تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: انتگرال این تابع

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

ببخشید که اینطور میگم، بنظرم بهتره کمی مطالعه کنین و درصورت گیر کردن اینجا مشکلتون رو مطرح کنین.
    مثلا این انتگرال رو شما با دانش بسیار کم انتگرال و با یک تغییر متغیر ساده می تونید حل کنید. کافیه sinx را برابر متغیر جدیدی فرض کنین مثل u که تابعی از اکس هست.

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

با سلام
    ببخشید که اینطور میگم، بنظرم بهتره کمی مطالعه کنین و درصورت گیر کردن اینجا مشکلتون رو مطرح کنین.
    به نظر بنده هم پرسیدن سوالاتی در این سطح برای یه دانشجوی ارشد... منظورم اینه که شاید راههای ساده تری هم برای مرور مطالب دبیرستان وجود داشته باشه!!!

... این انتگرال رو شما با دانش بسیار کم انتگرال و با یک تغییر متغیر ساده می تونید حل کنید. کافیه sinx را برابر متغیر جدیدی فرض کنین مثل u که تابعی از اکس هست.
    بله، من فرمایش این دوستمونو مطابق زیر مرقوم میکنم:

موفق باشید/
    Last edited by solid_engineer; 19-03-2014 at 23:37.

4. 2 کاربر از solid_engineer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

مثلا این انتگرال رو شما با دانش بسیار کم انتگرال و با یک تغییر متغیر ساده می تونید حل کنید. کافیه sinx را برابر متغیر جدیدی فرض کنین مثل u که تابعی از اکس هست.

نه اتفاقا خوب میگین
    واسه مطالعه هیچ منبع مناسبی ندارم در ضمن خیلی از این مباحث رو دوره دبیرستان نخوندم :(

تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

انه
    ببخشیدااا اینو میگم, میشه شما یه سر به تاپیک (مشتق منحنی های پارامتری ) بزنید؟؟ اخه با اینکه ساده هستن ولی جوابی واسه حل چند تا از سوالا نگرفتم!!! حالا من مطالعه هم کردم در مورد مشتق ها!
    خوشحال میشم یه سربزنی
    مرسی

تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

حالا خوبه این کاربر (afshin b) تا حالا هیچ کمکی هم تو حل سوالا نکردن, که اینقد موذب به نظر میان!!! اگه جای solid en... یا javad... یا chechmate و .... بودن چیکار میکردن که این همه کمک کردن به بنده تو حل خیلی از سوالات!!! واقعا که متاسفم

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

حالا خوبه این کاربر (afshin b) تا حالا هیچ کمکی هم تو حل سوالا نکردن, که اینقد موذب به نظر میان!!! اگه جای solid en... یا javad... یا chechmate و .... بودن چیکار میکردن که این همه کمک کردن به بنده تو حل خیلی از سوالات!!! واقعا که متاسفم
    عزیز جان چرا ناراحت میشید. من دارم میگم این چندتا سوال انتگرالی که گذاشتید، ساده ترین حالت انتگرال هستن و با یه تغییر متغییر همه حل میشن. منبع هم هر کتاب ریاضی عمومی یک، که تهیه کنین توش کامل توضیح داده. من سوالات مشتق رو ندیدم و نظری هم ندارم. کمی بخودتون زحمت بدید و اون کتاب رو مطالعه کنید راه دوری نمیره. بازم خود دانید.

تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

عزیز جان چرا ناراحت میشید. من دارم میگم این چندتا سوال انتگرالی که گذاشتید، ساده ترین حالت انتگرال هستن و با یه تغییر متغییر همه حل میشن. منبع هم هر کتاب ریاضی عمومی یک، که تهیه کنین توش کامل توضیح داده. من سوالات مشتق رو ندیدم و نظری هم ندارم. کمی بخودتون زحمت بدید و اون کتاب رو مطالعه کنید راه دوری نمیره. بازم خود دانید.

ظاهرا شما از یه چیزی ناراحتی و ما نمیدونیم

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

برای کسی که زیاد حل کرده باشه یا بار اولش نباشه.بله ساده هست.
    من هم یادم خودم اولش هیچ انتگرالی رو نمیتونستم حل کنم بعد از دیدن 20 تا مثال کم کم راه افتادم

11. 2 کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

برای کسی که زیاد حل کرده باشه یا بار اولش نباشه.بله ساده هست.
    من هم یادم خودم اولش هیچ انتگرالی رو نمیتونستم حل کنم بعد از دیدن 20 تا مثال کم کم راه افتادم
    موافقم با شما, آقا جواد
    آقا افشین فهمیدیم شما هم استاد ریاضی هستی

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •