سلام دوستان محترم میخوایم اسپیکر بخرم در محدوده رنج قیمت 200تا 250 میخوام هزینه کنم
لطف کنید راهنمایی کنید
سلام دوستان محترم میخوایم اسپیکر بخرم در محدوده رنج قیمت 200تا 250 میخوام هزینه کنم
لطف کنید راهنمایی کنید
سلام .
به نظر من از برند فراسو و یا اکرون مدلی انتخاب کنید چون برندهایی هستند که واقعا ماندگارند و محصولات خوبی هستند .
من از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم راضی هم هستم .
موفق باشید .![]()
کسی نمی تونه یه راهنمایی کنه ینی کسی اینجا اسبیکر نداره؟
چرا داداش هست
ولی خیلی وقت بود به این سایت سر نزده بودم حدود یک ماه
تو رنج 200 تا 250 بهترین انتخاب ادیفایر سی 2 هست
اگر بودجه را افزایش بدی تا 300 و خورده ای می تونید لاجیتک z506 بخرید که عالی هست ولی کنترل ندارد
خودم ادیفایر سی 2 دارم عالیه واقعا ازش راضیم یک اسپیکر فوق العاده هست
اینم ویدو از اسپیکرم ببین می پسندی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by farzadiii; 19-03-2014 at 03:35.
داداش چند جا سوال کردم ادیفایر c2 نیست تو بازار زیاد میخوام اینو بگیرم به نظرت خوبه؟ energy system 600
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مارک انرژی سیستم اسپانیایی هست ولی تولید چین
صدای اسپیکر های این مارک خوبه
ولی به ادیفایر و لاجیتک نمی رسه
ادیفایر یکی از دوستام گرفته مدل سی 1 که تفاوتی با سی 2 نداره و فقط کنترل نداره و امپلیش صفحه نمایش نداره و بانداش فلت هست و چوبی نیست
هر دو 30 وات هستند
سی 2 دیگه گیر نمیاد الان سی 1 تو بازار هست
به نظر سی 1 انتخاب بهتری هست نسبت به انرژی سیستم
اما این مدل انرژی سیستم هم قدرت زیادی داره و یکم قوی تر از ادیفایر سی 2 و سی 1 هست
ولی مارک ادیفایر بهتره دوامش و حرفه ای ترند و امپلی جدا دارند
من اصلا شکل و قیافه و کنترل و اینا برام مهم نیست فقط دنبال یه چیز با کیفیت میگردم که دوام داشته باشه نه چند بار صداشو زیاد کنی بترکه
بدجوری بین انرژی سیستم و ادیفایر c2 گیر کردم![]()
اگر دوام برات مهمه پس حتما ادیفایر بگیر چون اسپیکر هاش واقعا محکم ساخته شدند و از جنس چوب ام دی اف استفاده کرده
یکی از دوستام 3 سال هست سی 2 داره میگه تا الان اخ نگفته
دوام و جنس و معروفیت ادیفایر خیلی بیشتر از انرژی سیستم هست
انرزی سیستم بین مارک های نا معروف یکم بهتر هست ولی در اون حدی نیست که با غول های اسپیکر سازی مثل ادیفایر و لاجیتک و کریتیو بتونه رقابت کنه
ادیفایر بگیر شک نکن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)