تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: راهنمايي براي خريد تلويزيون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض راهنمايي براي خريد تلويزيون

با سلام

خوب گویا من یه انجمن اونورتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز کرده بودم و جاش نبوده، حالا اینجا دوباره میپرسم و اگر مدیران تالار صلاح میدونند، اون تاپیک رو حذف کنند.
    __________________________________________________ __________________________________________________ ________________________

من دنبال يك تلويزيون LED هستم، سه بعدي برام مهم نيست ولي ميخوام به نسبت پولي كه ميدم كيفيت تصوير خوبي بده. FULL HD باشه ولي خوب همه فيلمهايي كه ميبينم كيفيت فول اچ دي ندارند و دانلودي هم توشون هست. استفاده خيلي حرفه‌اي از tv نميخوام بكنم. كانالهاي معمولي حالا يا HD، و گاهي هم فيلم كه اونهم ممكنه هميشه HD نباشه.
    تاپيك هاي مرتبط tv رو هم خوندم، حالا چند تا سوال دارم از دوستاني كه به مدلهاي مختلف وارد هستند:

1- اينطور كه من متوجه شدم توي اين رنج f6850 كيفيت مناسبي داره و ارزش خريد رو داره ولي تا جايي كه ديدم قيمتش بالاي 3 تومن هست. توي قيمتهاي پايين‌تر هم اينطور كه بنظر مياد F6450 ارزنده هست. ولي خوب قيمت دقيقشو نميدونم (فكر كنم 1 تومن از F6850 ارزونتره،‌درسته؟). حال ميخوام ببينم اين حدود 45% گرانتر بودن F6850 به معناي حدود 40-50% كيفيت يا امكانات بيشتر F6850 (با استفاده من) هست يا نه. برام همينطور ماندگاري TV هم مهمه،‌چيزي باشه كه خيلي امكاناتش (البته امكانات قابل استفاده‌اش نه فانتزيش) از روز عقب نباشه كه خيلي زود محبور به عوض كردنش بشم.

2- نظرها در مورد W670 چيه، چقدر از نظر كيفيت و امكانات از F6450 پايين‌تره؟ و آيا فكر ميكتيد مناسب خريد براي استفاده من هست؟

3- اسمارت بودن TV چقدر مهمه؟ يعني چقدر كارايي داره بخصوص توي ايران؟

البته در كنار tv دنبال يك سينما/ سيستم صوتي-تصويري مناسب هم هستم و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در موردش پرسيدم و اميدوارم كه دوستان راهنمايي بفرمايند.

خيلي ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اسمارت بودن برای led بد نیست باشه چون میدونید که پیکسل تو led ثابت بمونه میسوزه اگه اسمارت باشه سیگنال قطع بشه یا کسی پا تی وی مدتی نباشه خودش خاموش میشه از تو منوها میتونید تایمشم تنظیم کنید یا نور صفه رو با محیط تنظیم میکنه و یا با فرمان صوتی و.. خاموش روشن و.. میتونید بکنید و امکانات دیگه مثل مرور گرو بازی و.. که فکر نکنم به دردتون بخوره
    در مورد بقیه سوالاتتون زیاد مطمئن نیستم میزارم بقیه دوستان جواب بدن
    فقط در مورد کیفیت تی وی اگه سورس فیلمهاتون همینطور که گفتید full hd نیست زیاد روش حساس نباشید ارزش نداره .کیفیت تی وی خودشو تو فیلم های فول اج دی و مخصوصا بلوری نشون میده .راجب سه بعدی هم باید بگم تجدید نظر کنید واقعا دنیایی هست واسه خودش هنوز دنبال یک وقت اضافه هستم بشینم فیلم life of pi رو برای بار سوم به صورت سه بعدی ببینم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اسمارت بودن برای led بد نیست باشه چون میدونید که پیکسل تو led ثابت بمونه میسوزه اگه اسمارت باشه سیگنال قطع بشه یا کسی پا تی وی مدتی نباشه خودش خاموش میشه از تو منوها میتونید تایمشم تنظیم کنید یا نور صفه رو با محیط تنظیم میکنه و یا با فرمان صوتی و.. خاموش روشن و.. میتونید بکنید و امکانات دیگه مثل مرور گرو بازی و.. که فکر نکنم به دردتون بخوره
    در مورد بقیه سوالاتتون زیاد مطمئن نیستم میزارم بقیه دوستان جواب بدن
    فقط در مورد کیفیت تی وی اگه سورس فیلمهاتون همینطور که گفتید full hd نیست زیاد روش حساس نباشید ارزش نداره .کیفیت تی وی خودشو تو فیلم های فول اج دی و مخصوصا بلوری نشون میده .راجب سه بعدی هم باید بگم تجدید نظر کنید واقعا دنیایی هست واسه خودش هنوز دنبال یک وقت اضافه هستم بشینم فیلم life of pi رو برای بار سوم به صورت سه بعدی ببینم
    ممنون از توضیحاتتون. حقیقتش اینه که تجربه سه بعدی تا حالا نداشته ام و دیگه اینکه مساله فیلمهای با کیفیت Full HD و بلوری و سه بعدی، دسترسی بهشون و هزینه دسترسی هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان راهنمایی بفرمایید.

پروفشنال mosicr77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

دوستان راهنمایی بفرمایید.
    داداش گلم اختلاف قیمت 6850 و 6450 نهایتن 400 یا 500 یا کمتر هست
    اسمارت بودن اصلا کاربرد خاصی نداره و اصلا دلچسب نیست و بیشتر جنبه تبلیغات داره
    واسه شما مناسب ترین گزینه سامسونگ f6350 هست که قیمت مناسبی داره(3 بعدی هست ولی اسمارت نیست) و هم کیفیت خوبی داره
    46 اینچ این مدل 2600 و 40 اینچ 2000 تومن قیمت الانش هست
    در مورد سینمای خانگی هم بگم که پلایر و سیستم صوتی با هم هستن و شما واسه پخش فیلم میتونی فیلم رو بزاری تو فلش و بزنی به tv و با خود tv فیلم ببینی
    و ی سینمای خانگی با کیفیت صوتی خوب بخری و البته بلوری هم باشه خوبه
    من این مدل رو پیشنهاد میدم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mosicr77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

در ضمن شما از خروجی صدا سینمای خانگی(پشت دستگاه پخش) ی فیش قرمز و سفید صدا وصل کن به ورودی صوتی تلویزیون
    اینطوری هر وقت سینمای خانگی و تلویزیون روشن باشه صدا از تو سینما خانگی پخش میشه در صورتی که کانال صوتی سینمای خانگی هم روی حالت aux باشه

8. این کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

داداش گلم اختلاف قیمت 6850 و 6450 نهایتن 400 یا 500 یا کمتر هست
    اسمارت بودن اصلا کاربرد خاصی نداره و اصلا دلچسب نیست و بیشتر جنبه تبلیغات داره
    واسه شما مناسب ترین گزینه سامسونگ f6350 هست که قیمت مناسبی داره(3 بعدی هست ولی اسمارت نیست) و هم کیفیت خوبی داره
    46 اینچ این مدل 2600 و 40 اینچ 2000 تومن قیمت الانش هست
    در مورد سینمای خانگی هم بگم که پلایر و سیستم صوتی با هم هستن و شما واسه پخش فیلم میتونی فیلم رو بزاری تو فلش و بزنی به tv و با خود tv فیلم ببینی
    و ی سینمای خانگی با کیفیت صوتی خوب بخری و البته بلوری هم باشه خوبه
    من این مدل رو پیشنهاد میدم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راستش من الان داشتم قیمتهای tvهای سامسونگ رو نگاه میکردم (البته با گارانتی)، قیمت f6350 اندازه 46 اینچ 3390 هست، 40 اینچش 2690 هست.

حالا بین f6350 و la66000 کدام یکی بهتره؟
    la66000 رو گلدیران میده 3400 (47اینچ)، به قیمتش میارزه؟ اسمارت هم هست.

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند. تا چند روز دیگه اگه بشه برم بگیرم که بتونم در جشنواره شون هم شرکت کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یک نکته دیگه اینکه توی سایت cnet یا خود سامسونگ اسم مدلهاش فرق داره با این f6350 و f6450 و مدلها با این اسامی فقط در سایت سام سرویس هست.
    مثلا مدل UNF6300 نمیتونه همون مدل f6350 باشه چون توی سایت cnet [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اسمارت هست. خلاصه اینکه نتونستم ریویو براشون پیدا کنم.

نکته دوم اینکه توی سایت سام سرویس، مشخصات f6350 و f6450 رو میخوندم، غیر از اسمارت بودن، تفاوتهاشون اینهاست:
    1- f6350 تک هسته ای هست، آیا توی کیفیت تصویر خیلی تاثیر میذاره؟
    2- پخش سه بعدی چیه که f6450 داره ولی f6350 نداره؟
    3- قابلیت انطبـاق تصویر 200 هرتز با 400 هرتز چقدر تفاوت کیفیت تصویر دارد؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

راستش من الان داشتم قیمتهای tvهای سامسونگ رو نگاه میکردم (البته با گارانتی)، قیمت f6350 اندازه 46 اینچ 3390 هست، 40 اینچش 2690 هست.

حالا بین f6350 و la66000 کدام یکی بهتره؟
    la66000 رو گلدیران میده 3400 (47اینچ)، به قیمتش میارزه؟ اسمارت هم هست.

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند. تا چند روز دیگه اگه بشه برم بگیرم که بتونم در جشنواره شون هم شرکت کنم.
    یک نکته دیگه اینکه توی سایت cnet یا خود سامسونگ اسم مدلهاش فرق داره با این f6350 و f6450 و مدلها با این اسامی فقط در سایت سام سرویس هست.
    مثلا مدل UNF6300 نمیتونه همون مدل f6350 باشه چون توی سایت cnet [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اسمارت هست. خلاصه اینکه نتونستم ریویو براشون پیدا کنم.

نکته دوم اینکه توی سایت سام سرویس، مشخصات f6350 و f6450 رو میخوندم، غیر از اسمارت بودن، تفاوتهاشون اینهاست:
    1- f6350 تک هسته ای هست، آیا توی کیفیت تصویر خیلی تاثیر میذاره؟
    2- پخش سه بعدی چیه که f6450 داره ولی f6350 نداره؟
    3- قابلیت انطبـاق تصویر 200 هرتز با 400 هرتز چقدر تفاوت کیفیت تصویر دارد؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    همچنان منتظر راهنمایی دوستان هستم.
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خوب امروز رفتم ومدالها رو از نزدیک دیدم:
    1- w670 اگه از سه بعدی صرفنظر کنیم، خوبه. واقعا نمیدونم آدم چند تا فیلم 3D ممکنه بیینه. فقط همون اولش استفاده داره یا نه. و دیگه اینکه بزرگترین سایزش 42 هست. قیمت 2400
    2- W804 اگه بخوام بگیرم، باید 42 اینچ رو بگیرم چون 47 دیگه خیلی گرون در میاد. ولی 42 شاید کمی برای سالن ما کوچیک باشه. 42اش درمیاد 3500
    3- LA66100 هم هست که میشه 46 اش رو خرید. درمیاد 3300 که البته مشکلش اینه که سایز 46اش قاب سفید فقط داره.
    4- F6350 و F6450 هم هستند که اختلاف قیمت 46 اینچشون حدود 600 تومن هست. F6350 درمیاد 2755 و F6450 درمیاد 3325
    5- یه مدل R500 سونی هم هست که چیز زیادی ازش نمیدونم. اونهم توی همین رنج بود.

حالا نمیدونم کدومشون واقعا به قیمتش بیشتر میارزه. سوالات من بطور مشخص اینه:

1- lg این مدلش (LA66100) قابل رقابت با W804 سونی یا F6450 هست؟
    2- LG مدل دیگه مناسبی توی این قیمتها ندارد؟
    3- R500 قابل فکر کردن هست؟ یکی از مغازه ها میگفت، سری R سونی قطعاتشون چینی هست.
    4- بین F6350 و F6450 اختلاف کیفیت و استفاده از اسمارت بودن به اندازه 600 تومن هست؟
    5- W804 نسبت به F6450 اینقدر کیفیتش بهتر هست که آدم به 42 اش رضایت بده؟ یا 46 سامسونگ بهتره؟
    6- اگه بخوام ارزونتر بگیرم، بین W670 و F6350 کدوم بهتره؟ با فرض زیاد استفاده نکردن از سه بعدی.
    7- واقعا زیر 3 تومن مدل دیگه ای بجز F6350 نیست که 3D هم باشد؟
    8- همشون گیرنده داخلی دیجیتال دارند دیگه، نه؟
    9- از نظر پخش فرمتهای مختلف و زیرنویس فارسی، سونی و lg و سامسونگ فرق میکنند بالاخره یا نه؟
    10- اینها همشون LED backlightشون FULL هست یا Edge-lit هستند؟

فردا دیگه باید برم برای خرید، ممنون میشم کمک کنید و البته سوالات من در پستهای قبلی هم سرجاشه.
    ممنون
    Last edited by darya_st; 27-03-2014 at 16:02.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •