تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 70

نام تاپيک: خرید لپ تاپ گیم ام اس آی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض خرید لپ تاپ گیم ام اس آی

سلام ب تمامی دوستان و کارشناسان محترم..
    قصد خرید لپ تاپ گیم ام اس آی دارم...و گزینمو انتخاب کردم و تمام کارا آمادس برای انجام...ب صورت سفارشی ... GT60 dominator 424
    تنها مشکل اینه ک یکی دونفر ک فروشنده بودن،اصلا برا خرید پیش اینا قرار نیس برم و مشاوره دادن،بهم گفتن ک ام اس آی خرابیش زیاده و هرکی برده ناراضی بوده.
    توروخدا دوستان کسی تجربه کار داره بیاد بهم بگه...
    واقعا موندم بین دوراهی
    ...

کاربر فعال انجمن لپ تاپ امیر تتلو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

بهتره نخری منم از این برند خیلی راضی نیستم و خرابی زیاد داره و البته فروش هم خیلی داره اما دقیقا بودجه ی شما چقده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

بهتره نخری منم از این برند خیلی راضی نیستم و خرابی زیاد داره و البته فروش هم خیلی داره اما دقیقا بودجه ی شما چقده؟
    ببین بعد از تحقیق شنیدم این قضیه ی خرابی تو لپ تاپای تجاری و میان قیمت زیاده و تو مدلای گیمینگ نیست...
    حداکثر 5 میلیون تومن...
    "15.6 حتمن...
    گرافیکشم دیگه کمتر از m860 نباشه...
    دوتا مدل ge6o apache pro و gt60 dominator 424 رو در نظر دارم...
    پولم به هرکودوم رسید میخریم...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ببین بعد از تحقیق شنیدم این قضیه ی خرابی تو لپ تاپای تجاری و میان قیمت زیاده و تو مدلای گیمینگ نیست...
    حداکثر 5 میلیون تومن...
    "15.6 حتمن...
    گرافیکشم دیگه کمتر از m860 نباشه...
    دوتا مدل ge6o apache pro و gt60 dominator 424 رو در نظر دارم...
    پولم به هرکودوم رسید میخریم...
    سری گیمینگ msi چیزی از گیمینگ ایسوس کم نداره ، هر دو سری هم از نظر کیفیت خیلی جلو ترن
    gt60 به احتمال زیاد پولتون نمی رسه چون فقط قیمت دلاریش میشه 4500 که عمرا داخل ایران زیر 5 بیفته
    lمثلا مدل 3k قبلی gt60 که 2200 دلاره ایران 8900 داره فروخته میشه!!!
    شما میخواین از خارج بخرین؟! اگه آره که باید از کسی که بهش سفارش میدین قیمت بگیرین
    (البته اگر این دوتا زیر 5 تمون افتاد مارو هم خبر کنین )
    چون ماتریس که فعلا وارد نکرده و معمولا در مورد سری ge پایین ترین کانفیگ رو وارد میکنه ( یعنی با سری 850، 750 ، 650 و..! و نه 60 ها)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

نه...
    همون وارد کنننده...
    gt60 که من میخوام تو امازون 1400 قیمت خورده...
    ge60 هم 1250-1300
    lمن 860 یا 870 رو خواهم خرید.

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

داداش سری GE نگیر، داغ میکنن زیاد، کمی تو notebookcheck.net دور بزنی، متوجه میشی.
    اگر گیمینگ میگیری، همون سری GT بگیر.
    من که سه سال پیش لپتاپ گیمینگ MSI GX660 گرفتم، والا هنوزم داره مث شیر کار میکنه، آخ هم نگفته. فقط تنها بدی سری گیمینگ MSI تو اون سال ها، وزن زیادش بود که الان اون هم برطرف شده و معقول تر شده.

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سری گیمینگ msi چیزی از گیمینگ ایسوس کم نداره ، هر دو سری هم از نظر کیفیت خیلی جلو ترن
    gt60 به احتمال زیاد پولتون نمی رسه چون فقط قیمت دلاریش میشه 4500 که عمرا داخل ایران زیر 5 بیفته
    lمثلا مدل 3k قبلی gt60 که 2200 دلاره ایران 8900 داره فروخته میشه!!!
    شما میخواین از خارج بخرین؟! اگه آره که باید از کسی که بهش سفارش میدین قیمت بگیرین
    (البته اگر این دوتا زیر 5 تمون افتاد مارو هم خبر کنین )
    چون ماتریس که فعلا وارد نکرده و معمولا در مورد سری ge پایین ترین کانفیگ رو وارد میکنه ( یعنی با سری 850، 750 ، 650 و..! و نه 60 ها)
    البته مدل 8,990 میلیونی این لپ تاپ ( GT60 IPS Edition ) هر چه در سایت های مختلف گشتم پیدا نشد . ظاهرا فقط ایران داره !!!
    مدل های جدید با مشخصاتی که ماتریس داده البته با تفاوت اینکه به جای GTX 770M در آنها GTX870M و به جای 4700MQ ، پردازنده 4800MQ به کار رفته ( یعنی با احتساب 3 هارد 128 گیگ و رم 32 ) حدود 2,700 دلار قیمت گذاری شده اند .

مدل GT60 3k IPS Edition با GTX870M ، پردازنده 4800MQ و رم 16 گیگ ، هارد 128GB SSD + 1TBHDD در سایت Msi حدود 2200 دلار قیمت گذاری شده است
    به نظر من کمی صبر کنیم مدل های جدید وارد شوند .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

داداش سری GE نگیر، داغ میکنن زیاد، کمی تو notebookcheck.net دور بزنی، متوجه میشی.
    اگر گیمینگ میگیری، همون سری GT بگیر.
    من که سه سال پیش لپتاپ گیمینگ MSI GX660 گرفتم، والا هنوزم داره مث شیر کار میکنه، آخ هم نگفته. فقط تنها بدی سری گیمینگ MSI تو اون سال ها، وزن زیادش بود که الان اون هم برطرف شده و معقول تر شده.
    بستگی داره سری ge رو با چی مقایسه کنید! اگه با سری gt باشه که خوب طبیعیه چون ارزون ترن
    اما نسبت به بقیه لپ تاپ ها خنک کنندگی خوبی دارن، فقط در حد گیمینگ و در مقابل سری gt کافی نیست
    gt60 اگه 1400 تا باشه خوبه، فقط مواظب باشین ریفر نباشه (البته من منظورم قیمت تبدیل دلار به تومان بود)

البته مدل 8,990 میلیونی این لپ تاپ ( GT60 IPS Edition ) هر چه در سایت های مختلف گشتم پیدا نشد . ظاهرا فقط ایران داره !!!
    مدل های جدید با مشخصاتی که ماتریس داده البته با تفاوت اینکه به جای GTX 770M در آنها GTX870M و به جای 4700MQ ، پردازنده 4800MQ به کار رفته ( یعنی با احتساب 3 هارد 128 گیگ و رم 32 ) حدود 2,700 دلار قیمت گذاری شده اند .

مدل GT60 3k IPS Edition با GTX870M ، پردازنده 4800MQ و رم 16 گیگ ، هارد 128GB SSD + 1TBHDD در سایت Msi حدود 2200 دلار قیمت گذاری شده است
    به نظر من کمی صبر کنیم مدل های جدید وارد شوند .
    بعیده عمده وارد بشن، متاسفانه ماتریس همیشه فقط چند تا مدل محدود رو اون هم با کلی تاخیر وارد میکنه

در مورر gt60 هم حق با شما بود
    Last edited by Akom@n; 29-03-2014 at 17:52.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

ممنون از دوستان...
    فردا دارم میرم به کی دوتا شرکت وارد کننده سر بزنم...
    یکی تاحالا قیمت گرفتم که بهم گفت ge60 apache pro برام 4900 درمیاد و gt60 dominator 424 برام 5200 درمیاد...
    البته 424 تو آمازون 1400 دلار قیمت خورده و 423 ،1500 دلار..
    apache pro هم 100 دلار کمتر از سایت ینی 1250 قمت خورده..
    یکی دوتا شرکت هم فردا سر میزنم...
    قیمتی که بهم دادنو میام مینویسم که ببینید چقد شده...
    اینکه از پردازنده ی 4800 استفاده کرده و 870M ولی قیمت همون مدل 2103 مونده خیلی عالیه...
    چنتایی بررسی هم خوندم کاربرا راضی بودن...
    صبر نمیتونم بکنم...
    تا آخر اردبهشت حداکثر اکثر که ماتریکس تا اون موقع وارد نمیکنه...
    ماتریکس رو هم درست میگید...
    خیلی محدود وارد میکنه...
    مثلا ge60 قبلی رو فقط با 750M وارد کرد...
    با 765M نکرد..
    یا gt60 رو فقط 3K رو وارد کرد...
    که رو 9 تومن قیمت خورد.. :(
    ممنون از دوستان..
    خبر قیمتو میام میدم.
    بازم ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

نه...
    همون وارد کنننده...
    gt60 که من میخوام تو امازون 1400 قیمت خورده...
    ge60 هم 1250-1300
    lمن 860 یا 870 رو خواهم خرید.
    درود:
    اول تو آمازون ببین Condition چی زده؟ حتما باید New باشه. دقت کن New other یا Refurbished یا Used نباشه.
    در ضمن اون قیمت بدون Tax یا همون بدون مالیاته. من از آمازون لپ تاپ گیمینگ Alienware 17 خرید کردم، تو ایالتهای مختلف امریکا مالیاتها فرق داره تو بعضی از ایالتها تا 10% مالیات بهش اضافه میشه بعضی از ایالتها کمتره. بابت گارانتی هم بستگی به نوع گارانتی و مدت زمانش پول میگیرن حتی تا 300 دلار هم گارانتی داره. پس به این 1400 دلار اصلا بسنده نکن! این 1400 دلار قیمت خامه.
    دوم چرا msi میخوای بخری؟!! خب برند بهتر مثل Alienware بگیر. من دارم عالیه. msi با کانفیگ بالاتر از Alienware بازم ارزونتر از Alienware هست، این نشون دهنده ی بی کیفیت بودن msi.

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •