تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: Z87-D3H vs Z87-A ?

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض Z87-D3H vs Z87-A ?

دوستان کدوم یک از اینا مناسبن ؟ از لحاط طول عمر بیشتر کیفیت بالا خرابی کم کیفیت هیتسینگ واسه اور کلا از همه نظر‎ -Z87X-D3H ‏)rev. 1.x(مشخصات کاملش و فناوری هایی که روش پیاده شده اینجا هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و Asus Z87-A‏ مشخصاتش اینجا هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by blackkk; 08-03-2014 at 10:00.

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تقریبا در یک سطح هستند با آپشنهای تقریبا یکسان. بنظرم هرکدوم که قیمت مناسبتری داره رو تهیه کنین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

باتشکر...شاید از نظر تعداد یو اس بی و اسلات رم و پشتیبانی هر دو ازSLI‏ و غیره یکسان باشن ولی این گزینه هایی که گیگابایت داره تو ایسوس فک نکنم باشه.ایا ارزششو داره بخاطر اینا گیگا رو بگیرم ؟ فن اوریultra DurableTM 5 Plus ...Ultra Cool.Ultra Performance..Ultra Safe..Ultra USB3+..ایمنی در برابر تخلیه الکترو استاتیک برای درگاه USB و LAN...یک فاز برای هر درگاه USB...فن آوری On/Off Charge 2 گیگابایت...Intel®Gigabit LAN..cFosSpeed..پشتیبانی از OPT Fan گیگابایت...پشتیبانی از تصاویر 4K Ultra HD..App Center گیگابایت..EasyTune گیگابایت.و غیره...

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این آپشنهایی که گفتین درسته که یکی از مزیتهای برند و مدلهای گیگا باشه ولی خیلی ضروری و شاید مورد استفاده نباشن تا کاربر رو مجاب کنن برای استفاده از اونها.
    در کل برای اورکلاکیگ و کیفیت که در پست اول گفته بودین تفاوت زیادی بینشون نیست و تقریبا در یک سطح هستند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست من علاوه بر آپشن ها که به عقیدم تو مدل مشابه ، چه ایرادی داره آدم آپشن های بیشتر هم داشته باشه، به نظرم به گارانتی هم توجه باید کرد.
    مدل انتخابی شما از گیگا فک کنم 660000 تومن باشه، ایسوس چنده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

مدل ایسوس 530-540هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من زیاد برام فرقی نمیکنه ... اما اگه 100 تومن بیشتر میتونید هزینه کنید ، قطعا گیگا رو بگیرید. نظر شخصیمه صرفا

داره خودمونی میشه vestlaif's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

این قسمت قطعات سلیقه ای هست .سلام دوست عزیز بنده هم نظر شخصی گیگا رو بهتون پیشنهاد میکنم . هم خوده قطعه هم گارانتی . من خودم طرفدار گیگا هستم و توی هیچ موردی ازش بدی ندیدم . هیچوقت یه آی سی سوخته گیگا رو به صد تا مادربرد iv hero نمیدم .اگر میتونید گیگا رو بردارید مخصوصا اگه قصد اور کلاک دارید .
    موفق باشید

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •