تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشاوره فوری در مورد خرید تلویزیون 42 اینچ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض مشاوره فوری در مورد خرید تلویزیون 42 اینچ

سلام دوستای عزیز ... اینم یکی از مزایای بزرگ تکنولوژی اینترنته که می تونیم بهترین انتخاب رو با مشاوره و استفاده از تجربیات دیگران داشته باشیم

دوستان دم عیدی تلویزیون CRT قدیمی ما لامپ تصویرش رفت و دیگه باید با توفیق اجباری هم که شده تلویزیون رو عوض کنیم .

من با اطلاعات خیلی کم و فکر اینکه بهترین های بازار LG و SAMSUNG هستن و انتخاب تلویزیون از بین این دوتا وارد این انجمن شدم ولی با تاپیک هایی خوندم اطلاعاتی که ازنوشته های شما عزیزان و یک دو جای دیگه تو نت کسب کردم متوجه شدم نه مثل اینکه SONY هم جایگاه خوبی داره [ و حتی احتمالا بهتر از این دوتا ] اونطور که متوجه شدم SONY سری W رو سال 2013 وار بازار کرده .... الان از شما دوستای عزیز که تجربه تون زیاده در این زمینه می خوام یه مشاور بگیرم ... واقغیتش بودجه من 2 میلیون نهایتا 200 تومن بالاتر هست ... ملاک اصلیم هم کیفیت تصویر و تا حدودی صدای اون هست این دوتا برام مهمه ، ولی بقیه چیزها مثل { سه بعدی بودنش ، برنامه هایی که میشه با لپ تاپ به راحتی انجام داد یا اینجور چیزا } نه اینکه کاملا هیچی باشه ولی تو اولویت های آخر برام قرار داره .... من این دو سه روز رو با توجه به اینکه از SONY خیلی تعریف شده بود تمرکزم رو گذاشتم رو SONY و فهمیدم تو رنج قیمت من بهترین انتخاب w760 هست [البته اگه گزینه ی دیگری وجود داره لطفا معرفی کنید !!] الان من چند تا سؤال دارم از خدمتتون :

1 - واقعا با این پول می تونم LG یا SAMSUNG ای بخرم که جدای از امکانات دیگه ای که دارن کیفیت تصویرش برابری کنه با SONY یا در کل اصلا بهتر از این باشه ؟؟ ( خواهش می کنم بدون تعصب نظر بدید چون من فقط یک بار می خوام تلویزیون بخرم ) واقعیتش یکی از آشناها LG lm6100 داره خیلی از کیفیتش راضی هست [و انصافا هم بد نیست ] می خوام کیفیتش به نسبت قیمت با اون برابری کنه !

2 - w670 در مقایسه با w804 تفاوت اصلی که داره به غیر عدم سه بعدی بودن در اسکن تصویر هست که 200 به 400 هست ... این مسئله کمی نگران می کنه منو .. آدم مو از ماست بیرون کشی نیستم و کارمم 24 ساعت تلویزیون نیست ، فقط می خواستم ببینم تو صحنه هایی که اکشن و سریع هستند این تفاوت از چشم یک بیننده عادی محسوس هست ؟؟ تصویر چطور میشه مثلا وقتی یک صحنه ی سریع در این تلویزیون پخش میشه ؟؟؟

3 - مثل اینکه بالاترین تلویزیون سونی هم زیرنویس فارسی رو ساپورت نمی کنه ولی من کانال ها رو از طریق "ر*س* ی*و*ر" خواهم دید و اون دستگاهی که مد نظرمه زیرنویس فارسی رو به خوبی ساپورت می کنه ... فقط می خواستم ببینم دیدن فیلم از طریق ----- تفاوت کیفیتی با دیدن فیلم از طریق usb متصل به خود تلویزیون که نداره ؟

اگه لطف کنید و یه راهنمایی جامع بدید ممنون میشم
    Last edited by samibeig; 21-03-2014 at 20:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    همون طور که گفتین با بوجه شما همون مدل سونی واقعا عالی هستش
    فقط لینو بگم که اول سونی بعد الجی مد نظرت باشه طرف سامسونگ نرو

3. این کاربر از saeidcz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست من بهترین انتخاب برای شما f6450 از سامسونگ هست که عالیه.
    lg قیمت های افتضاحی داره و اصلا کارائی در حد قیمت اش بهت ارائه نمیده
    سونی w804 هم پیشنهاد میشه ولی گزینه بهتر از اون سامسونگ f6850 هست که فوق العاده اس
    سونی از زیرنویس فارسی پشتیبان نمیکنه

5. این کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در رابطه با سونی670 بود که خودم گرفتم
    بیشتر توضیح بده.اگر دنبال کیفیت تصویر و صدا و ساختی سونی
    اما زیرنویس ساپورت نمیکونه و سه بعدی نیست وقابلیت ضبط نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •