من یه چند تا صفحه با html نوشتم میشه اونو به php تبدیل کرد
بله اگه کمی PHP و HTML بدونید می تونید این کار رو بکنید چندتا سایت هم مثل سایت زیر هستند که به صورت تحت وب اینکار رو براتون انجام میدهند و کدها رو براتون تبدیل می کنند.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشیدا ولی یه چیز دیگه من یه چند تا کتاب فارسی هم از کد های php گرفتم که تو اونا نوشته برای اجرای php باید از برنامه easyphp استفاده کرد ؟؟؟ این برنامه چیه ؟؟؟
زبان هایی مانند PHP زبان هایی سمت سرور هستند به این معنی که بری اجرا شدن به سرور نیاز دارند. ولی زبانی مانند زبان HTML زبانی سمت کاربر هست به این معنی که کدهای HTML توی خود مرورگر کاربر پردازش می شوند و تبدیل به صفحات وب می شوند و کاربر می تونه اون صفحه وب رو ببینه.PHP که زبانی سمت سرور هست ابتدا در سرور پردازش میشه و تبدیل به کدهای HTML میشه بعد سرور این کدهای HTML رو به مرورگر کاربر میفرسته و این کدهای HTML هم در نهایت تبدیل به صفحات وب می شوند و کاربر می تونه اون صفحه ها رو ببینه.
حالا مثلا من چندتا کد PHP نوشتم و می خوان اجراشون کنم،باید برای این چندتا کد هزینه کنم و یه هاست بخرم؟ نه می گیرم نرم افزاری مثل EasyPHP یا Exampp و یا Appserver و یا WampServer و یا چندتای دیگه رو دانلود میکنم و وقتی این نرم افزارها رو نصب کردم این نرم افزارها کامپیوتر من رو تبدیل به سرور می کنن که به اون سرور میگن لوکال هاست.البته این نرم افزارها کامپیوتر رو بهمعنای واقعی تبدیل به سرور نمیکنن بلکه این امکان رو میدن که شما بتونید توی مرورگرتون کدهای php رو اجرا کنید حتی بدون اینکه هاست داشته باشید و یا حتی به اینترنت وصل باشید.