تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: مشاوره در رابطه با خرید گوشی htc desire 500

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض مشاوره در رابطه با خرید گوشی htc desire 500

سلام دوستان

اولا اگر این تاپیک رو در جای نا مناسبی زدم، لطفا مدیران انتقال بدن

یه مساله برام پیش اومده که میخوام راهنمایی کنید

من رفتم پاشاز علالدین یک گوشی htc desire 500 بخرم . این گوشی رو از 700 تا 760 اونجا قیمت می دادن. خلاصه ما رفتیم از همون که 700 میداد خریدیم بعد وسط فاکتور زدن و ... آقا گفت که ست آپ اورژینال بزنم یا غیر اورژینال!!! گفتم ست آپ دیگه چیه مرد حسابی ، گفت اورجش قضیش اینه که 31 ماه ساپورت نرم افزاری و گارانتی مایکروتل و.. داره و .. گفتم ست آپ چیه بابا من اینهمه دستگاه اندرویدی خریم، یه اندروید داره که رو خودش هست دیگه! گفت نه htc داشتانش فرق داره و فلانه و بمانه و یه سری توضیحات مبهم داد که خودشم نفهمید چی میگه... ما هم گفتیم خوب اورجش رو بزن، خلاصه داستان مفصله، میرم سر اصل مطلب، آقا موقع فاکتور زدن گفت که اورجش 180.000 تومنه! گفتم Whattttt?!! خلاصه بعد از کلی بحث و جریانات پیچیده ما 110 تومن دادیم

حالا سوالم اینه که قضیه این ست آپ چیه ؟!!

احساس می کنم که به شدت سرم کلاه گذاشته شده
    Last edited by aryaisaac; 30-03-2014 at 21:19.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

اولا اگر این تاپیک رو در جای نا مناسبی زدم، لطفا مدیران انتقال بدن

یه مساله برام پیش اومده که میخوام راهنمایی کنید

من رفتم پاشاز علالدین یک گوشی htc desire 500 بخرم . این گوشی رو از 700 تا 760 اونجا قیمت می دادن. خلاصه ما رفتیم از همون که 700 میداد خریدیم بعد وسط فاکتور زدن و ... آقا گفت که ست آپ اورژینال بزنم یا غیر اورژینال!!! گفتم ست آپ دیگه چیه مردم ممون گفت اورجش قضیش اینه که 31 ماه ساپورت نرم افزاری و گارانتی مایکروتل و.. داره و .. گفتم ست آپ چیه بابا من اینهمه دستگاه اندرویدی خریم، یه اندروید داره که رو خودش هست دیگه! گفت نه htc داشتانش فرق داره و فلانه و بمانه و یه سری توضیحات مبهم داد که خودشم نفهمید چی میگه... ما هم گفتیم خوب اورجش رو بزن، خلاصه داستان مفصله، میرم سر اصل مطلب، آقا موقع فاکتور زدن گفت که اورجش 180.000 تومنه! گفتم Whattttt?!! خلاصه بعد از کلی بحث و جریانات پیچیده ما 110 تومن دادیم

حالا سوالم اینه که قضیه این ست آپ چیه ؟!!

احساس می کنم که به شدت سرم کلاه گذاشته شده
    اولا مبارکت باشه...
    ولی داداش خداوکیلی نمیخام ضدحال بت بزنما اما باید خیلی رک بت بگم بدجووووری سرت کلاه رفته...
    نه فقظ تو htc بلکه تو هیچ مارک دیگه ای(Sony-samsumg-huawei-LG)وحتی اپل نیازی ب هییییییییچ کار اضافه ای نیس و فقط کافیه گوشی رو روشن کنی و سیمکارت بندازی و یاعلی...
    و تمام این پولهای زورکی ک این بی وجدان های فروشنده(مخصوصا علادین ومراکز خرید بزرگ ومعروف)میگیرن همش الکیه و رسما دروغ و پول حروم...چون تمام برنامه ها وبازیایی ک اینا رو گوشیت میریزن تو اینترنت هس اونم فراوون.سایتای دانلود اندروید هم ک فراوون تر...
    هرکدوم هم یه اسم روش میذارن.یکی میگه ستاپ اورجینال!!! یکی دیگه میگه ثبت سریال!!! اون یکی میگه راه اندازی.گارانتی نرم افزاری و...
    من خودم چندین بار با این فروشنده های بی همه چیز مواجه شدم سرخرید گوشی.و هربار وقتی فهمیدم حالیمه دیگه زور نزدن گولم بزنن.این باز آخری هم چنان یارو رو تحقیر کردم ک دلم خنک شد...
    ب نظرم بهترین جا برای خرید گوشی طبقه5و6 علادینه چون هم قیمتش مناسبتره هم این دلقک بازیای نصب برنامه و ستاپ و اینا ندارن معمولا...
    خلاصه ایشالا درس عبرتی واس شما دوست عزیز و بقیه دوستان شده باشه...
    بازم میگم مبارکت باشه اصلانم دیگه بش نفکر چون شیرینی گوشی نوتو تلخ میکنه...عشق کن با گوشیت...فدای سرت...
    گور...همشون
    یاعلی

3. 4 کاربر از mhda69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

قربونت دادش.

آخه دزدی تا چه حد ؟ اصلا قضیه برنامه و اینا نبود، اپلیکیشنی نریخت، همش می گفت ست آپ اورجینال و غیر اورجینال ، اپلیکیشن هم میگفت میخوای برات بریزم؟ گفتم جمع کن بابا همین یه کارم مونده، خودم چلفت نیسم که! والا این قضیه ست آپ رو هم منو در برابر کار اجبار شده قرار داد و گرنه هرگز قبول نمی کردم، خلاصه گاهی پیش میاد آدم باید ضرر کنه تا عبرت بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اما خدای کلاه برداری تا چه حد آخه ؟!! مپه میشه یکی برای هیچی 180.000 تومن تو پاچه ملت کنه ؟! واقعا چجوری می تونم 100% اطمینان حاصل کنم که این آقا هیچکاری نکرده و فقط پول اضافه از من گرفته ؟؟ چون از لحاظ نصب اپلیکیشن و.. که کاری نکرد و همش گفت ست آپ و این حرفها! من میخوام واقعا ببینم جریان این ست اپ چیه و اگه واقعا الکیه من باید به این موضوع واکنش نشون بدم! گور پدر پول! ولی زور داره که اینجوری سر آدم کلاه بزارند

6. این کاربر از aryaisaac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aron110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اما خدای کلاه برداری تا چه حد آخه ؟!! مپه میشه یکی برای هیچی 180.000 تومن تو پاچه ملت کنه ؟! واقعا چجوری می تونم 100% اطمینان حاصل کنم که این آقا هیچکاری نکرده و فقط پول اضافه از من گرفته ؟؟ چون از لحاظ نصب اپلیکیشن و.. که کاری نکرد و همش گفت ست آپ و این حرفها! من میخوام واقعا ببینم جریان این ست اپ چیه و اگه واقعا الکیه من باید به این موضوع واکنش نشون بدم! گور پدر پول! ولی زور داره که اینجوری سر آدم کلاه بزارند
    دوست عزیز این حرفا که فروشنده ها میگن همش کلاهبرداریه و پول الکی ازت گرفته
    به نظر من اگه حالشوداری پیگیر این موضوع شو چون هیچ کاری برا گوشیت نکرده وفقط پول الکی
    ازت گرفته

8. 2 کاربر از aron110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

چجوری می تونم ثابت کنم که این ست آپ و .. که گفته انجام دادم الکیه ؟ میرم شکایت می کنم ازش، 11000 تومن اضافی ازم گرفته، حد اقل واسه دل خودم هم شده حا لشو میگیریم تا حساب کار دستش بیاد فردا سر یکی دیگه رو کلاه نذاره

گرچه فکر نمی کنم سازمانهایی مثل 124 و... اهمیت زیادی بدن و رسیدگی کنند. در واقع میخوام بگم اگه واکنشی نشون داده بودند که الان وضع این نبود!
    Last edited by aryaisaac; 30-03-2014 at 02:29.

10. این کاربر از aryaisaac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اونایی که متخصصن لطفا پاسخ بدن :

آیا یک دستگاه اندرویدی به جز سخت افزار و سیستم عامل اندروید چی دیگه ای داره که بشه آپدیت یا تغییرش داد ؟
    برای این می پرسم که این آقا گفت این که انجام میدم به اندروید ربط نداره و نمیدونم فرم ویر یا چیه، از این در وریا!

12. این کاربر از aryaisaac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اقا یارو سرت کلاه گذاشته دوسرش اویزونه میتونی ببری زیر گردنت و یه پاپیون هم باهاش درست کنی البته دوستان بودن که با اضافه کلاهشون میتونستن یه دست کت و شلوار هم بدوزن شما برو صنف (نمی دونم درست نوشتم یا نهدرسته دیگه ؟)نمیدونم چجوری مینویسن برو همونجا ازش شکایت کن بعد میان خرش رو میگیرن یا پولت رو میدن بهت یا تو قوانین یه جایی درز داره همون جا جامیشه فقط جلوشون خیلی اروم باش و اصلا صدات رو بالا نبر و توهین نکن و ..... تا شانست بیشتر بشه فقط مشکلش اینجاست که طول میکشه مثلا حدود 2 هفته ای دستت بند باشه به این کار اصلا هم با فروشنده بحث نکنید راحت برید صنف شکایتتون هم جدی گرفته میشه و رسیدگی میشه فقط ممکنه طول بکشه حداقل تو اصفهان که این اتفاق افتاد من شکایت که کردم راحت رسیدگی کردن و اگر تو فاکتور براتون نوشته باشن که عالیه راحت راحت شما اگر بهتون فاکتور نداده بایه بهونه ای ازش بگیرید مثلا بگید بهم یه مقدارش رو برمیگردونن یا یه وام کوچیک میدن بهم یا هرچی هرچی که به نظرتون منطقی میاد و اون طرف هم قبول میکنه اونا کاری ندارن که فروشنده به چه بهانه ای به شما فاکتور داده اصلا اگر نداده باشه هم یه جرم دیگه انجام داده وضیفه هر فروشنده ای هست که فاکتور دقیق و با مهر فروشگاه بهتون بده حتما برید
    Last edited by 1376MAXIMUM; 30-03-2014 at 09:29.

14. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اونایی که متخصصن لطفا پاسخ بدن :

آیا یک دستگاه اندرویدی به جز سخت افزار و سیستم عامل اندروید چی دیگه ای داره که بشه آپدیت یا تغییرش داد ؟
    برای این می پرسم که این آقا گفت این که انجام میدم به اندروید ربط نداره و نمیدونم فرم ویر یا چیه، از این در وریا!
    نه سخت افزار هم قابل ارتقا نیست فقط میشه روت کرد و برنامه ریخت و کاستوم رام دیگه چیزی نداره همش همینه
    اصلا گوشی نو کاری نداره که انجام بدی سیمکارت رو میزاری توش و روشن میکنی و بعد هم تنظیم های ساعت و تاریخ و ایمیل و این چیزای ساده هست یه سوال دیگه گوشی شما پلمپ بود؟ اگر نبود فکر کنم میتونید اعتراض کنید فکر کنم

16. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یه کاغذ هم بزارن جلوی چشتون روش با خط درشت علاءالدین کلاهبرداره بایت هیچی پول اضافه میگیرن باز کسایی پیدا مشن سرشون کلاه رفته

ست آپ همون راه اندازی گوشی (تنظیمات اولیه، تنظیم تاریخ و ...) منظورش یوده شاید،
    واسه بالا اومدن هیچ گوشی نیاز نیست کاری انجام داد، فقط گوشیهای اپل واسه فعالسازی نیاز دارن به ایتونز وصل شن

معمولاً به خاطر راه اندازی چیزی که دربارش نمیدونی ازت پول میگیرن، مثلاً تلویزیون و ----- و ...
    پول دونسته هاشون رو میگرن، اما این گوشی چیزی نداشته که پولی بگیره

18. 2 کاربر از tiyam 01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •