با سلام؛
گوشی میخواستم تا سقف 800 تومان ،
از تمام لحاظ خوب باشه
این گوشی چطوره؟
Huawei G700
امکانات این گوشی با این قیمت به نسبت بقیه گوشی هایی که دیدم خوب بود ، از طرفی آیا این مدل هوا وی زبان فارسی رو پشتیبانی میکنه ؟!![]()
با سلام؛
گوشی میخواستم تا سقف 800 تومان ،
از تمام لحاظ خوب باشه
این گوشی چطوره؟
Huawei G700
امکانات این گوشی با این قیمت به نسبت بقیه گوشی هایی که دیدم خوب بود ، از طرفی آیا این مدل هوا وی زبان فارسی رو پشتیبانی میکنه ؟!![]()
سلام تا این رنج قیمت
Sony Xperia SP بهترین گزینش
از G700 هم بهتره
متاسفانه sony xperia sp باطریش قابل تعویض نیست از طرفی میگن مشکلات زیادی داره :| و اگر نه خودم قبلش همین مورد نظرم بود :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Mehran-King; 19-03-2014 at 21:36.
دوست عزیز منم خودم G700 دارم! در این رنج قیمت واقعا بهترین گوشی اندرویده!! منتهی فقط دوربینش مثل 8 مگاپیکسلی های سونی نیست! یعنی شما باید از دوربینش در حد 5 مگاپیکسل انتظار داشته باشید ولی از نظر سرعت و اجرای فرامین بی نظیره! همه ی سرعت و روونیشم مدیون رم 2 گیگ و پردازنده ی 1.2 گیگاهرتزی 4 هسته ایشه! شما یک گوشی 4 هسته ای با رم 2 گیگ پیدا کنید که قیمتش زیر 900 تومن باشه ( با گارانتی حدود 860 - بدون گارانتی حدود 760 )
من خودم خیلی درگیر برند بودم اما از وقتی G700 گرفتم نظرم عوض شده! وای فای فوق العاده قوی ، آنتی دهی بسیار بسیار عالی... تنها گوشی هایی که از سری سونی می تونه با این گوشی برابری کنه از نظر سرعت فقط اسکپریا زد و زد1 و الترا زد هستند!! باقی گوشی های سونی و حتی سامسونگ همگی نهایتا 1 گیگابایت رم دارند که بعده ها در اجرای فرامین و مولتی تسکینگ شاید به مشکل بر بخورید ولی با این گوشی و رم واقعی 2 گیگ در دسترس هیچ وقت مشکل کمبود رم و افت سرعت و فراخوانی برنامه ها و بازی هارو نخواهید داشت!
هر سوالی داشتید از پیغام خصوصی بپرسید از این گوشی در خدمتم
باشه سوال هامو براتون پ.خ میکنم
بهترین انتخاب SP هست.
من اکسپریا وی گرفتم فوق العاده هست در یک کلام ضد آب هم هست .... هواوی نگیر از من گفتن بود
منم میخواستم هواوی بگیرم ولی با یکم تحقیق در فروم همسایه ( تخصصی موبایل ) متاسفانه هواوی مشکلاتی بدی داره
+
باتری در نیومدن ایراد مهمی نیست ، نگرانیتون برای چیه ؟؟؟
چه مشکلاتی ؟؟؟از طرفی میگن مشکلات زیادی داره
از لحاظ قدرتی SP بهتره همچنین دوربین و کیفیت ساخت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)