ببخشید که اینطور میگم، بنظرم بهتره کمی مطالعه کنین و درصورت گیر کردن اینجا مشکلتون رو مطرح کنین.
مثلا این انتگرال رو شما با دانش بسیار کم انتگرال و با یک تغییر متغیر ساده می تونید حل کنید. کافیه sinx را برابر متغیر جدیدی فرض کنین مثل u که تابعی از اکس هست.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
با سلام
به نظر بنده هم پرسیدن سوالاتی در این سطح برای یه دانشجوی ارشد... منظورم اینه که شاید راههای ساده تری هم برای مرور مطالب دبیرستان وجود داشته باشه!!!
بله، من فرمایش این دوستمونو مطابق زیر مرقوم میکنم:
موفق باشید/
Last edited by solid_engineer; 19-03-2014 at 23:37.
نه اتفاقا خوب میگین
واسه مطالعه هیچ منبع مناسبی ندارم در ضمن خیلی از این مباحث رو دوره دبیرستان نخوندم :(![]()
انه
ببخشیدااا اینو میگم, میشه شما یه سر به تاپیک (مشتق منحنی های پارامتری ) بزنید؟؟ اخه با اینکه ساده هستن ولی جوابی واسه حل چند تا از سوالا نگرفتم!!! حالا من مطالعه هم کردم در مورد مشتق ها!
خوشحال میشم یه سربزنی
مرسی
حالا خوبه این کاربر (afshin b) تا حالا هیچ کمکی هم تو حل سوالا نکردن, که اینقد موذب به نظر میان!!! اگه جای solid en... یا javad... یا chechmate و .... بودن چیکار میکردن که این همه کمک کردن به بنده تو حل خیلی از سوالات!!! واقعا که متاسفم
عزیز جان چرا ناراحت میشید. من دارم میگم این چندتا سوال انتگرالی که گذاشتید، ساده ترین حالت انتگرال هستن و با یه تغییر متغییر همه حل میشن. منبع هم هر کتاب ریاضی عمومی یک، که تهیه کنین توش کامل توضیح داده. من سوالات مشتق رو ندیدم و نظری هم ندارم. کمی بخودتون زحمت بدید و اون کتاب رو مطالعه کنید راه دوری نمیره. بازم خود دانید.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
ظاهرا شما از یه چیزی ناراحتی و ما نمیدونیم![]()
![]()
برای کسی که زیاد حل کرده باشه یا بار اولش نباشه.بله ساده هست.
من هم یادم خودم اولش هیچ انتگرالی رو نمیتونستم حل کنم بعد از دیدن 20 تا مثال کم کم راه افتادم
موافقم با شما, آقا جواد
آقا افشین فهمیدیم شما هم استاد ریاضی هستی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)