تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: بین LG LA66000 و SAM 40F6450 کدومش؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    S fahan

پيش فرض بین LG LA66000 و SAM 40F6450 کدومش؟

سلام، به نظر شما کدوم اینا بهتره؟ از نظر امکانات که فکر کنم شبیه به هم باشه، ولی از نظر کیفیت تصویر و این که کمتر مشکل پیدا کنه (چون تو فروم ها سامسونگا زیاد مشکل پیدا کرده بودن) چه پیشنهادی میدین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام 6450 سامسونگ

3. این کاربر از m@jidgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    S fahan

پيش فرض

دلایلشو میتونین برام بگین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

بعد از چند ماه تحقیق چه توی نت چه دیداری قبل از خرید تی وی به این نتایج رسیدم

ما الان 3 تا پنل خیلی معروف در دنیای ال ائی دیها داریم.
    1-ips
    2-psa
    3-uv2a
    البته برای سریهای قدیم سامسونگ از مدل s vpa استفاده میکرده.
    مدل های ال جی از پنل ips استفاده میکنن و سامی از 6450 تا 8880 از پنل های psa استفاده میکنن
    الان بهترین تی وی های دنیا مثل فیلیپس 8008 ، سونی w904 ، اف 8000 همگی از پنل psa استفاده میکنن ، تلویزیونی رو اگر دیدی به تاریکی میزنه بیشتر پنل ای پی اس هست....خدای نکرده نمیگم بده..نه بخاطر زاویه دید بالا خوبه ولی کنتراستشون پائینه...مثل همین 804 که از پنل ای پس اس ال جی بهره میبره و کنتراستش 1000 به 1 هست.

قابلیت هایی که پنل های psa دارن خیلی بالاتر از پنل های ips هست مثل کنتراست و نمایش رنگ ها و
    مثلا 6450 میزان بلکش در 40 اینچ 04. هست که میتونه با یک پلاسما رقابت کنه ، که پنل ips نمیتونن به یه همچین عددی برسن
    البته در مورد ال جی 9600 جز های اند محسوب میشه و تصاویر خوبی ارایه میده البته باز هم کنتراستش کم میاره

بعد کلی تحقیق دارم عرض میکنم که 6450 فراتر از مبلغی که پرداخت میکنیم ارزش داره و یه انتخاب هوشمندانه برای کسی که با مبلغ کم تصویر خوب رو میخواد ببینه ارایه میده

من خودم بین این مدل و w804 سونی مردد بودم و در نهایت 6450 رو خریدم
    Last edited by m@jidgh; 17-03-2014 at 00:37.

6. 3 کاربر از m@jidgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    S fahan

پيش فرض

1-ips
    2-psa
    3-uv2a
    مدل های ال جی از پنل ips استفاده میکنن و سامی از 6450 تا 8880 از پنل های psa استفاده میکنن
    الان بهترین تی وی های دنیا مثل فیلیپس 8008 ، سونی w904 ، اف 8000 همگی از پنل psa استفاده میکنن ، تلویزیونی رو اگر دیدی به تاریکی میزنه بیشتر پنل ای پی اس هست....خدای نکرده نمیگم بده..نه بخاطر زاویه دید بالا خوبه ولی کنتراستشون پائینه...مثل همین 804 که از پنل ای پس اس ال جی بهره میبره و کنتراستش 1000 به 1 هست.

قابلیت هایی که پنل های psa دارن خیلی بالاتر از پنل های ips هست مثل کنتراست و نمایش رنگ ها و
    مثلا 6450 میزان بلکش در 40 اینچ 04. هست که میتونه با یک پلاسما رقابت کنه ، که پنل ips نمیتونن به یه همچین عددی برسن
    البته در مورد ال جی 9600 جز های اند محسوب میشه و تصاویر خوبی ارایه میده البته باز هم کنتراستش کم میاره

بعد کلی تحقیق دارم عرض میکنم که 6450 فراتر از مبلغی که پرداخت میکنیم ارزش داره و یه انتخاب هوشمندانه برای کسی که با مبلغ کم تصویر خوب رو میخواد ببینه ارایه میده

ممنون بابت راهنماییتون، میگم تفاوت خیلی زیادی بین 6450 و 7770 سامسونگ هست؟ ارزش مبلغ بیشتر خرج کردن داره یا نه؟حدودا یه تومن بیشتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

من تصاویرشون رو کنار هم دیدم ، 7770 به نظرم بهتر بود ولی نه به اندازه یه تومن بیشتر ، من اگه پولم میرسید یا بدون گارنتی گیرم میومد به جای 40 اینچ 46 همین 6450 رو میگرفتم
    دوستان اینچ بالا بگیرید بعدا پشیمون میشید البته جیبم باید یاری کنه دیگه

9. این کاربر از m@jidgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

1-ips
    2-psa
    3-uv2a

پنل های سام va هست که ترکیبی از مزایای پنل tn و ips هست
    شما میزان نور در پس زمینه سیاه در 6450 رو از کجا چنین مقداری رو گیر اوردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    6450 یک پنل midrange هست که به نسبت قیمت اش کیفیت خوبی داره حالا شما با کدوم پلاسما مقایسه اش کردید خوشحال میشم بدونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    S fahan

پيش فرض

بالاخره سامسونگ 6450 زا خریدم، امشب میان تا نصبش کنن.

پروفشنال mosicr77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

بالاخره سامسونگ 6450 زا خریدم، امشب میان تا نصبش کنن.
    مبارک داداش هم تلویزیون هم سال نو
    تلویزیون خوبی خریدی

13. 2 کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •