تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 47

نام تاپيک: آموزش پخت و طرز تهیه غذا ها

  1. #1
    در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    borojen
    پست ها
    334

    پيش فرض آموزش پخت و طرز تهیه غذا ها

    کوکو پسته

    مواد لازم

    پسته 500 گرم

    تخم مرغ 6 عدد

    شیر 2 قاشق غذاخوری

    روغن و کره 150 گرم

    نمک و فلفل کمی

    کوکو پسته

    کوکو پسته

    طرز تهیه

    تخم مرغ را با شیر و شکم می زنیم آنقدر که تخم مرغ ها از هم باز شوند. پسته پودر شده را به مخلوط تخم مرغ ها اضافه می کنیم. در تابه روغن می ریزیم و کمی که داغ شد مایه کوکو را درون آن می ریزیم. . زمان می دهیم تا هر دو طرف کوکو پسته سرخ شوند. سپس آن را سرو می کنیم.

  2. این کاربر از BLAK LORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  3. #2
    در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    borojen
    پست ها
    334

    پيش فرض

    دلمه فلفل

    مواد لا زم

    برای ۴ نفر
    ▪ فلفل دلمه ای قرمز یا سبز یا زرد ۴ عدد
    ▪ گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
    ▪ پیاز متوسط ۲ تا ۳ عدد
    ▪ روغن آب کرده ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
    ▪ برنج ۱۰۰ گرم
    اگر تمایل دارید میتوانید برای مواد دلمه به اندازه نصف پیمانه از لپه نیم پز هم استفاده کنید .
    ▪ رب گوجه فرنگی ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
    ▪ نمک و فلفل سیاه و شکر ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
    ▪ جعفری خرد شده ۳/۱ پیمانه
    ▪ نعناع خرد شده ۳/۱ پیمانه
    ▪ پیاز چه ۳/۱ پیمانه
    ▪ ترخون ۳/۱ پیمانه
    ▪ میتوان فقط از مرزه هم خشک یا تازه استفاده کرد

    طرز تهیه

    پیاز سرخ کرده را با گوشت چرخ کرده مخلوط کرده روی آتش می گذاریم و گاهی بهم می زنیم تا آب گوشت کشیده شود. رب گو جه فرنگی را در نصف لیوان آب حل می کنیم و داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم و می گذاریم گوشت آهسته بجوشد و آب آن کشیده شود .بعد گوشت را از روی آتش بر می داریم و می گذاریم تا سرد شود.
    سر فلفلها را می بریم و تخمهای داخل آنرا خالی می کنیم و فلفلها را با آب و نمک کمی جوش می دهیم تا فلفلها کمی نرم شوند . گوشت آماده شده و سبزیجات و شکر و برنج را با هم مخلوط می کنیم و کمی نمک هم به داخل آن می پاشیم .
    بعد درون فلفل ها را با مایه آماده شده پر می کنیم و در آنرا می گذاریم و آنها را مرتب در ظرف می چینیم و با کمی آب گوشت یا آب ساده می پزیم بعد دلمه ها را در دیس گردی بشکل شعاع می چینیم وسط دیس و فاصله بین دلمه ها را با نخود سبز پخته شده تزیین میکنیم .این دلمه با سس گوجه فرنگی نیز می توان صرف کرد.

  4. این کاربر از BLAK LORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  5. #3
    در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    borojen
    پست ها
    334

    پيش فرض

    آموزش تهیه زولیبا و بامیه
    مواد لازم برای بامیه :

    • آرد ------------------------------- دویست گرم

    • آب -------------------------------- سیصدگرم

    • تخم مرغ ------------------------- سه‌عدد

    • روغن جامد ---------------------- یک قاشق سوپخوری



    • شکر -------------------------------- نیم کیلو

    • نمک ------------------------------ یک سوم قاشق چایخوری

    • آب -------------------------------- یکصدوپنجاه‌گرم

    • آبلیمو --------------------------- دوقاشق سوپخوری

    • گلاب ----------------------------- کمی

    مواد لازم برای زولبیا:

    • نشاسته -------------------------------- دویست‌گرم

    • ماست ---------------------------------- یکصدوهشتادگرم

    • آرد -------------------------------------- بیست‌گرم

    • زعفران حل شده ---------------------- یک قاشق سوپخوری

    • روغن جامد --------------------------- یک قاشق چایخوری

    • جوش شیرین ------------------------ یک دوم قاشق چایخوری

    • آب یا گلاب --------------------------- یک قاشق سوپخوری

    طرز تهیه بامیه:

    آب را جوش آورده، با شعله ملایم آرد را اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا خمیر تقریباً سفتی به دست آید. بعد روغن را اضافه کرده و مرتب به هم می زنیم ( در حدود ۳-۲ دقیقه )، به طوری که خمیر به صورت یک تکه درآید. سپس بعد از کمی سرد شدن خمیر، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و خوب خمیر را ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف شود. برای این که بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد، بهتر است از شربت بامیه یک قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه کرده و با خمیر مخلوط کنیم. بعد خمیر را در قیف با ماسوره کنگره دار متوسط می ریزیم و سپس در روغن مایع سرخ می کنیم.



    برای سهولت کار بهتر است روغن را کمی داغ کرده، بامیه ها را به وسیله دست و یا با قیچی مخصوص آشپزخانه در روغن ریخته، بعد آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا بامیه ها سرخ شوند. بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم می زنیم تا به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند. بامیه ها را در همان حال که داغ می باشد، به شربت گرم اضافه می کنیم تا شربت را خوب به خود جذب کنند، در غیر این صورت بامیه ها شربت را جذب نخواهند کرد. اگر بامیه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقیق بودن شربت می باشد .

    طرز تهیه زولبیا:

    نشاسته و ماست را مخلوط کرده، چند دقیقه ای صبر می کنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود. سپس آرد را اضافه می کنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یکدست شود. روغن جامد را اضافه کرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می کنیم و آن را در قیف مخصوص می ریزیم.

    در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می کنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی که روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن کاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و کوچک فرم می دهیم و بلافاصله پس از کمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می کنیم.

    زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از۱۵- ۱۰ دقیقه آنها را از شربت خارج کرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.

    مواد لازم برای شربت:

    • شکر ------------------------------ دوفنجان

    • آب -------------------------------- یک فنجان

    • گلاب ------------------------------ دوقاشق سوپخوری

    • زعفران حل شده ----------------- یک قاشق مرباخوری

    • آبلیمو ---------------------------- یک قاشق مربا خوری

    طرز تهیه شربت :

    آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه کرده، سپس آبلیمو را می ریزیم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم.

    یادآوری: برای سرخ کردن بامیه و زولبیا از روغن مایع استفاده کنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.

  6. این کاربر از BLAK LORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  7. #4
    در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    borojen
    پست ها
    334

    پيش فرض

    کوفته هویج فرنگی

    ◘ مواد لازم

    • گوشت مرغ چرخ کرده -------------------------- یکصدوپنجاه گرم

    • هویج فرنگی رنده شده ------------------------- سه عدد

    • آرد نخودچی -------------------------------------- یکصد گرم

    • تخم مرغ ------------------------------------------ یک عدد

    • نمک و فلفل و زرد چوبه ------------------------- به میزان لازم

    ◘ مواد سس :

    • پیاز متوسط نگینی خرد شده -------------------- یک عدد

    • گوجه فرنگی درشت رنده شده ----------------- سه‌عدد

    • نعنا خشک --------------------------------------- یک‌قاشق غذاخوری

    • سرکه ------------------------------------------- چهارقاشق غذاخوری

    • شکر -------------------------------------------- یک‌قاشق مرباخوری

    • آب ------------------------------------------------ یک‌لیوان

    • نمک و زردچوبه --------------------------------- به میزان لازم

    ◘ طرز تهیه:

    ◙ گوشت چرخ کرده و هویج رنده شده و آردنخودچی و تخم مرغ و نمک وزردچوبه را خوب مخلوط می کنیم تا حدی که بتوانیم کوفته هایی به اندازه گردو درست کنیم تابه را گرم کرده روغن مایع می ریزیم کوفته ها را سرخ می کنیم در تابه ای جدا پیاز را با روغن سرخ می کنیم تا حدی که طلایی شود نعنا و زرد چوبه و سرکه و نمک و شکر و گوجه فرنگی رنده شده را اضافه می کنیم با یک لیوان آب کوفته ها را در سس ریخته می گذاریم 20 دقیقه پخته شود 0

  8. این کاربر از BLAK LORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  9. #5
    در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    borojen
    پست ها
    334

    پيش فرض

    کشک بادمجان

    ◘ مواد لازم

    • بادمجان کبابی ساطوری شده ---------------- یک کیلو

    • پیاز داغ --------------------------------------- دو تا سه عدد

    • گردو ------------------------------------------- دو تا سه قاشق غذاخوری

    • نعنا داغ ---------------------------------------- دو تا سه قاشق غذاخوری

    • سیر ------------------------------------------- دو تا سه قاشق غذاخوری

    • کشک ---------------------------------------- یک‌پیمانه

    • روغن ------------------------------------------ به مقدار لازم

    • آب --------------------------------------------- به مقدار لازم

    • نمک و فلفل و زعفران -------------------------- به مقدار لازم

    ◘ طرز تهیه:

    ◙ روغن را در تابه ریخته و بادمجان را اضافه کرده و تفت می دهیم بعد پیاز داغ و گردو و نعنا داغ و سیر و کشک و آب و نمک و فلفل و زعفران را اضافه می کنیم

  10. این کاربر از BLAK LORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  11. #6
    در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    borojen
    پست ها
    334

    پيش فرض

    خوراک لوبیاچیتی با قارچ

    ◘ مواد لازم :

    • لوبیا چیتی ---------------------- یک لیوان

    • قارچ ------------------------ دو عدد

    • سیب زمینی -------------------- یک عدد کوچک

    • افزودنیهای مجاز -------------- نمک ، فلفل، گلپر، آبلیمو و …

    ◘ طرز تهیه :

    ◙ از این غذا آسونتر، خودشه. فقط کافیه لوبیا چیتی رو چند ساعت توی آب خیس کنید و اگر تونستید یکی دو بار آبش رو عوض کنید. به این ترتیب سبک تر می شه و کسانی که ناراحتی معده دارند هم می تونند از این غذا بخورند. بعد از چند ساعت خیس خوردن، بگذارید بپزه. نیم پز که شد، بهش نمک اضافه کنید. (یادتون باشه هیچوقت از اول به حبوبات نمک نزنید. چون دیر می پزند. آخرش هم نریزید که دیگه نمک به خوردش نمی ره.) نمک رو که زدید، سیب زمینی رو نگینی خرد کنید و اضافه کنید. یک ربع مانده به آخر پخت، قارچ ها رو خرد کنید و توی خوراک بریزید. اگر دوست داشتید لعابش بیشتر باشه و خوراکتون غلیظ تر بشه، یک ملاقه از آب خوراک رو توی کاسه بریزید و کمی صبر کنید. بعد دوسه قاشق آرد توی این کاسه اضافه کنید و کمی هم رب یا گوجه رنده شده بریزید و هم بزنید. آرد که حسابی باز شد، (مواظب باشید گوله گوله نباشه. حسابی لهش کنید!) اینها رو توی خوراک بریزید.

    ◙ موقع خوردن می تونید از گلپر، فلفل سیاه و آبلیمو برای طعم دادن به خوراکتون کمک بگیرد. نوش جان!

  12. این کاربر از BLAK LORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  13. #7
    در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    borojen
    پست ها
    334

    پيش فرض

    جوجه کباب عربی

    ◘ مواد لازم:

    • سینه ی مرغ خرد کرده ----------------------------- یک کیلوگرم

    • پودر زیره ی سیاه -------------------------------- یک قاشق چای خوری

    • پورد هل سبز ------------------------------------- یک قاشق چای خوری

    • فلفل سفید ------------------------------------------ یک قاشق چای خوری

    • نمک --------------------------------------------- به میزان لازم

    • ابلیمو --------------------------------------------- یک قاشق چای خوری

    • ماست چکیده ------------------------------------- یکصدگرم

    • خامه --------------------------------------------- دویست گرم

    • پیاز خرد کرده ------------------------------------ یک عدد

    • فلفل دلمهای خرد کرده ----------------------------- یک عدد

    ◘ طرز تهیه:

    ◙ در ظرف مناسبی مرغ را بریزید. ادویه ها را مخلوط کنید و به آن بیفزائید. آبلیمو، ماست، خامه، پیاز و فلفل را هم اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید. پس از ۴ ساعت استراحت در یخچال گوشت ها را به سیخ کشیده و روی آتش کباب کنید. می توانید کمی زعفران نیز به این کباب اضافه کنید، اما رنگ اصلی این کباب سفید است.

  14. این کاربر از BLAK LORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  15. #8
    در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    borojen
    پست ها
    334

    پيش فرض

    دیگچه غذای سنتی مشهد



    ◘ مواد لازم :

    • برنج نیم دانه ----------------------------- دویست‌وپنجاه گرم

    • شکر --------------------------------------- دویست‌وپنجاه گرم

    • هل ---------------------------------------- ده گرم

    • شیر -------------------------------------- دو لیتر

    • زعفران ----------------------------------- در صورت دلخواه کمی

    1001

    ◘ طرز تهیه :

    برنج نیم دانه را 2-3 ساعت خیس کنید ، آب آن را خالی کرده و برنج را با شیر بگذارید آرام بجوشد تا برنج حالت خمیری پیدا کند.

    شکر و هل را اضافه کنید ،سپس شعله را بسیار کم کنید و دم کنی روی دیگ بگذارید و یک ساعت اجازه دهید ،دیگچه دم بکشد.

    دیگچه را همانطور گرم در یک ظرف مستطیل شکل به ابعاد 20*30 پهن کنید و روی آن پودر پسته بپاشید.

    وقتی خنک شد با کارد برش دهید و سرو کنید.

    دیگچه در مشهد به عنوان عصرانه یا صبحانه صرف می شود.

  16. این کاربر از BLAK LORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  17. #9
    در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    borojen
    پست ها
    334

    پيش فرض

    پیراشکی گوشت با سیب زمینی



    ◘ مواد لازم :

    • سیب زمینی آب‌پز -------------------------- سه عدد

    • نمک و فلفل سیاه -------------------------- کمی

    • گوشت چرخی ------------------------------ دویست‌وپنجاه گرم

    • پیاز ------------------------------------------ یک عدد

    • روغن و زرد چوبه ---------------------------- به مقدار لازم

    • تخم مرغ ------------------------------------ یک عدد

    • کره ------------------------------------------ پنجاه گرم

    • آرد سوخاری -------------------------------- مقداری

    ◘ طرز تهیه:


    ◙ سیب زمینی های آب‌پز را پوست بکنید و با رنده ریز رنده کنید. بعد به آن نمک و فلفل اضافه کنید تا خمیر سیب زمینی آماده شود . گوشت چرخ کرده را با پیاز در کمی روغن تفت دهید تا آب گوشت بخار شود. بعد از بخار شدن آب گوشت نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه را به آن بیفزایید و با حرارت ملایم گوشت را سرخ کنید . از خمیر سیب زمینی به اندازه یک توپ کوچک بردارید و در کف دست پهن کنید. در وسط آن به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه گوشت بگذارید و خمیر را مجددا به شکل توپ در آورید . توپ های خمیر سیب زمینی را به تخم مرغ زده و درون یک ظرف کم عمق که از قبل چرب کرده اید بچینید. بعد روی آنها را آرد سوخاری بپاشید . بعد ظرف را در فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید و بعد از آن ظرف را ۵ دقیقه از بالا حرارت دهید تا روی پیراشکی ها طلایی شود

  18. این کاربر از BLAK LORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  19. #10
    در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    borojen
    پست ها
    334

    پيش فرض

    خوراک جگر با مرغ و جعفری,


    مواد لازم برای تهیه خوراک جگر با مرغ و جعفری
    جگر 250 گرم

    هویج متوسط یک عدد

    پیاز سه عدد

    ران مرغ دو عدد

    پوست پرتقال خلالی چهار قاشق غذاخوری

    زعفران یک چهارم قاشق مرباخوری

    روغن یک فنجان

    جعفری یک کاسه ماست‌خوری

    نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم

    با این مقدار مواد لازم به اندازه دو دیس کوچک از”‌‌ خوراک جگر “خواهیم داشت.

    مواد لازم

    سه عدد پیاز متوسط (معادل 300 گرم)، یک کاسه ماست خوری جعفری تازه خرد شده معادل 80 تا 100 گرم
    خوراک جگر با مرغ و جعفری, آشپزی, خوراک

    250 گرم جگر که در یک بشقاب میوه خوری قرار دارد، یک عدد هویج متوسط حدود 80 گرم

    نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم، یک فنجان روغن (معادل 100 گرم)
    خوراک جگر با مرغ و جعفری, آشپزی, خوراک

    چهار عدد مغز ران مرغ یا دو عدد ران مرغ کامل یا یک سینه کامل مرغ (معادل 500 الی 600 گرم)، یک چهارم قاشق مربا خوری زعفران

    چهار قاشق غذاخوری پوست پرتقال خلالی (خشک شده) حدوداً معادل 20 گرم

    روش تهیه خوراک جگر با مرغ و جعفری

    یک عدد پیاز حلقه شده، چهار عدد مغز ران مرغ (یا یک سینه کامل مرغ)، 250 گرم جگر سیاه یا سفید گوسفند یا گوساله، نمک، فلفل، زردچوبه و یک لیوان آب را برای مدت یک الی یک و نیم ساعت می پزیم تا مرغ و جگر پخته شود و آب آن نیز تبخیر شود.

    دو عدد پیاز را با یک فنجان روغن سرخ می کنیم. کمی زردچوبه به آن اضافه می کنیم. بعد مرغ پخته شده و خرد شده را همراه زعفران دم کرده، اضافه کرده، تفت می دهیم.

    چهار قاشق غذاخوری پوست پرتقال خلالی را سه بار جوشانده، آب آن را خالی می کنیم تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود.

    یک عدد هویج را رنده کرده، همراه پوست پرتقال تلخی گرفته و جگر خرد شده، به غذا اضافه می کنیم و تفت می دهیم. در آخر نصفی از جعفری خرد شده را اضافه کرده تا غذا آماده شود.

    خوراک جگر را درظرف ریخته، با بقیه جعفری روی آن را تزئین می کنیم تا آماده پذیرایی شود.

    کالری موجود در خوراک جگر با مرغ و جعفری

    مقدار کالری موجود در کل غذا حدود 2600 کیلوکالری می باشد.

    مقدار کالری موجود در یک دیس کوچک از ”‌خوراک جگر با مرغ" حدود 1300 کیلوکالری می باشد.

  20. 2 کاربر از BLAK LORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •