تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: سوال درباره نحوه شبکه کردن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض سوال درباره نحوه شبکه کردن

باسلام:ببخشید اگه سوالم تکراریه،اما اگه امکان داره منو راهنمایی بفرمایید-من می خوام با استفاده از یه مودم(d-link:dsl-2730u)لپ تاپ تاپ(ویندوز 7) و pc(ویندوز اکس پی) رو شبکه کنم-pc با کابل وصله و لپ تاپ از طریق وای فا به مدم وصل شده-من ای پی ست کردم اما جواب نمی ده،چیکار کنم؟
    وقتی هر دورو از طریق کابل به مودم وصل می کنم به راحتی شبکه می شن اما من می خوام لپ تاپ از طریق وای فا به مودم وصل بشه
    خواهشا راهنمایی کنید
    با تشکر و سپاس فراوان

کاربر فعال ویندوز smss.exe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

نیاز به تنظیم خاصی نداره؛ وقتی هر دو رو به مودو وصل می کنید (چه با کابل و چه از طریق Wireless) به صورت پیش فرض خودشون از DHCP مودم یه IP میگیرند؛ پس نیازی به تنظیمات IP توسط شما نیست.
    وقتی هم که IP بگیرند چون از یک رنج IP گرفتند پس توی یک شبکه هستند و کار می کنند.

یعنی اصلا شما نیازی نیست کاری بکنید؛ فقط توضیح بدید که دقیقا میگید از طریق Wireless تست کردید و نشده یعنی چجوری بوده؟

3. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام

نیاز به تنظیم خاصی نداره؛ وقتی هر دو رو به مودو وصل می کنید (چه با کابل و چه از طریق Wireless) به صورت پیش فرض خودشون از DHCP مودم یه IP میگیرند؛ پس نیازی به تنظیمات IP توسط شما نیست.
    وقتی هم که IP بگیرند چون از یک رنج IP گرفتند پس توی یک شبکه هستند و کار می کنند.

یعنی اصلا شما نیازی نیست کاری بکنید؛ فقط توضیح بدید که دقیقا میگید از طریق Wireless تست کردید و نشده یعنی چجوری بوده؟
    با سلام:ممنون از این که جواب منو دادین-زمانی که لپ تاپ با وای فا وصله ،با pc که پینگ می گیرم تایم اوت می ده و اصلا نمی شناسه اما زمانی که لپ تاپو با کابل وصل می کنم به راحتی وصل می شه-اما من می خوام با وای فا وصل بشم-خواهشا منو راهنمایی کنید
    با تشکر و سپاس فراوان

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام:ممنون از این که جواب منو دادین-زمانی که لپ تاپ با وای فا وصله ،با pc که پینگ می گیرم تایم اوت می ده و اصلا نمی شناسه اما زمانی که لپ تاپو با کابل وصل می کنم به راحتی وصل می شه-اما من می خوام با وای فا وصل بشم-خواهشا منو راهنمایی کنید
    با تشکر و سپاس فراوان
    سلام

تنظیم Windows Firewall رو در Control Panel کلا غیر فعال کن.
    اگر برنامه ی Firewall هم داری باید تنظیمش کنی و یا غیرفعالش کنی.

6. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام

تنظیم Windows Firewall رو در Control Panel کلا غیر فعال کن.
    اگر برنامه ی Firewall هم داری باید تنظیمش کنی و یا غیرفعالش کنی.
    سلام:ممنون از اینکه جواب منو دادین-اما هنوز مشکل من پا بر جاست،کاری که گفتین رو کردم اما نشد
    لطفا منو راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

یه بار به وسیله ی Wireless وصل بشید و برید توی cmd و ipconfig /all رو بزنید و اینجا خروجیش رو بنویسید.
    شما یه دفعه از لپ تاپ PC رو Ping کن ببین توی اون شرایط کار میکنه یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام

یه بار به وسیله ی Wireless وصل بشید و برید توی cmd و ipconfig /all رو بزنید و اینجا خروجیش رو بنویسید.
    شما یه دفعه از لپ تاپ PC رو Ping کن ببین توی اون شرایط کار میکنه یا نه؟
    سلام ممنون که جواب دادین-این هم خروجیها
    از کمک و راهنمایی تون ممنوننم

[v

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

خب این هر دو برای PC هست؟ آره؟
    خب شما که 1.34 رو Ping میگیری، این IP رو باید کارت شبکه ی Wireless لپ تاپ هم گرفته باشه؛ چک کن ببین گرفته یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام

خب این هر دو برای PC هست؟ آره؟
    خب شما که 1.34 رو Ping میگیری، این IP رو باید کارت شبکه ی Wireless لپ تاپ هم گرفته باشه؛ چک کن ببین گرفته یا نه؟
    سلام:خیلی از شما متشکرم که منو راهنمایی می کنید-هر دو عکس رو از لپ تاپ گرفتم و ping مربوط به pc می شده-ای پی pc 1.34 رو از قسمت Local Area Connection->sautus->support پیدا کردم و از لپ تاپ پینگش کردم و عکسشو خدمتتون گزاشتم(شرمنده ،منظورتونو از اینه که ببینم وایرلس پینگ رو گرفته نمی فهمم،چطور این کار بکنم؟)
    ip ها رو درست می زنم اینو مطمئنم-اما یه چیزی بگم شاید کمکی بکنه،وقتی هردو رو با کابل به مودم وصل می کنم فقط زمانی شبکه می شن که ای پی ست کرده باشم و زمانی که ای پی اوتوماتیک تخصیص داده می شه شبکه نمی شه
    با تشکر از راهنمایی تون

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

یه مقدار عجیب شد... البته این به خاطر دسترسی نداشتن به سیستم های شماست؛ ولی خب اشکال نداره.
    ببین اگر کلا وقتی که از DHCP هم IP میگیره کار نمیکنه و فقط زمانی کار میکنه که باید به صورت دستی IP داه باشی؛ میتونی این رو هم توی لپ تاپ تست کنی و به کارت شبکه ی Wireless اون IP دستی بدی.
    ولی این قضیه مشکوکه؛ مصل اینه که شما یه برنامه ای چیزی داری توی سیستم که اجازه ی این کار رو نمیده؛ چون مودم که توی این حالت کاری به جز Switching نمیکنه.
    حالا اون مورد بالا رو هم تست کن شاید درست بشه.

13. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •