تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: برای یه فرمت بهتر و سطح پایین تر قبل از نصب ویندوز 7 چیکار باید کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI V8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

14 برای یه فرمت بهتر و سطح پایین تر قبل از نصب ویندوز 7 چیکار باید کرد؟

برای یه فرمت بهتر و سطح پایین تر قبل از نصب ویندوز 7 چیکار باید کرد؟

دوستان برای یه فرمت بهتر و سطح پایین تر قبل از نصب ویندوز 7 چیکار باید کرد ...چون به نظرم فرمت ویندوز 7 فرمت خوبی نیست چون خیلی سریع انجام میده و با این که ویندوز جدید نصب کردید باز هم مشکلاتی که که تو نرم افزارهای ویندوز قبل بود باز هم مشاهد میشه...لطفن راهنمایی کنید...ممنون..

اگه نباشه جاش خالی می مونه poyyesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستا کسی میدونه راهنمایی کنه این مشکل و

3. این کاربر از poyyesh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای یه فرمت بهتر و سطح پایین تر قبل از نصب ویندوز 7 چیکار باید کرد؟

دوستان برای یه فرمت بهتر و سطح پایین تر قبل از نصب ویندوز 7 چیکار باید کرد ...چون به نظرم فرمت ویندوز 7 فرمت خوبی نیست چون خیلی سریع انجام میده و با این که ویندوز جدید نصب کردید باز هم مشکلاتی که که تو نرم افزارهای ویندوز قبل بود باز هم مشاهد میشه...لطفن راهنمایی کنید...ممنون..
    دوستا کسی میدونه راهنمایی کنه این مشکل و
    قبل از هر چيزي بايد بگم كه هارد ديسكهاي مدرن امروزي به هيچ عنوان بطور واقعي low level format (فرمت سطح پايين) نميشوند . low level format كردن هارد ديسك فقط در كمپاني سازنده آنهم با دستگاه هاي خاص امكانپذير ميباشد . به هر حال ميتونيد هارد ديسك را با استفاده از برنامه هايي كه در سايت سازنده موجود هست Zero fill و تمام سكتور هاي هارد را صفر كنيد .

نكته مهم :

در صورتيكه Zero fill ميكنيد بايد كليه اطلاعات (فارغ از اينكه در كدام پارتيشن باشد) را به هارد ديگري منتقل كنيد .
    Last edited by ata.royalfalcon; 10-03-2014 at 13:32.

5. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

قبل از هر چيزي بايد بگم كه هارد ديسكهاي مدرن امروزي به هيچ عنوان بطور واقعي low level format (فرمت سطح پايين) نميشوند . low level format كردن هارد ديسك فقط در كمپاني سازنده آنهم با دستگاه هاي خاص امكانپذير ميباشد . به هر حال ميتونيد هارد ديسك را با استفاده از برنامه هايي كه در سايت سازنده موجود هست Zero fill و تمام سكتور هاي هارد را صفر كنيد .

نكته مهم :

در صورتيكه Zero fill ميكنيد بايد كليه اطلاعات (فارغ از اينكه در كدام پارتيشن باشد) را به هارد ديگري منتقل كنيد .
    ممنون از توجهتون البته من منظورم low level format نبود حداقل يه فرمت بهتر مثل فرمتي كه قبل از نصب ويندوز اكس پي انجام ميداديم طوري كه همه چي پاك ميشد ولي فرمت ويندوز ٧ خيلي سريع هست و حتي با نصب نرم افزار جديد اخطار و ارروري كه تو ويندوز قبل بود باز هم ظاهر ميشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از توجهتون البته من منظورم low level format نبود حداقل يه فرمت بهتر مثل فرمتي كه قبل از نصب ويندوز اكس پي انجام ميداديم طوري كه همه چي پاك ميشد ولي فرمت ويندوز ٧ خيلي سريع هست و حتي با نصب نرم افزار جديد اخطار و ارروري كه تو ويندوز قبل بود باز هم ظاهر ميشه

Sent from my iPhone using Tapatalk
    اگر فكر ميكنيد كه هارد ديسك مشكلي دارد كه با پارتيشن بندي مجدد و high level format كردن برطرف نميشود ، همانطوريكه گفتم ميتونيد از سايت سازنده برنامه را دانلود و هارد ديسك را Zero fill كنيد . مجدداً يادآوري ميكنم كه قبل از Zero fill كردن هارد ديسك كليه اطلاعات كه در هر پارتيشني هست به هارد ديسك ديگر منتقل كنيد .

8. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اگر فكر ميكنيد كه هارد ديسك مشكلي دارد كه با پارتيشن بندي مجدد و high level format كردن برطرف نميشود ، همانطوريكه گفتم ميتونيد از سايت سازنده برنامه را دانلود و هارد ديسك را Zero fill كنيد . مجدداً يادآوري ميكنم كه قبل از Zero fill كردن هارد ديسك كليه اطلاعات كه در هر پارتيشني هست به هارد ديسك ديگر منتقل كنيد .
    شما عطا جان اگر به من بگی قبل از نصب ویندوز 7چطوری یه فرمت درست و حسابی بکنم درایو سی رو...فرمتی مثل فرمتهای پارتیشن مجیک البته تو محیط داس باشم بهتره...بعدش ویندوز 7 رو نصب کنم...چون معتقدم فرمت ویندوز 7 فرمت خیلی خیلی معمولی هست انگار یه فلش رو فرمت کردی...بری همین ارروری که مثلن تو مرورگر فایر فاکس یا هر برنامه ایی بوده ک میدونی این اررو نرم افزاری هست قاعدتا با نصب ویندوز جدید باید برطرف بشه و نمیشه معلومه اصلن اون درایو درست فرمت نشده یا اصلن فرمت نشده چون بعضی فایلهای مشکل دار باقی موندن و دوباره با نصب ویندوز اررورشون دوباره پدیدار میشه...نمیدونم منظورم رو تونستم برسونم یا نه

10. این کاربر از ALI V8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما عطا جان اگر به من بگی قبل از نصب ویندوز 7چطوری یه فرمت درست و حسابی بکنم درایو سی رو...فرمتی مثل فرمتهای پارتیشن مجیک البته تو محیط داس باشم بهتره...بعدش ویندوز 7 رو نصب کنم...چون معتقدم فرمت ویندوز 7 فرمت خیلی خیلی معمولی هست انگار یه فلش رو فرمت کردی...بری همین ارروری که مثلن تو مرورگر فایر فاکس یا هر برنامه ایی بوده ک میدونی این اررو نرم افزاری هست قاعدتا با نصب ویندوز جدید باید برطرف بشه و نمیشه معلومه اصلن اون درایو درست فرمت نشده یا اصلن فرمت نشده چون بعضی فایلهای مشکل دار باقی موندن و دوباره با نصب ویندوز اررورشون دوباره پدیدار میشه...نمیدونم منظورم رو تونستم برسونم یا نه
    من هم کاملا با شما هم عقیده-ام در این مورد ! حتی فرمت ویندوز xp هم چندان جالب نیست

12. این کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •