تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشکل بد سکتور هارد

پروفشنال The_matrix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بام نفتی ایران

پيش فرض مشکل بد سکتور هارد

سلام
    سیستم من 2 تا هارد داره
    هارد دومی فقط یه پارتیشن داره
    امروز سعی کردم ویندوز روش نصب کنم که نشد و بعد از 1 ساعت نصب ویندوز آخر کار خطا داد
    با برنامه HD tune 5 اسکنش کردم
    نتایجش به این صورت هست

هارد موقعی که وصل هست به سیستم سیستم کمی کند می شه ولی خب میشه روش اطلاعات کپی کرد
    اما آیا قابل اطمینان هست؟؟ ایا ممکنه اطلاعات کپی شده پاک شن؟؟
    ایا میشه هارد رو درست کرد و دوباره ازش استفاده کرد؟؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

اما آیا قابل اطمینان هست؟؟
    در مورد قابل اعتماد بودن و یا نبودن بستگی به اهمیت دیتا دارد . اگر اطلاعات برای شما خیلی اهمیت دارد پس نباید به این هارد دیسک اعتمادی داشته باشید .

ایا ممکنه اطلاعات کپی شده پاک شن؟؟
    ممکنه اطلاعات پاک نشوند ولی ممکن هست Corrupt بشوند و یا اینکه سیستم نتواند از روی آن بخواند .

ایا میشه هارد رو درست کرد و دوباره ازش استفاده کرد؟؟
    نهایت کاری که یک کاربر معمولی متواند انجام دهد Zero fill کردن آن هست و یا اینکه از برنامه HDD regenerator استفاده کند . میتونید با مسئولیت خودتان از این برنامه ها استفاده کنید ولی خیلی بعید میدونم در مورد این هارد فایده ای داشته باشد و مطمئناً با این روشها درست نمیشود . یا باید هارد دیسک را بفرستید کلینیکهای تخصصی و یا اینکه یک هارد دیسک نو بخرید .

3. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال The_matrix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بام نفتی ایران

پيش فرض

. یا باید هارد دیسک را بفرستید کلینیکهای تخصصی و یا اینکه یک هارد دیسک نو بخرید .
    یعنی با فرستادن به کلنیک 100% درست می شه و میشه ازش استفاده کرد ؟؟ من می خوام فقط به عنوان پارتیشن سیستم عامل ازش استفاده کنم...اطلاعات مهمی روش ریخته نمیشه .فقط می خوام در کنار سیستم عامل فعلی (ویندوز 7) روی این هارد هم 1 پارتیشن بسازم و یه سیستم عامل دیگه نصب کنم
    آیا فرستادن به کلنیک به صرفه تر از خرید یه هارد نو (یا دسته دورم ) هست؟؟ چون شنیدم هزینه تعمیر هارد بالاست
    Last edited by The_matrix; 01-04-2014 at 10:31.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی با فرستادن به کلنیک 1005 درست می شه و میشه ازش استفاده کرد ؟؟ من می خوام فقط به عنوان پارتیشن سیستم عامل ازش استفاده کنم...اطلاعات مهمی روش ریخته نمیشه .فقط می خوام در کنار سیستم عامل فعلی (ویندوز 7) روی این هارد هم 1 پارتیشن بسازم و یه سیستم عامل دیگه نصب کنم آیا فرستادن به کلنیک به صرفه تر از خرید یه هارد نو (یا دسته دورم ) هست؟؟ چون شنیدم هزینه تعمیر هارد بالاست
    در مورد قابل تعمیر بودن و اینکه پس از تعمیر تا چه حد Stable هست و همجنین در مورد هزینه های آن در مراجعه حضوری به کلینیک مشخص میشه . ولی بنظرم خرید هارد دیسک نو منطقی تر هست . ارسال به کلینیک زمانی واقعاً میارزه که اطلاعات مهمی داشته باشید نه برای یک هارد 160 گیگ قدیمی مکستور .

6. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

یعنی با فرستادن به کلنیک 100% درست می شه و میشه ازش استفاده کرد ؟؟ من می خوام فقط به عنوان پارتیشن سیستم عامل ازش استفاده کنم...اطلاعات مهمی روش ریخته نمیشه .فقط می خوام در کنار سیستم عامل فعلی (ویندوز 7) روی این هارد هم 1 پارتیشن بسازم و یه سیستم عامل دیگه نصب کنم
    آیا فرستادن به کلنیک به صرفه تر از خرید یه هارد نو (یا دسته دورم ) هست؟؟ چون شنیدم هزینه تعمیر هارد بالاست
    با همون نرم افزاری که گفته شد میتونید تعمیر کنید بدسکتور رو بهش اهمیت ندید ممکنه زیاد بشه درست نشد فرمت سطح پایین بکنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •