تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: درخواست نرم افزار نظارت بر حجم دانلود اینترنت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض درخواست نرم افزار نظارت بر حجم دانلود اینترنت

با سلام خدمت دوستان.
    من میخوام ببینم شبکه اینترنتی که تو خونه دارم چقدر از آن توسط چه کسی استفاده میشه!
    واضح تر بگم: یه ساخنمونه با 7 -8 تا مصرف کننده که همه به یه مودم ADSL متصل میشن و از اینترنت استفاده میکنند. نرم افزاری هست که نشون بده هر کدوم از اینا چقدر از حجم رو مصرف میکنن؟
    باتشکر

2. این کاربر از dr.ehsan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m_hoseyny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دو برنامه ی net worx و net limiter باید سود مند باشه

4. 2 کاربر از m_hoseyny بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

دو برنامه ی net worx و net limiter باید سود مند باشه
    با سلام خدمت دوستان.
    من میخوام ببینم شبکه اینترنتی که تو خونه دارم چقدر از آن توسط چه کسی استفاده میشه!
    واضح تر بگم: یه ساخنمونه با 7 -8 تا مصرف کننده که همه به یه مودم ADSL متصل میشن و از اینترنت استفاده میکنند. نرم افزاری هست که نشون بده هر کدوم از اینا چقدر از حجم رو مصرف میکنن؟
    باتشکر
    اما
    دو برنامه ی net worx و netlimiter روی هر سیستم نصب می شن و مصرف همون سیستم رو نشون می دن و برا استفاده کل مودم باید اعداد حاصل ازنرم افزار ها رو جمع زد! راهی هست که با نرم افزار خاصی بشه دید همزمان کل دستگاه هایی که به مودم وصل ان چه میزان دارن استفاده می کنن که نیازز نباشه تک تک جمع بزنیم؟؟؟ مرسی

داره خودمونی میشه m_hoseyny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    راستش همیچین برنامه ای سراغ ندارم !!
    اما بعضی مودم ها میزان اطلاعات جابجایی رو گزارش میکنن ! میتونید ببینید روی مودمتون هست یا نه!!
    اونجوری که شما میخواید باید یه سرور روتر خوب بخرید که روش سیستم عامل باشه !
    یا میتونید کامپیوتر خودتون رو ادمین کنید و تمامی کامپیوتر ها به شما وصل شوند و شما میزان مصرف هر کدوم رو با استفاده از برنامه های سروری بفهمید!!
    راه دیگه ای فکر نکنم باشه!
    اگه پیدا کردید به منم بگید!

7. 2 کاربر از m_hoseyny بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت

پيش فرض

سلام ایا اگر دستگاه های متصل به مودم رو شبکه کنیم و بخواهیم بین این وسیله ها فایل انتقال بدیم ، حجم انتقال یافته ازترافیک اینترنت ما کم میشه یا نه ؟؟؟؟

2-این گزینه در networks ورژن جدیدش هست که ترافیک این ادرس ها رو حساب نمی کنه

ازطرفی هدفم اینه کلیه ترافییک های رد و بدل شده ای که باعث کم شدن ترافیک اینترنت من میشه ، همگی توسط نرم افزار دقیقمحاسبه شه که بدونم اوضاع چی به چیه
    کاربرد این ای پی ادرس ها چه زمانی هست ؟؟؟ ایا فقط برای شبکه کردن کامپیوتر ها ازطریق مودم به کارر میرن؟؟؟
    بهتره تنظیم کنیم ترافیک این ای پی ها حساب شه توسط networkx یا نه ؟؟
    مرسی

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام ایا اگر دستگاه های متصل به مودم رو شبکه کنیم و بخواهیم بین این وسیله ها فایل انتقال بدیم ، حجم انتقال یافته ازترافیک اینترنت ما کم میشه یا نه ؟؟؟؟

2-این گزینه در networks ورژن جدیدش هست که ترافیک این ادرس ها رو حساب نمی کنه
    ازطرفی هدفم اینه کلیه ترافییک های رد و بدل شده ای که باعث کم شدن ترافیک اینترنت من میشه ، همگی توسط نرم افزار دقیقمحاسبه شه که بدونم اوضاع چی به چیه
    کاربرد این ای پی ادرس ها چه زمانی هست ؟؟؟ ایا فقط برای شبکه کردن کامپیوتر ها ازطریق مودم به کارر میرن؟؟؟
    بهتره تنظیم کنیم ترافیک این ای پی ها حساب شه توسط networkx یا نه ؟؟
    مرسی
    1-نه. نمیشه

2-این آی-پی ها لوکال یا private هستن... مهمترین توی این لیست 192.168 هستش. اگه این آی-پی ها تو لیست باشه ترافیک لن رو نرم افزار حساب نمیکنه
    به نظر من بهتره 10.0.0.0 رو از لیست حذف کنی(دوستان قیلترینگ تو ایران آی-پیشون تو همین رینجه)

10. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت

پيش فرض

سلام بی زحمت به من ازاین نرم افزار های کنترل پهنای باند یا کنترل حجم اینترنت معرفی کنید به شرطی که نرم افزارمذکور قابلیت محاسبه حجم کل مصرفی توسط هر برنامه رو داشته باشه
    نت لیمیتر خوبه اما برای یک برنامه خاص میزان دانلود و اپلود رو جمع نمیززنه و مقدا روزانه رو نشون می ده من میخوام قابلیت نشان دادن جمع مصرفی دانلودی و اپلودی رو از لحظه ای نصب برنامه مور نظر داشته باشم مرسی

در آغاز فعالیت tahaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.
    باتشکر

سلام دوست خوبم واسه این کار میتونی که از طریق سیستم اینترنت به اصطلاح share کنی که هزینه اضافه بابت روتر این حرفا ندی بعدش میتونی از نرم افزارهای مانیتورینگ شبکه مثل PRTG استفاده کنی یه سرچ بزن میتونی پیدا کنی اینطوری فک کنم سیستم که اینترنت رو SHARE می کنه میشه ناظر شبکه ات ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •