تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: کمک خیلی فوری به پسر اسفندی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض کمک خیلی فوری به پسر اسفندی

سلام بر برادران عزیز. ی مدته دارم ادیوس و پریمایر کار می کنم. الانم دارم با قالب های آماده کار می کنم و میدونم باید مسیر عکس و فیلم ها رو بهش بدم ولی وقتی قالب ها رو با پریمایر باز می کنم هیچ اتفاقی نمی افته. کسی هست که با قالب های آماده که با تردی مکس و پریمایر کار میکنند، کار کرده باشه؟؟؟ خواهشا به من جواب بدید تا با هم در یک زمان آن بشیم و من مشکلم رو که طولانی هست ازش بپرسم. خدا خیرتون بده ، حتما سر نماز دعاتون می کنم. منتظرم!!!

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام بر برادران عزیز. ی مدته دارم ادیوس و پریمایر کار می کنم. الانم دارم با قالب های آماده کار می کنم و میدونم باید مسیر عکس و فیلم ها رو بهش بدم ولی وقتی قالب ها رو با پریمایر باز می کنم هیچ اتفاقی نمی افته. کسی هست که با قالب های آماده که با تردی مکس و پریمایر کار میکنند، کار کرده باشه؟؟؟ خواهشا به من جواب بدید تا با هم در یک زمان آن بشیم و من مشکلم رو که طولانی هست ازش بپرسم. خدا خیرتون بده ، حتما سر نماز دعاتون می کنم. منتظرم!!!
    سلام
    خب در این حد از دست من این برمیاد که یه تجربه درمورد استفاده از قالب های آماده بهت بگم . اینکه باید بدونی کدوم قالب توسط چه ورژنی از اون نرم افزار طراحی شده.مثلا قالب هایی که با ورژن بالاتر ساخته شدن ، تو ورژن های پایین باز نمیشن.همچنین قالب های مربوط به ورژن پایین هم تو ورژن های بالاتر درست اجرا نمیشن
    حالا شاید قالبهایی که دانلود کردی یا داری استفاده میکنی مربوط به ورژن های دیگه ای هستن که باید با اون ورژن از نرم افزار کار کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

قالب آماده تردی مکس از مد افتاده از پروژه اماده افتر استفاده بکن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •