دیشب یه w674 42 بدون گارانتی خریدم که البته مدل w670 هم داشت ولی گفت این مدل جدیده و 30 تومن گرونتره و قمتش شد 2080000 و شب که نصابشون اومد نصب کنه متوجه شدیم که این تلوزیون نه روی کارتون و نه داخل کارتون و نه پشت تلوزیون ننوشته ساخت کجاست و خود نصاب هم تعجب کرد و بعد از تست کردن صفحش متوجه شدم پیکسل سوخته داره و روی یک ----- قدیمی که تست کردم کیفیت شبکه ها رو متوجه شدم که هرجا عدد یا نوشته توی تصویر بود هر 2 ثانیه یک بار موج ریزی روی این نوشته ها میومد ، آیا این قضیه از کیفیت پایین تصاویر بوده یا تی وی مشکلی داشته؟ امروز صبح هم بردیم و از شانسمون این فروشنده با انصاف پولشو پس داد و گفت اگه مدل دیگه ای میخوای بردار و با توجه با اینکه همه مدلی داشت و w670 کیفت رنگش از بقیه بهتر بود دلم نیومد مدل دیگه ای بخرم و الان نسبت به این مدل هم دچار تردید هستم و انصافا تا 2500 تلوزیون دیگه ای حداقل از نظر کیفیت رنگ به پای این مدل نمیرسه و از طرفی شنیدم که این پنل این مدل ساخت چین هم هست و این پیکسل سوختگی رو هم که کنارش میذارم یه جورایی پشیمونم میکنه . ولی شاید 6350 ساموسونگ رو گرفتم . حالا سوالم اینه که فرق w670 با w674 چیه و چرا هیج جای این تلوزیون ننوشته ساخت کجاست؟ البته یه جاهایی خوندم که w674 مال سونی مالزیه نه سونی آسیا