تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشکل پارتیشن بندی درایو C

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

14 مشکل پارتیشن بندی درایو C

سلام

من با نرم افزار Ease Partition Master 9.3 حجم درایوهام رو جابجا کردم. از جمله درایو C رو.

برای درایو C، اومدم و درایو D رو باهاش Merge کردم. خود ویندور اومد گفت که ممکنه بعد از انجام پارتین بندی، توی بوت شدن مشکل پیش بیاد. من زدم رفت !

حالا بعد از ریست شدن، کامپیوتر توی اونجا که آرم مادربرد رو میزنه (برای من Intel ) گیر می کنه. یه جور عجیبی هم گیر کرده!

اگه همون اوایل (یعنی درست بعد از ظاهر شدن صفححه ی مادر برد) کلید del رو بزنم، یه صفحه ی مشکی میاد برام و یه سری نوشته. اما وارد beet setup نمیشه! تو اون نوشته های صفحه سیاه هم، وقتی هاردم رو detect می کنه، بعدش کلا متوقف میشه.

اگر هم بعد از یه مدتی که صفحه ی مادر برد بالا اومد، del رو بزنم ، کلا هیچ واکنشی نشون نمیده!!!

جالبیش اینه که تو هردو حالت به ctrl+alt+del ریست میشه کامپیوتر!

الان نمی دونم چه کار کنم. نه میشه ویندوز عوض کرد، نه میشه رفت تو safe mode ... کلا آچمز شدم!

اگر راه حلی دارید، لطفا دریغ نکنید! ممنون

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

برای وارد شدن به Bios هم باید همون del رو بزنید ؟

Bios فکر نمیکنم ربطی به این مسایل داشته باشه و در هر صورت باید با زدن دکمه اش ظاهر باشه.

دکمه های دیگه ای مثل F2 یا F12 رو هم امتحان کنید. همون لیست گزینه های بوت هم ظاهر بشه کافیه و میتونید باهاش ویندوز رو عوض کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

برای وارد شدن به Bios هم باید همون del رو بزنید ؟

Bios فکر نمیکنم ربطی به این مسایل داشته باشه و در هر صورت باید با زدن دکمه اش ظاهر باشه.

دکمه های دیگه ای مثل F2 یا F12 رو هم امتحان کنید. همون لیست گزینه های بوت هم ظاهر بشه کافیه و میتونید باهاش ویندوز رو عوض کنید.
    من دکمه ی del رو می زنم تا setup برام نمایش داده بشه. اونجا خودش نوشته که برای رفتن به بایاس del و برای یه چیز دیگه ( که یادم نمیاد) tab رو بزنید.

من کلا همه ی این دکمه ها رو چندین بار میزنم. (del,tab,F2 و...!!!) الان جوری شده که فک می کنم این کامپیوتر بنده خدا هاردم رو خیلی خوب نمی شناسه. چون تو همون صفحه سیاهه که گفتم، هاردم دیتکت میشه اما بعدش که مشخصاتش میاد، کلا سیستم توقف می کنه

تو اون صفحه سیاه یه همچین چیزی نوشته میشه (درست قبل از جایی که باید وارد bios setup بشه) :

Pri Master : Sony dvd rw dru-830A SS25
    Ultra DMA- Mode-2
    3rd Master : MAXTOR STM3250820AS 3.AAE
    Ultra DMA Mode-5 , S.M.A.R.T. Capable and Status OK

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

به رایانه کمک زنگ زدم. گفت باتری مادربرد رو دربیارم و یه مدت صبر کنم تا تنظیمات مادربرد بیاد به حالت پیش فرض. این کارو کردم ولی نتیجه نداد. نظری ندارید ؟!

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

شما یک بار با cd های لینوکس به صورت live بوت شوید ببینید می توانید درایوهای هارد را ببینید یا نه.

هارد را هم یک بار از سیستم جدا کنید و سپس اون باتری را 15 دقیقه بردارید و دوباره قرار دهید.سپس هارد را به sataی دیگری وصل کنید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •