تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: ارتقای سیستم رندرینگ تا 1700 تومن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض ارتقای سیستم رندرینگ تا 1700 تومن

سلام خدمت دوستان یا این مبلغ بهترین قطعات برای کار با مایا زیبراش و نرم افزار های گرافیکی چی هست؟( فقط برای مادربرد ، رم و سی پی یو) من قبلا یه مدلی رو ساخته بودم نمیشد خوب رندر گرفت (سنگین بود برای سیستمم) الان می خوام اینقدر قوی باشه که جلوه هایی مثل پارتیکل کلود،مو،fur ، cloth و نورپردازی های سنگین و یا متریال های چندلایه و پیچیده ای مثل sss ها ،اسکین ها و ... رو خوب جواب بده!(سیستم الانم توی رندر مو هم حتی می مونه نمی تونم کاراکتر درست کنم!) ---------------- فقط چندتا سوال؟ - از سوکت 2011 هم میشه انتخاب کرد؟ - بین i7 و i5 در رندر فرقی زیادی دیده میشه؟ - سرعت رم مثلا 2400 باشه تاثیری داره (در برابر 1600 و اینا) - مدیریت یک محیط شلوغ بیشتر به رم بستگی داره یا سی پی یو یا کارت گرافیک OGL؟ تشکر

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    باقی قطعات رو از قبل دارین؟ مشخصاتشون چیه؟

3. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام بله همه چی رو دارم فقط همین سه قطعه فعلا کارت گرافیک نمیگیریم اینم بگم که من یه دونه ماشین اسباب بازی ساخته بودم سیستمم بزور توی سه ساعت رندرش کرد (در حالی که فقط 11 مگ بیشتر نبود) البته بافت هاش حجیم بودن الان من اگه بخوام یک اتاق با همه وسایلش مثل تلوزیون و مبلمان و پرده ها و کمد و فرش و در و پنجره و لوستر و باقی اثاثیه شو با هم رندر بگیرم چی بخرم خوبه؟ باید خیلی قوی باشه دیگه نه؟سوکت 2011 می تونم بردارم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام بله همه چی رو دارم فقط همین سه قطعه... فعلا هم کارت گرافیک نمیگیریم سیستم فعلیم هم E8400 هست با دو گیگ رم... اینم بگم که من یه دونه ماشین اسباب بازی ساخته بودم سیستمم بزور توی سه ساعت رندرش کرد (در حالی که فقط 11 مگ بیشتر نبود) البته بافت هاش حجیم بودن الان من اگه بخوام یک اتاق با همه وسایلش مثل تلوزیون و مبلمان و پرده ها و کمد و فرش و در و پنجره و لوستر و باقی اثاثیه شو با هم رندر بگیرم چی بخرم خوبه؟ باید خیلی قوی باشه دیگه نه؟سوکت 2011 می تونم بردارم؟

پروفشنال vahid-suarez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بله همه چی رو دارم فقط همین سه قطعه... فعلا هم کارت گرافیک نمیگیریم سیستم فعلیم هم E8400 هست با دو گیگ رم... اینم بگم که من یه دونه ماشین اسباب بازی ساخته بودم سیستمم بزور توی سه ساعت رندرش کرد (در حالی که فقط 11 مگ بیشتر نبود) البته بافت هاش حجیم بودن الان من اگه بخوام یک اتاق با همه وسایلش مثل تلوزیون و مبلمان و پرده ها و کمد و فرش و در و پنجره و لوستر و باقی اثاثیه شو با هم رندر بگیرم چی بخرم خوبه؟ باید خیلی قوی باشه دیگه نه؟سوکت 2011 می تونم بردارم؟
    سوكت 2011 هزينه خيلي زيادي بر ميداره و براي شما مناسب نيست ! پيشنهاد من به شما :
    MB : MSI Z87-G41 440/000
    Ram : Gskill RipjawsX 8GB 2x4GB 2400 DDR3 370/000
    CPU : Intel Core i7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    All : 1/720/000

7. این کاربر از vahid-suarez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام برد ایسوس می تونم بردارم بعد اینکه ssd چکار میکنه ؟(یه جایی خوندم توی لود بازی خیلی تاثیر داره بدر رندر می خوره؟) و اینکه 4770 چقدر توی رندر از 4570 قویتر هست؟می صرفه من 300 بیشتر بدم؟ و چقدر از سوکت 2011 ضعیفتر هست؟

پروفشنال vahid-suarez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

SSD براي كار شما خيلي واجبه و نميشه حذفش كرد ! قيمت ١٢٨ گيگش حدود ٣٨٠ هستش !
    مادربورد رو ميتونيد Asus Z87-K برداريد با قيمت حدودي ٤٦٠ !
    بله ارزش ٣٠٠ تا اضافه رو داره و ميشه گفت اختلافشون تو رندرگيري زياد هست !
    4770 cpu هستش ولي 2011 سوكت هستش و نميشه اين ٢ تا رو با هم مقايسه كرد!

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

SSD براي كار شما خيلي واجبه و نميشه حذفش كرد ! قيمت ١٢٨ گيگش حدود ٣٨٠ هستش !
    مادربورد رو ميتونيد Asus Z87-K برداريد با قيمت حدودي ٤٦٠ !
    بله ارزش ٣٠٠ تا اضافه رو داره و ميشه گفت اختلافشون تو رندرگيري زياد هست !
    4770 cpu هستش ولي 2011 سوكت هستش و نميشه اين ٢ تا رو با هم مقايسه كرد!
    در این که SSD خیلی چیز خوبیه شکی نیست اما شما مطمئنین روی رندرینگ تاثیر داره؟ من فکر میکردم تاثیر نداره.

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

در این که SSD خیلی چیز خوبیه شکی نیست اما شما مطمئنین روی رندرینگ تاثیر داره؟ من فکر میکردم تاثیر نداره.

در لود فایل ها و ذخیره تاثیر داره!

اگه رم کم باشه، باز تاثیر داره!

ولی با توجه به این که رم 8 گیگ پیشنهاد شده، فقط در لود و دخیره تاثیر خواهد داشت!

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

در لود فایل ها و ذخیره تاثیر داره!

اگه رم کم باشه، باز تاثیر داره!

ولی با توجه به این که رم 8 گیگ پیشنهاد شده، فقط در لود و دخیره تاثیر خواهد داشت!
    پس تو پروسه ی رندرینگ تاثیر نداره دیگه؟ یعنی زمان رندر گرفتن رو کاهش نمیده درسته؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •