تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 43

نام تاپيک: تکنولوژی های SLI & Cross fire

داره خودمونی میشه lacoste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اي كاش ميفهميدم كه كجا كاشانه ي من است!

پيش فرض تکنولوژی های SLI & Cross fire

سلام به همه ی دوستان خوبم و کار درست های بزرگراه رایانه:
    در مورد تکنولوژی SLI كمپاني Nvidia و Cross fire كمپاني ATi
    حرفهای زیادی گفته میشه که از دوستان عزيز میخوام اطلاعاتشونو در مورد تکنولوژی های SLI و Cross fire
    در اختیار ما هم قرار بدند.

مثلا اینه چرا چیپ ست هایNvidia سری Nforce4 و Nforce 550 , 570در حالت SLI از سرعت 8X برای هر کارت پشتیبانی میکنند يعني دو تا PCI-E X 8 , ولی چيپ ست هاي سری Nforce 590 از سرعت 16X براي هر كارت پشتيباني ميكنن يعني دو تا PCI-E X 16 ؟(و همين طور چيپ ست هاي توليد شده در كمپاني هاي ديگه)
    یا اینکه در حالت SLI تغييراتي در کلاک و مموری اینترفیس کارت ها رخ میده؟ كارايي گرافيكي چه تغييري ميكنه؟ و...
    اميدوارم همه ي دوستان خصوصا همكاراي عزيز انجمن كمك كنن تا اين بحث به جاهاي خوبي برسه . باز هم از همه ممنونم .

2. این کاربر از lacoste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این 1 بحث خیلی طولانیه اولا برای پرسش اول خوب ابتدا پهنای باند لازم برای pcie-16x موجود نبود و اجبارا 2 کارت باید با سرعت 8x کار میکردند اما حالا این پهنای باند فراهم شده و 2 کارت میتوانندد از 16x استفاده کنند
    در مورد sli که از طرف nvidia ارائه شده محدودیت بسیار زیادی وجود داره مثلا شما باید 2 کارت که هر دو از sli پشتیبانی کنند و حتما از 1 مارک باشند رو به وسیله 1 پل ارتباطی که از طرف مادربوردتون پشتیبانی بشه(یعنی اندازش مناسب باشه) به هم وصل کنید و تازه فقط از 1 روش میتونید کارایی کارتها رو افزایش بدید که از سوی همه بازیها و برنامه ها پشتیبانی نمیشه(تقسیم صفحه به 2 قسمت و پردازش هک از قسمتها به وسیله 1 کارت)

اما crossfire که 1 سال بعد از سوی ati عرضه شد اصولی تر ساخته شده مثلا شما لازم نیست هر دو کارت رو از نوع crossfire بگیری و فقط 1 کارت رو لازمه crossfire بگیری و کارت بعدی میتونه هر کارتی از سری x800 به بالا و از هر شرکتی باشه و شما دیگه مشکل پل ارتباطی نداری چون کارتها در بیرون کامپیوتر و از طریق کابل به هم وصل میشند (چه جلب) و برای پردازش هم همه بازیها رو پوشش میده چون 8 روش مختلف برای تقسیم کار بین 2 کارت وجود داره که اگه 1 بازی ار 1 روش پشتیبانی نکنه از روش دیگه میکنه و در کل cross fire بیشتر از sli تاثیر گذاره

پیشنهاد من اینه که از هیچ کدوم از این دو تکنولوژی استفاده نکنی چون برای این 2 تکنولوژِ شما باید 2 برابر پول بدی اما بازده 2 برابر نمیشه

4. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lacoste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اي كاش ميفهميدم كه كجا كاشانه ي من است!

پيش فرض

ممنون مهرداد جان از راهنمايهاي خوبت.
    بچه هاي Nvidia باز نميخوان از كمپاني محبوبشون دفاع كنن؟
    زود باشيد ديگه!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دمت گرم بابا اصل ati هستی ولی امضا رو بده قول میدم جعل نکنم
    Last edited by mehrdad_ati; 28-08-2006 at 12:06.

داره خودمونی میشه Opteron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehrdad_ati
    این 1 بحث خیلی طولانیه اولا برای پرسش اول خوب ابتدا پهنای باند لازم برای pcie-16x موجود نبود و اجبارا 2 کارت باید با سرعت 8x کار میکردند اما حالا این پهنای باند فراهم شده و 2 کارت میتوانندد از 16x استفاده کنند
    در مورد sli که از طرف nvidia ارائه شده محدودیت بسیار زیادی وجود داره مثلا شما باید 2 کارت که هر دو از sli پشتیبانی کنند و حتما از 1 مارک باشند رو به وسیله 1 پل ارتباطی که از طرف مادربوردتون پشتیبانی بشه(یعنی اندازش مناسب باشه) به هم وصل کنید و تازه فقط از 1 روش میتونید کارایی کارتها رو افزایش بدید که از سوی همه بازیها و برنامه ها پشتیبانی نمیشه(تقسیم صفحه به 2 قسمت و پردازش هک از قسمتها به وسیله 1 کارت)

اما crossfire که 1 سال بعد از سوی ati عرضه شد اصولی تر ساخته شده مثلا شما لازم نیست هر دو کارت رو از نوع crossfire بگیری و فقط 1 کارت رو لازمه crossfire بگیری و کارت بعدی میتونه هر کارتی از سری x800 به بالا و از هر شرکتی باشه و شما دیگه مشکل پل ارتباطی نداری چون کارتها در بیرون کامپیوتر و از طریق کابل به هم وصل میشند (چه جلب) و برای پردازش هم همه بازیها رو پوشش میده چون 8 روش مختلف برای تقسیم کار بین 2 کارت وجود داره که اگه 1 بازی ار 1 روش پشتیبانی نکنه از روش دیگه میکنه و در کل cross fire بیشتر از sli تاثیر گذاره

پیشنهاد من اینه که از هیچ کدوم از این دو تکنولوژی استفاده نکنی چون برای این 2 تکنولوژِ شما باید 2 برابر پول بدی اما بازده 2 برابر نمیشه
    درسته كه ‍‍‍Cross Fire سيستم ساده تري نسبت به SLI داره و نياز به چيپست مخصوص نداره و بعضي از چيپست هاي پيشرفته مثل Intel 975X هم از اون پشتيباني مي كنند ولي در كل SLI قويتر از ‍‍‍Cross Fire هستش

8. این کاربر از Opteron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به به 1 مخالف هم پیدا کردم عزیزم کل دنیا میدونند که crossfire اصولی تر و قویتر از sli ساخته شده این مورد قبلا بارها تست شده و از حرفی که میزنم 200% مطمعن هستم

داره خودمونی میشه Opteron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehrdad_ati
    به به 1 مخالف هم پیدا کردم عزیزم کل دنیا میدونند که crossfire اصولی تر و قویتر از sli ساخته شده این مورد قبلا بارها تست شده و از حرفی که میزنم 200% مطمعن هستم
    اين بنچ مارك ها رو بيبن . . . حتما" نظرت عوض ميشه

Last edited by Opteron; 28-08-2006 at 18:11.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

عزیز دلم این اولیه بنچمارک مادربورده بقیه هم بنچمارک چبپ ست هستند

اگه نباشه جاش خالی می مونه X Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

فقط nVidia...
    در ضمن اول همه بازي ها مي گه : Nvidia...

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بله nvidia آخر تبلیغاته!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •