تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: برنامه نویسی را از کجا شروع کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali 2990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض برنامه نویسی را از کجا شروع کنم؟

سلام بنده از برنامه نویسی هیچ نمیدانم لطفا راهنمایی کنید برای یادگیری آن از کجا باید شروع و چه کار باید بکنم؟

2. این کاربر از ali 2990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن طراحی صفحات وب kian98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

اول بگید چه زبان برنامه نویسی می خواید یاد بگیرید؟

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

اول بگید چه زبان برنامه نویسی می خواید یاد بگیرید؟

من میگم هیچی از برنامه نویسی نمیدونم اون وقت شما میای میگی کدوم زبانو میخای یاد بگیری خوب یکم در مورد زبان ها و ویزگی ها و کاربرد هاشون توضیح بدین

از ریشه توضیح بدین اصلا برنامه نویسی چی هست؟
    (راستی ریاضیم هم بسیار ضعیف هست اخه میگن برنامه نویسی یعنی ریاضی)
    یعنی باید برم کتاب های رشته ریاضی فیزیک بخونم؟
    Last edited by ali 2990; 27-03-2014 at 18:34.

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

باسلام

پیش درآمد هر زبان برنامه نویسی تحت وب اول HTML هست بعدCSS.

HTML که فکر نمی کنم نیاز به توضیح دادن داشته باشه. زبانی هست که صفحات وب رو می سازه و بدون وجود HTNL اصولا صفحه وبی هم نیست.
    CSS هم برای شکل دادن به صفحات وب هست. مثلا فکر کنید شما یه کاغذ می خرید که کاملا سفید هست.حالا می رید یه کاغذ می خرید که توش نقاشی زیبا هست و رنگارنگ هست. کدوم قشنگتره. معلومه کاغذ رنگی.
    این جا هم کاغذ سفید مثل HTML می مونه و کاغذ رنگی حکم اینو داره که کاغذ HTML هست و نقاشی و رنگ هاش هم CSS. CSS برای زیباسازی و شکل دادن و حالت دادن به صفحه وب هست.مثلا بدون CSS این کادر هایی که توش پست ها قرار می گیرند رو انجمن نداشت.
    بعد از دو زبان بالا می رسیم به زبان های سمت سرور. دو زبان بالا سمت کاربر بودند یعنی کدهای HTML و CSS مستقیما در خود مرورگر کاربر تبدیل به صفحات وب می شوند. ولی در زبان های سمت سرور ابتدا کدها در سرور تبدیل به کدها HTML و CSS می شوند و بعد این کدها به مرورگر کاربر فرستاده می شوند تا توسط مرورگر تبدیل به صفحات وب بشوند.

معروفترین زبان های سمت سرور اول PHP هست بعد هم ASP.NET.
    با زبان های سمت سرور می تونید نرم افزارهای تحت وب مانند همون سیستم مدیریت محتوای وردپرس رو بسازید.
    مثلا وردپرس با PHP ساخته شد. ASP.NET هم یه زبان سمت سرور از شرکت مایکروسافت هست.

زبان PHP زبان کاملی هست ولی یکم سخته.
    زبان ASP.NET زبان راحتی هست و توش میتونید از کدهای VBSCRIPT و C# و غیره استفاده ببرید.

ولی کلا زبان PHP دارای قدرت بیشتری هست.
    این دوتا زبان که گفتم معروفترین ها بودند ولی زبان های سمت سرور زیادی هست مثل زبان PERL.

بعد از همه اینها می رسیم به زبان برنامه نویسی MYSQL که زبانی هست که بانک اطلاعاتی یا دیتابیس رو میسازه.
    این زبان مخصوص سایت های داینامیک هست چون تمامی اطلاعات سایت های داینامیک مانند نوشته ها و اطلاعات سایت میره توی دیتابیس ولی
    در سایت های ایستاتیک چنین نیست و تمامی نوشته ها و متن ها و اطلاعات سایت استاتیک در فایل ها قرار دارند.

سایت های ایستاتیک به سایت هایی میگن که در اون ها نمیتوان رابطه متقابلی با کاربران داشت مثلا توی سایت استاتیک هیچ وقت نمیشه کاربر ثبت نام کرد.
    ولی در سایت های استاتیک میشه. شما می تونید فقط با HTML و CSS هم سایت ایستاتیک طراحی کنید ولی برنامه نویسی اینجور سایت ها بسیار سخته.
    ولی سایت های داینامیک کارباهاشون راحته.سایت های داینامیک همیشه از سیستم های مدیریت محتوا استفاده می کنند و اطلاعات و نوشته های سیستم مدیریت محتوا هم
    که میره توی دیتابیس.

بگذریم، برای طراحی سایت های داینامیک دانستن زبان MYSQL ضروری هست ولی برای طراحی سایت های استاتیک نه.

بعد از همه اینها می رسیم به زبان های فرعی.
    این جور زبان ها صرفا ضروری نیستند ولی کاربردشون خیلی زیاده. مثل زبان جاوا اسکریپت.
    مثلا اگه جاوا اسکریپت نبود هربار که شما می خواستید از کسی تشکر کنید صفحه Refresh می شد.

در کل نتیجه گیری اینجور میشه که:

اگه می خواهید سایت ایستاتیک طراحی کنید فقط html و css
    و اگه می خواهید سایت داینامیک طراحی کنید حتما HTML و CSS و یه زبان سمت سرور (پیشنهاد من php) و زبان MYAQL

ترجیها جاوا اسکریپت رو هم یاد بگیرید بد نیست.

باتشکر

6. 3 کاربر از kian98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

ریاضی تا حدودی لازمه.

برای الگوریتم نویسی باید استاد ریاضی باشید.

مثلا الگوریتمی که باهاش گوگل رو ساختند توسط چندین ریاضی دان برتر جهان ساخته شده.

وگرنه ریاضی برای این زبان های برنامه نویسی در حد دیپلم کافیه. البته در بعضی قسمت های این زبان های برنامه نویسی مثل PHP نیاز به الگوریتم نوشتن هست.

8. این کاربر از kian98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه L͠øneWolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    ۴۱ تریلیون کیلومتری آلفا قنطورس

پيش فرض

kian98 فقط برنامه نویسی وب رو توضیح دادن. شما اول باید مشخص کنید که تو برنامه نویسی دنبال چه هدفی هستید. می خواید چی خلق کنید. برنامه موبایل؟ برنامه PC؟ برنامه وب؟ بازی؟ ....
    بعد می شه گفت که از کجا باید شروع کنید.

10. این کاربر از L͠øneWolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

منظور من از برنامه نویسی برنامه های تحت ویندوز برادر نه وب خودم با html ,css اشنایی دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه L͠øneWolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    ۴۱ تریلیون کیلومتری آلفا قنطورس

پيش فرض

برنامه نویسی ویندوز یا برنامه نویسی اپلیکیشن؟

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

ریاضی بلد بودن بستگی داره که بخوای چجور برنامه بنویسی...
    اگر مثل اغلب برنامه نویس ها، بخوای سورس کپی کنی، مثلا بخوای یه جستجو برنامه نویسی کنی و بری سر اینتنرت بگردی الگوریتم آماده استفاده کنی، که اصلا ریاضی نمیخواد، فقط باید دستور زبان رو بلد باشی، ولی اگر بخوای از خودت الگوریتم بهینه بنویسی، بله ریاضی میخواد.

از نظر من که بیشتر خلاقیت میخواد تا ریاضی.

14. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ریاضی بلد بودن بستگی داره که بخوای چجور برنامه بنویسی...
    اگر مثل اغلب برنامه نویس ها، بخوای سورس کپی کنی، مثلا بخوای یه جستجو برنامه نویسی کنی و بری سر اینتنرت بگردی الگوریتم آماده استفاده کنی، که اصلا ریاضی نمیخواد، فقط باید دستور زبان رو بلد باشی، ولی اگر بخوای از خودت الگوریتم بهینه بنویسی، بله ریاضی میخواد.

از نظر من که بیشتر خلاقیت میخواد تا ریاضی.
    تایید میشه
    بیشتر خلاقیت میخواد البته کدهای پایه معمولا نیاز به ریاضی دارن اما بیشتر تحلیل زمان اجرای کد هستش که نیاز به ریاضی داره
    بیشتر برنامه های امروزی که کاربردی هستن معمولا کار با پایگاه داده هستش که نیاز چندانی به ریاضیات پیشرفته نداره

16. این کاربر از akpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •