تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: منشی برای sonyericssin

داره خودمونی میشه mvardin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

13 منشی برای sonyericssin

اگه کسی یه منشی برای گوشی های سونی اریکسون داره بگه ... حداقل اسمشو بگید ... یا اسم مشابه برای نوکیا ... ممنون میشم اگه کمک کنید ...

پروفشنال e_mohsen83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کاشون.نوشاباد

پيش فرض

فکر نکنم برنامه ای برای منشی برای سونی وجود داشته باشد.......
    حداقل تا امروز

داره خودمونی میشه comet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Cyberspace

11 منشي تلفني

من هم چند سالي هستش كه از گوشي هاي سوني اريكسون استفاده مي كنم. سياستهاي خاص شركت توليد كننده و اين كه محصولات خود را براي چه منطقه اي توليد مي كنه از جمله دلايلي هستش كه برخي از نرم افزارها اساساَ براي گوشي هاي سوني اريكسون يا وجود نداره و يا اگر هم هست استفاده از اون با مشكلاتي همراهه. من در حال حاضر يه p910i دارم. اين گوشي به صورت ويژه براي اروپا توليد شده و به خاطر همين بعضي از امكانات روي اون وجود نداره كه يكي از آنها منشي تلفني و نيز امكان ضبط مكالمه است. يه بار يه نرم افزار منشي تلفني براي اون پيدا كردم اما بعد از مدتي از كار افتاد. همه اين ها به policy يا همان سياستها و به عبارت بهتر حساسيتهاي شركت سوني اريكسون در زمينه ضبط صداي افراد در اين حوزه جغرافيايي(اروپا) مربوط مي شه. حرف و حديث در اين مورد زياده....
    نمي خواستم وارد بحث بشم اما وقتي ديدم كه درخواست يه منشي تلفني براي نوكيا هم داده ايد، تصميم گرفتم چند خط در جواب شما بنويسم. البته مدل گوشي نوكيا خودتون رو مشخص نكردين اما من يه منشي تلفني واسه سري 60 نوكيا كه محبوبيت زيادي هم داره، معرفي مي كنم.
    اسم اين نرم افزار Best Answering Machine هستش و از لينك زير مي تونين نسخه كامل اون رو دريافت كنين. كرك داخل فايل زيپ شده موجوده و دستورالعمل استفاده از اون هم هست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by comet; 27-08-2006 at 13:11.

Banned x-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    HoTeL CaLiFoRnIa

پيش فرض

منشي بالايي خداست

داره خودمونی میشه mvardin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

12 منشي براي سوني اريكسون

با سلام به شما دوستان ... از اينكه به پست من جواب داديد ممنون .... ولي من بايد يه منشي براي گوشيم داشته باشم ... گوشي من k750 i هست ... دلیل لینکه خواستم یه منشی برای نوکیا معرفی کنید این بود که می خواستم اسمشو بدونم تا بتونم سرچش کنم ... شما هم یه کم سرچ کنید ... چون خیلی ها دنبالشن ... ممنون

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط comet
    من هم چند سالي هستش كه از گوشي هاي سوني اريكسون استفاده مي كنم. سياستهاي خاص شركت توليد كننده و اين كه محصولات خود را براي چه منطقه اي توليد مي كنه از جمله دلايلي هستش كه برخي از نرم افزارها اساساَ براي گوشي هاي سوني اريكسون يا وجود نداره و يا اگر هم هست استفاده از اون با مشكلاتي همراهه. من در حال حاضر يه p910i دارم. اين گوشي به صورت ويژه براي اروپا توليد شده و به خاطر همين بعضي از امكانات روي اون وجود نداره كه يكي از آنها منشي تلفني و نيز امكان ضبط مكالمه است. يه بار يه نرم افزار منشي تلفني براي اون پيدا كردم اما بعد از مدتي از كار افتاد. همه اين ها به policy يا همان سياستها و به عبارت بهتر حساسيتهاي شركت سوني اريكسون در زمينه ضبط صداي افراد در اين حوزه جغرافيايي(اروپا) مربوط مي شه. حرف و حديث در اين مورد زياده....
    نمي خواستم وارد بحث بشم اما وقتي ديدم كه درخواست يه منشي تلفني براي نوكيا هم داده ايد، تصميم گرفتم چند خط در جواب شما بنويسم. البته مدل گوشي نوكيا خودتون رو مشخص نكردين اما من يه منشي تلفني واسه سري 60 نوكيا كه محبوبيت زيادي هم داره، معرفي مي كنم.
    اسم اين نرم افزار Best Answering Machine هستش و از لينك زير مي تونين نسخه كامل اون رو دريافت كنين. كرك داخل فايل زيپ شده موجوده و دستورالعمل استفاده از اون هم هست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزيز تشكر از توضيحاتت اما به عنوان تاپيك دقت بيشتري كن اين دوستمون منشي براي كا 750 ميخواد كه اصلا نيست
    اين نرم افزار هم ميتوني تو قسمت برنامه هاي كاربردي كه لينكش رو برات گذاشتم معرفي كني
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •