خیلی ممنون ...
770 تومن بدون گارانتی (البته از شهرستان و نه سایت و تهران)...
خب دیدم ارزشش و داره پول بیشتری واسش بدم ...
ازش راضی هستم ... گوشی خیلی پرطرفداری هستش و این تو نظرات دوستان تو سایت ها مشخصه...
در مورد قابلیتهاش باید بگم که چی واستون مهم هست؟ این مهمه ! البته با اینم بگم که تقریبا تو تمام بررسی تخصصی هایی کو تو سایت هایی مثل gsmaria -- gsm.ir--- digikala و بقیه توضیح مفصلی در مورد قابلیت های گوشی داده شده و معمولا با توجه به تجربه بنده هم صادق بوده پس بهتره شما هم در وهله اول اون بررسی ها رو بخونید ...
اما از دید من :
باتری گوشی خیلی خوبه و این در مقایسه با گوشی قبلیم (xperia p) کاملا مشهوده و اصلا قابل مقایسه نیست ، sp خیلی سره ... من از باتریش خدا رو شکر خیلی راضیم.
صفحه نمایش گوشی هم خیلی خوبه و hd هستش و رزلوشنش هم خیلی خوبه ... موتور براویا 2 سونی رو داره ... دیگه همه سونی رو میشناسن !
دوربین گوشی هم خوبه البته من دوربین عکاسی حرفه ای دارم که اونم سونی هست

سی پی یو این گوشی رو خیلی تعریف میکنن و حتی از خیلی از چهار هسته ای ها سرتره و تو سایت gsmariia تو بنچمارکها خیلی از چهار هسته ای ها رو جا گذاشته -- در کل سرعت گوشی خیلی بالاست و طبق گفته دوستان بازی های اچ دی رو راحت اجرا میکنه... یه سر برو تو سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و تو قسمت جستجو اسم هر گوشی که خواستی مقایسه کنی رو سرچ کن و امتیازات هر گوشی رو با هم مقایسه کن بعد خودت قضاوت کن !
از لحاظ امکانات ارتباطی هم که عالیه و nfc هم داره و فلش خور هم هست!
بلوتوث 4 داره!
4G هم داره
یه چیز دیگه یه نوار شیشه ای براق زیر ال سی دی داره که مبهوت کنندست و رقص نور داره بخصوص موقع گوش دادن آهنگ و دیدن تصاویر ... محشره

- وزن گوشی هم برام مهم نیست و کاملا عادت میکنی و اصلا مشهود نیست واسم و شاید این برای اون نوار الومنیومی دور گوشی باشه و البته گوشی رو محکمتر هم میکنه

در کل بگم با توجه به پولی که دادم از هر لحظ راضم و گوشی باب دلم رو گرفتم و سه فاکتور اصلی که برام مهم بود یعنی باتری و صفحه نمایش و امکانات کاملا راضیم - البته می خوام اپدیتش هم بکنم تا بهتر هم بشه...
در کل :
گوشی میلیونی رو 750 میخری