تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: قطع شدن کامل برق داخل کیس!

پروفشنال Tom Clancy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض قطع شدن کامل برق داخل کیس!

سلام دوستان
    من شبها سیستم رو میذارم برای دانلود شبانه، ساعت 7 صبح هم مشخص کردم که خاموش بشه.منتها وقتی خاموش میشه کلا برقی تو مین برد نیست دیگه و کلا چراغهایی که داره خاموش میشه(LED مربوط به پاور) ، موقع روشن کردن هم با یکی 2 ثانیه تاخیر روشن میشه!
    اما در طی روز وقتی خودم سیستم رو خاموش میکنم همچین اتفاقی نمی افته! مشکل خاصی داره سیستم؟؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان
    من شبها سیستم رو میذارم برای دانلود شبانه، ساعت 7 صبح هم مشخص کردم که خاموش بشه.منتها وقتی خاموش میشه کلا برقی تو مین برد نیست دیگه و کلا چراغهایی که داره خاموش میشه(LED مربوط به پاور) ، موقع روشن کردن هم با یکی 2 ثانیه تاخیر روشن میشه!
    اما در طی روز وقتی خودم سیستم رو خاموش میکنم همچین اتفاقی نمی افته! مشکل خاصی داره سیستم؟؟
    وقتی زمان های دیگه مشکلی نداره سیستم یعنی میشه گفت سیستمتون سالمه و مشکلی نداره ولی برای اینکه سیستمتون بیشتر اوقات روشن است باید پاور خوبی برای سیستم انتخاب کنید

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Tom Clancy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

وقتی زمان های دیگه مشکلی نداره سیستم یعنی میشه گفت سیستمتون سالمه و مشکلی نداره ولی برای اینکه سیستمتون بیشتر اوقات روشن است باید پاور خوبی برای سیستم انتخاب کنید
    پاور Green 680 هست سری گیم ، به نظرم پاور مناسبیه
    این موضوع نمیتونه از تنظیمات مین برد باشه؟! مینم p8z68v هست ، یه چندتا قسمت داره برای energy saving از اونا نیست؟!

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

پاور Green 680 هست سری گیم ، به نظرم پاور مناسبیه
    این موضوع نمیتونه از تنظیمات مین برد باشه؟! مینم p8z68v هست ، یه چندتا قسمت داره برای energy saving از اونا نیست؟!
    بله میتونه باشه یک چک بکنید اونهارو

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    درود
    دوست عزیز باید مدل مینتون رو ذکر میکردید با اینحال من فکر میکنم گزینه epu در بایاس شما فعال شده و باید انرا غیر فعال کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •