)