تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: سوال در مورد ریکاوری ویندوز اصلی در vaio

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

14 سوال در مورد ریکاوری ویندوز اصلی در vaio

با سلام

من وقتی لبتابم رو خریدم فقط یه درایو c داشت با حجم 500 گیگ بعد اونو با نرم افزارای پارتیشن بندی به 4 تا درایو تبدیل کردم . حالا بعد از عمری سرعت ویندوزم خیلی کند شده ویندوزمم اصلیه حالا میخواستم بپرسم اگه از طریق vaio recovery ویندوزو دوباره نصب کنم آیا کل درایوهام با اطلاعاتشون پاک میشن یا فقط درایو C پاک میشه ؟؟

اگه کل درایوهام با اطلاعاتشون پاک میشن آیا راهی هست که بشه ویندوز اصلی رو جوری ریکاور کرد که فقط اطلاعات درایو c پاک بشن ؟؟

با نشکر از همه ی دوستان

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

با سلام

من وقتی لبتابم رو خریدم فقط یه درایو c داشت با حجم 500 گیگ بعد اونو با نرم افزارای پارتیشن بندی به 4 تا درایو تبدیل کردم . حالا بعد از عمری سرعت ویندوزم خیلی کند شده ویندوزمم اصلیه حالا میخواستم بپرسم اگه از طریق vaio recovery ویندوزو دوباره نصب کنم آیا کل درایوهام با اطلاعاتشون پاک میشن یا فقط درایو C پاک میشه ؟؟

اگه کل درایوهام با اطلاعاتشون پاک میشن آیا راهی هست که بشه ویندوز اصلی رو جوری ریکاور کرد که فقط اطلاعات درایو c پاک بشن ؟؟

با نشکر از همه ی دوستان
    اگر ویندوز 7 باشه ، قبلا تست کردم با Vaio recovery این قابلیت وجود داره که سایر درایو ها باقی بمونند .

با عرض پوزش ، در حال حاظر به هیچ لپ تاپ Vaio دسترسی ندارم که دقیقا بگم کدوم مراحل رو طی کنین

3. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اگر ویندوز 7 باشه ، قبلا تست کردم با Vaio recovery این قابلیت وجود داره که سایر درایو ها باقی بمونند .

با عرض پوزش ، در حال حاظر به هیچ لپ تاپ Vaio دسترسی ندارم که دقیقا بگم کدوم مراحل رو طی کنین
    با تشکر از شما دوست عزیز بله وینذوز 7 نسخه ی pro هست . من خودم خیلی تو اینترنت سرچ زدم ولی نتونستم در این مورد چیزی پیدا کنم خوشحال میشم اگه مطلبی پیدا کردین منم در جریان بذارین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •